A szabadság a társadalmon kívül létezik. A társadalom egy szervezet. A szabadság nem szervezett.


Józanság: "A szabadság az egyénen belül létezik. Sehol máshol nem létezik. A szabadság választást jelent. Az egyén vagy elfogadja, vagy lemond róla."

Agykontroll: "Mindannyian a kormányon belül élünk. A létezés első ténye az, hogy VALAMENNYIBEN élünk."

Ez hazugság.

Ahogy a COVID korlátozások elleni világméretű szabadságtüntetések egyre szélesednek, emlékeztetem az embereket néhány alapvető igazságra - a sajtó és a kormány évtizedes agymosása után.

A szabadság természetesen természetes tény, túl a kormány engedélyének szükségességén.

A kormány TERÜLETÉN kívül létezik.

Nem, nem a kormányon belül élünk.

Az igazság még ennél is szélsőségesebb. A szabadság a társadalmon kívül létezik.

A társadalom nem egy olyan entitás, amely körbeveszi és körülveszi a szabadságot.

A társadalom egy szervezet. A szabadság nem szervezett.

 

 

Az olyan förtelmes szlogenek, mint "Mindannyian együtt vagyunk benne", arra szolgálnak, hogy újraértelmezzék a társadalmat, és azt a benyomást keltsék, hogy természetesen BELÜL létezünk.

Nem így van.

"Mindannyian együtt vagyunk benne" egy törzsi alapelv. Még ott is átverés, mert a törzsi vezetők arra használják, hogy kikényszerítsék a lojalitást és a behódolást.

Ha ezt tudod, akkor sokat tudsz a szabadságtüntetésekről és a kormányzati visszaszorításról.

A kormány azt mondja: "Ti már léteztek a mi területünkön. Hogy megvédjünk és biztonságban tartsunk titeket, korlátozzuk a területeteket. Természetesen engedelmeskedni fogsz. Ha nem teszed, bűnöző vagy. Ha továbbra sem teszel eleget a követelményeknek, akkor terrorista vagy. Maga egy lázadó."

Ez a kormány fantáziája. Végső soron, fizikai szinten, a kormány fegyveres személyzete kényszeríti ki. Így válik valósággá.

A kormány által alkalmazott legfontosabb mindennapi stratégia a következő tétel: "Mindenki a társadalomban él, dolgozik és gondolkodik, a társadalmat pedig a kormány szabályozza. A társadalom az elsődleges tény, amellyel minden ember születik".

Ez egy hazugság.

Minden ember azzal a tudattal születik, hogy itt van és él - egy egyén. AZ az elsődleges.

 

 

Függetlenül attól, hogy mire van szüksége és mit igényel a túléléshez, ezek a szükségletek nem határozzák meg őt. Ezek a második helyen állnak, nem az elsőn.

Természetesen néhány krumplifejű ezt "családellenes" kijelentésnek fogja venni. Ez nem az. De a családon belüli szeretetnek nincs értelme, ha nem értjük meg, hogy minden családtag egyéniség.

Az ember korlátlanul élhet szabadságban - de a nyitott társadalom alaptörvénye: felelős (a tetteiért), és nem csökkentheti a másik szabadságát. Engedélyezve. Ez a jogi korlátozás azonban nem határozza meg, hogy mi a szabadság. Módosítja azt. Ez a második, nem az első.

Az agykontroll mindent visszafelé helyez. Ami az első, az a második helyre kerül, és fordítva.

Az egyén, aki szabad, a társadalmon és a kormányzaton kívül létezik, és mindig is létezett. Belép a társadalomba, de nem azon belül indul el. Belép és kilép.

Amint ez világossá válik, minden megváltozik.

Ez több, mint annak a kérdése, hogy fizikailag kié a tér...

Ez arról szól, hogy ki GONDOLJA a teret nyitottnak, és ki gondolja a teret zártnak.

A kormányzat tere és a társadalom tere nem a szabadság tere.

EZT MINDEN BŰNÖZŐ TUDJA.

De a bűnöző a társadalom alaptörvényét sérti meg azzal, hogy mások szabadságát csorbítja.

 

 

Amikor a lakosság többi része annyira be van gyávulva és agymosott, hogy azt sem tudja, amit a bűnöző tud, akkor már meg vagyunk főzve.

Kanada őrült kormánya pánikba esett, mert az emberek ráébredtek, hogy a szabadság létezik a kormányon kívül is, és a kamionosok hirtelen olyan hathatós erővé váltak, amely azonnali műtétet hajt végre az agykontrollon, és levágja azt.

Az űr: a végső határ. És nyitott, nem zárt. Nem a kormányon vagy a társadalmon belül van. Hanem kívül.

Az értelmes társadalom olyan társadalom, ahol valódi vita folyhat.

A nyitott társadalom aszimmetrikus és megoldatlan. Nem tökéletes. Nem törekszik tökéletességre, és nem törekszik egységre. Az egység egy átverés.

Amikor az egyén BELÉP a szabad társadalom terébe, akkor kijelenti, hogy korlátlanul, felelősséggel képes cselekedni, azzal az egyetlen feltétellel, hogy nem csorbítja más szabadságát. Az egyén harcol ezért a jogáért.

De maga a szabadság nincs bezárva a társadalomba vagy a kormányzatba. Ez egy fikció, amelyet azok az emberek támogatnak, akik a kormányt és a társadalmat birtokolnák, és az egységet mindannyiunkra rákényszerítenék. Az engedelmesség egységét.

A szabadság a maga lényegét tekintve nem anyagi természetű. Az egyénben létezik. Ez a választás. Az egyén vagy gyakorolja, vagy lemond róla.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hol-talalhatjuk-meg-a-szabadsagot