2020. március 24., kedd

Nem élhetünk állandó rettegésben, h most megkapod vagy nem kapod meg... Isten kezében vagyunk

Ezt kaptam megbízható forrásból:
Helló Mindenki!
Csak továbbitanám a következő információt. Egy kollégától kaptam, akinek a barátja a Dr. Nigrine-ben dolgozik, ami itt a fő kórház a szigeten (Spanyolország). Nyilvánvalóan spanyolul van, szóval felolvasom és lefordítom nektek.
A kínaiak már értik a COVID19 vírus viselkedését az általuk elvégzett boncolásoknak köszönhetően. A virus jellemzője, hogy a légutakat egy sűrű váladékkal zárja el, ami megszilárdul és elzárja a légutakat és a tüdőt. Szval rájöttek arra, hogy mielőtt bármilyen gyógyszert tudnánk alkalmazni, előtte ki kell nyitni ezeket a légutakat, hogy a gyógykezelést hatásosan alkalmazhassuk. Viszont ez is néhány napot vesz igénybe. A következőket javasolják az elővigyázatosság érdekében:
1. Igyál sok meleg folyadékot: kávét, levest, teát, meleg vizet. Emellett, 20 percenként kortyolj meleg vizet. Ez nedvesen tartja a szájat és kimossa a vírust, ami a szánkba és aztán a gyomorba kerül és bekerül a gyomorsavba. A kortyolgatással semlegesíthető a virus még mielőtt a tüdőbe jutna.
2. Gargalizálj fertőtlenítővel! Ez lehet ecet, só vagy citrom és víz oldata. Lehetőség szerint tedd meg minden nap.
3. A virus a hajon és ruhán tapad meg. Bármilyen mosószer vagy szappan megöli. De azonnal meg kell fürdeni vagy lezuhanyozni, miután hazaértél. Még mielőtt akár leülnél is fürödj meg vagy zuhanyozz meg. Ha nincs lehetőség a ruháidat minden nap kimosni, terítsd ki a napra. A közvetlen napfény is semlegesíti a vírust.
4. Gondosan tisztítsd meg a fémfelületeket! Mivel a virus 9 napig életképes marad ezeken a felületeken. Figyelj, hogy kerüld el a fogók, ajtó kilincsek, stb. érintését! Gondolom, ez érvényes a saját lakásodon belül is. Figyelj rá, hogy rendszeresen és alaposan tisztán tartod őket.
5. Ne dohányozz!
6. 20 percenként moss kezet! Bármilyen szappan jó erre, ami habzik. Ügyelj rá, hogy 20 másodpercig és alaposan moss kezet.
7. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget! Próbáld megerősíteni a cink szintedet és ne csak a C vitamin szintjére hozd fel.
8. Az állatok nem terjesztik a vírust az emberre. Csak emberről, emberre terjed.
9. Kerüld el az általános influenzát. Gondolom, mert ez alapból legyengíti az immunrendszeredet. Kerüld hideg étel/ital fogyasztását!
10. Ha valami kellemetlenséget érzel a torkodban, vagy érzed hogy kezd fájni azonnal alkalmazd a fent említetteket! A virus így kerül a szervezetbe és a torokban ül 3-4 napig, mielőtt bejut a tüdőbe.
Sok Szerencsét Mindenkinek! Vigyázzatok Magatokra és terjesszétek ezt az infót, ha akarjátok! Ezt mondja a barátom… Szóval, több forrásból is megerősítették nekem ezeket a tényeket, ezért hiteles tanácsnak tűnik számomra, amit érdemes megszívlelni és megpróbálni bárkinek.
Remélem segítettem vele! Viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése