Hosszú töltési idő, kis hatósugár, drága áram - Az e-autók, amelyek igazából technikailag még messze vannak a piacérettségtől, már most kudarcot vallottak. A belsőégésű motor ellenben egy 170 éves tapasztalatra épülő bevált technológia. Ennek ellenére ezt a technológiai vívmányt telesen szükségtelenül tönkre akarják tenni és elektromos autókkal akarják felváltani. Egy olyan technológiával, amely igaz, hogy túlárazott, de legalább megbízhatatlan és működésképtelen is. Sőt, nem csak hogy önmagukban működésképtelenek, de az egész áramellátó hálózatot is működésképtelenné tehetik pusztán fogyasztási igényükkel. Pláne most, hogy az energiaválság közepén még erőműveket is lekapcsolnak a Zöld Khmer politikusai. És amikor villanymozdonyok és egész üzemek kénytelenek leállni nem elegendő áramtermelési kapacitás miatt, ha most még az elektromos autók is megjelennének a maguk fogyasztási igényével, az teljesen bedöntetné a rendszert.

Az ökoszocialista Zöld Khmer mégis úgy adja el a "zöld" járműveket, mint az egyetlen üdvözítő kiutat a minden válságok legnagyobbikából az általuk kitalált "mindmeghalunk" klímakatasztrófából. Egyáltalán nem jön ki a matek, ha elhisszük nekik, hogy úgy akarják megvédeni a bolygót, ha elektromos autókba ülünk át. A matek csak úgy jön ki, ha a gazdaság tönkretételével, az egyéni mobilitás felszámolásával "védik meg a bolygót" (tőlünk - úgy, hogy minél kevesebbet és minél kevesebben fogyasszunk a Föld erőforrásaiból). Ahogy a Vörös Kommunisták ideológiáját a Vörös Khmer vitte túlzásba, úgy a Zöld Kommunisták ideológiáját a Zöld Khmer viszi túlzásba. Hasonló módszerekkel és eredménnyel.
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/teuer-unzuverlaessig-umweltschaedlich-e-autos-sind-ein-reinfall-und-gefaehrden-die-netzstabilitaet