The Guardian napilap, 2018. május 19.

A Fehér Házba szállították szombaton Melania Trumpot. A kezelésének hosszúsága viszont kérdöjeleket vet fel arról, az állapota nem volt-e jóval súlyosabb az elismertnél.
Melánia kórházi kezelése meglepetésként ért mindenkit, mivel korábban nem mutatta semmi jelét annak, hogy beteges lenne.


https://www.theguardian.com/us-news/2018/may/19/melania-trump-white-house-hospital-kidney-operation

Melania Trump returned to the White House on Saturday from a week-long hospitalization after treatment for a kidney condition, a lengthy stay that raised questions about whether the first lady’s condition may have been more complicated than initially revealed.¨
...
Word of the hospitalization came as a surprise because there was no indication in numerous public appearances in recent weeks that Trump had been ailing.




"Melánia ismét merev és búskomor volt, a francia elnökkel való találkozón se fogta meg a férje kezét"

Már a Netanjahuval való találkozón se:



Trump gondosan felépített "macsós", nöcsábász és családapás imidzse csak porhintés. A helyzet az, hogy az öregfaszi egyszerüen homokos.
Mint ahogy Roy Cohn, az egykori hírhedt cionista-zsidó gengszter, Trump egykori üzleti partnere és "pályára állítója" is homokos volt, és 1986-ban AIDS-ben halt meg.

When Cohn brought on G. David Schine as chief consultant to the McCarthy staff, speculation arose that Schine and Cohn had a sexual relationship. Speculation about Cohn's sexuality intensified following his death from AIDS in 1986

A helyzet jelen napjainkban Trump körül is megbonyolódott, ugyanis úgy hírlik, öreg korára maga a Don is AIDS-es lett.
2017. febr. 3-án reggel Trump korábbi személyi orvosa, Dr. Harold Bornstein, a rendelöjében váratlan látogatókat kapott a Fehér Házból, akik eröszakkal elkobozták Trump egészségügyi dokumentációját, és azt is meg próbálták tiltani neki, hogy beszélhessen róla, korábban ö volt Trump személyi orvosa:

Fehér házi AIDS-es szóbeszéd: Trump korábbi orvosa szerint az elnök ügyvédje és a testörei "megrohamozták" a rendelöjét, és elvitték az elnök egészségügyi dokumentációját
(White House AIDS Rumors: Trump doc says Trump bodyguard, lawyer ‘raided’ his office, took medical files)
Trump egy félrevezetés, kicsit homokos és egy kicsit cionista zsidó is
(Donald Trump is a Hoax, Only a Bit Gay and Jewish as Well)

A napokban járta be a világsajtót a következö (ál)hír, melynek valódi célja az volt, hogy palástolni próbálják vele Trump valódi állapotát és helyzetét:

2018.5.18.
Trump kétszer is megkérdezte Bill Gatest, hogy mi a különbség a HPV és a HIV között

A Microsoft-alapító Bill Gates saját alapítványának gyűlésén mesélt arról, hogy Donald Trump nem volt tisztában a HPV és a HIV vírusok közti különbséggel, neki kellett felvilágosítást adnia a témával kapcsolatban az elnöknek.

Ezzel valójában azt próbálták palástolni a nyilvánosság elöl, hogy Trump HIV fertözött.


Bill Gates még azt is elmondta, hogy Trump feltünöen sokat beszélt Gates lányának, Jennifernek a kinézetéröl, akivel korábban egy floridai lovasbemutatón találkozott. Ez egyáltalán nem tetszett Gates feleségének se.
Ezzel a hamis, fiatal nökre vadászó, nöcsábász imidzsével pedig azt próbálják palástolni, hogy Trump valójában homokos.
Bill Gates éppúgy magasrangú illuminátus mint Trump, és a két család közt nincs semmiféle ellentét. Épp ellenkezöleg: Gates ezekkel a kijelentéseivel nagy szívességet próbált tenni Trumpnak.

Trump nemrég szemmel láthatóan flörtölgetett a szintén homokos francia elnökkel, akit a Fehér Házban kézenfogva vezetgetett. Macron állítólag szereti is Trumpot.


Az egész beillene egy jó komédiának is, hacsaknem a helyzet idöközben nem torkollott volna súlyos krízisbe a feleségével. Az újságíróknak is már feltünt:
Melánia ismét merev és búskomor volt, a francia elnökkel való találkozón se fogta meg a férje kezét
(Melania looks stiff in severe white hat as she refuses Trump’s hand — again)


A CNN furcsállja:

2018.5.17.
Miért van Melania Trump még mindig kórházban?
(Why is Melania Trump still in the hospital?)

https://edition.cnn.com/2018/05/17/health/melania-trump-hospital-stay-day-4/index.html

(május 17.-én) már negyedik napja volt Melania Trump kórházban. A kórház viszont semmilyen információt nem adott ki az állapotáról, a Fehér Ház pedig csak annyit közölt, hogy "vese-embolizáción" esett át. A CNN ezt furcsállja, mivel ez az ún. egynapos mütétek közé sorolható beavatkozás.

First lady Melania Trump has been in the hospital for four days, with no word on exactly when she will be released.
...
Walter Reed National Military Medical Center in Bethesda, Maryland, would not give any details about why the first lady was there, but a White House statement said she underwent an embolization procedure on Monday morning to treat a benign kidney condition.
...
This procedure is mostly done as an outpatient, meaning the patient is discharged the same day.

S amely krízis a napokban súlyos tragédiává fajult. Trump a napokban, mintegy figyelmeztetésként, megmérgeztette a töle elválni akaró feleségét.
2018.5.14:
Müteni kellett a veséjét, kórházban ápolják Melania Trumpot

Valójában mérgezés okozta veseelégtelenség miatt vitték súlyos állapotban kórházba.
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=235:2018-05-19-09-24-11&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58