Jön az RNA kényszeroltás! ?
A németeknél már megvan a törvénytervezet. Ezek szerint csak az mehet dolgozni, aki beadatja magának. A oltás törvényes engedélyezésének az időtartalmat lerövidítették.
Az RNA egy újfajta oltás, genetikai alapon működik, ezért még nem sok tapasztalat van ezekkel. Ennek ellenére Bill Gates 7 milliárd embert akar beoltani. (0 min 23 sec. )
Azt is beismerte, hogy lesznek mellékhatásai, de ezt el kell fogadni. (7 min 40 sec. és 8 min 23 sec.)
Nem antigénekkel dolgozik, hanem génmanipulációval, nanorészecskékkel. A saját sejtjeinkkel való manipuláció és nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz az emberre.
A komoly orvosok figyelmeztetnek, hogy ez nem letesztelt, és ezért veszélyes lehet és most külső nyomásra nem szabad használni. Ennek ellenére Bill Gates az engedélyezési eljárást 18 hónapra csökkentené. (3 min 20 sec.)

Isten óvja az emberiséget Bill Gatestől és a vakcinájától!
"Azt is teszi mindenkivel,kicsikkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre, vagy a homlokukra bélyeget tegyenek, és hogy senki se vehessen se el ne adhasson semmit, hanem csak a kín a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." (Jel.13:16-17.)

Az alábbi videó megtekintésére mindenképpen szánjatok időt.
David Icke nem egy zugjövendölő. A kilencvenes években képviselő volt az amerikai kongresszusban. Több mint húsz könyvet írt a háttérhatalomról.

Az itt látható interjút fél órával elhangzása után törölte a youtube-cenzúra.
A London Real alapító főszerkesztőjének oldalait azonnal törölték a legfontosabb közösségi médiákról.

Az első link-en az angol eredeti látható, a másodikon ugyanaz magyar felirattal.