BUMM! A CDC igazgatója végül elismeri, hogy a COVID-ügyeket túlszámolták a kórházakban - ahogyan a Gateway Pundit és Donald Trump is bejelentette augusztusban

2020 augusztusában a Gateway Pundit Joe Hoft közzétett egy cikket a COVID-19-ről, amely sokkhullámokat okozott az interneten - A CDC webhelye elismerte, hogy a COVID által regisztrált haláleseteknek csak körülbelül 6% -a teljes egészében a Coronavirus okozta

SOKKOLÓ JELENTÉS: Ezen a héten a CDC csendesen frissítette a COVID-19 számokat - csak 9 210 amerikai halt meg egyedül a COVID-19-től - az elhunytaknak más súlyos betegségei voltak

A jelentés lényege az volt, hogy a COVID-19 korántsem olyan halálos, mint azt először a WHO, majd Dr. Tony Fauci és Dr. Debra Birx vetítette előre. Aususti CDC-számok alapján a  COVID-19-nek tulajdonított összes halálozásnak csak 6% -a volt olyan eset, amikor az egyén halálának egyetlen tényezője a COVI9-19 volt.

A CDC weboldaláról.

A CDC által a COVID-19-hez kapcsolódó összes többi halálesetnél az elhunyt személyeknek 2-3 egyéb súlyos betegségük vagy társbetegségük volt.

Ez a CDC tényleges adataiból származott, és Mel Q a Twitteren tweetelt.

Mel Q Twitter-felhasználó megosztott egy számítást, amely kimutatta, hogy a CDC által jelentett összes COVID-19 haláleset 6% -a akkor 9201 halálesetet jelentett.

Az augusztusi számok szerint csak 9201 ember halt meg az Egyesült Államokban, ahol a COVID-19 volt az egyetlen haláleset.

Jelentésünkben Mel Q tweetjét használtuk, és az Egyesült Államok elnöke is megismételte Mel Q tweetjét.

De a Twitter levette a hamis híreket állító tweetet. Értesítették Mel Q-t, hogy a tényleges CDC-adatokat használó tweet „megsértette a COVID-19-re vonatkozó félrevezető információkkal kapcsolatos politikájukat”. Fiókját 12 órára felfüggesztették az olvasók elől.

Aztán a CNN szélsőbaloldali hackjei cikket írtak erről a számításról, az elnök retweetjéről és cikkünkről - A Twitter eltávolítja a QAnon támogatójának hamis állítását a coronavírus halálozási statisztikáiról, amelyet Trump retweetelt. Nem voltak hajlandók megnézni az adatokat.

Vasárnap Rochelle Walensky, a CDC igazgatója végül beismerte, hogy „sok-sok kórház” a COVID haláleseteket beszámolta olyan esetekre, amelyek nem COVID halálozások voltak.

A Gateway Punditnak igaza volt.
Trumpnak igaza volt.
A technológiai óriások és a CNN ismét tévedtek, és hamis híreket terjesztettek.

De minket büntettek.
Sokat látjuk ezt.

Az Epoch Times beszámolt róla:

A teljes oltás után elhunytak közül 42-en tünetmentesek voltak, vagy nem álltak kapcsolatban a COVID-19-vel a CDC szerint. Ezenkívül 342 kórházi kezelés tünetmentes volt, vagy nem kapcsolódott a COVID-19-hez.

„Sok-sok kórház átvizsgálja az embereket a COVID miatt, amikor bejönnek, így a COVID-ben szenvedő 223 eset közül nem mindegyik halt meg valójában a COVID-ben. Lehet, hogy enyhe betegségben szenvedtek, de például szívrohamban haltak meg ”- mondta Rochelle Walensky , a CDC igazgatója a CNN vasárnapi,„ Az Unió állama ”című műsorában.

A szokásos számlálási program szerint azokat az embereket, akiket nem oltottak be, de szívrohamban vagy más okok miatt halnak meg, általában a COVID-19 halálozásként sorolják fel.

Ez az első alkalom egy év óta, mióta a CDC nyilvánosan beismerte, hogy a kórházak „sok-sok” a COVID-halálozásokat jeleztek, amelyek valójában szívrohamok, rákok vagy mérgezések stb, voltak.

És nem csak azokra vonatkozik, akik bevették a COVID oltást.

A nemzetnek ellenőrzésre van szüksége az amerikai történelem ezen borzalmas fejezetéről.

Itt van a CDC igazgatójának, Walensky videója a CNN-en.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bumm-a-cdc-igazgatoja-vegul-elismeri-hogy-a-covid-ugyeket-tulszamoltak-a-korhazakban.html