A tavalyi év folyamán 18,6 millióra emelkedett a Németországban élő bevándorlók száma. A hivatalos adatok szerint a németországi lakosság 22,5%-a első vagy második generációs bevándorló.
Németországban a lakosság közel negyedének legalább egyik szülője német állampolgárság nélkül született – derült ki a szövetségi statisztikai hivatal által kedden kiadott adatokból. A jelentés szerint 2016-ban a Németországban élő első és második generációs bevándorlók száma 8,5%-kal növekedett, ezzel elérte a 18,6 milliót (Németország összlakossága 82,6 millió fő).
A statisztikából kiderül, hogy 2,3 millió németországi lakos rendelkezik családi kapcsolatokkal valamelyik közel-keleti országban, 740 ezer fő pedig afrikai származású – ami szintén 46%-os növekedés a 2011-es adatokhoz képest. A Németországban élő első és második generációs bevándorlók többsége európai felmenőkkel rendelkezik.
A német hivatalok nem teszik lehetővé az állampolgárok etnikai hátterének nyilvántartását, így a sokadik generációs bevándorlók számáról csak becslések lehetnek. Annyi azonban a hivatalos statisztika alapján megállapítható, hogy a német kormányok által az utóbbi két generáció során folytatott multikulturalista politika lecserélte a német lakosság negyedét külföldi származású személyekre.

http://www.hidfo.ru/2017/08/kozel-huszmillio-bevandorlo-el-nemetorszagban/Hivatalos:
a németek kisebbségbe jutottak egy német városban

A bevándorláspárti kormány elárasztotta az országot migránsokkal; Frankfurtban már többségbe jutott az idegen lakosság.
Hiába tagadják a bevándorláspártiak, hogy meg akarják semmisíteni a fehér Európát, a hivatalos statisztikából kiderült, hogy ahol hosszú távon ők vannak kormányon, ott az őshonos lakosság kisebbségbe jut. Frankfurtban immár hivatalosan is többségbe jutottak a migránsok. Ha a bevándorláspártiak a hatalom közelébe jutnak, Magyarország is így fog járni.
A nemrég kiadott hivatalos statisztika szerint Frankfurtban a lakosság 51,2%-a rendelkezik migrációs háttérrel. A német város lakosságának több mint fele bevándorló, vagy bevándorlók gyermekeként született Németországban.
A statisztika szerint a török migránsok alkotják a legnagyobb kisebbséget. Miközben az őshonos lakosság kisebbsége szorult, a migránsok tömeges beengedése nem járt GDP-robbanással, és nem lett tőle jobb a gazdasági helyzet. A Daily Mail által hivatkozott 200 oldalas jelentés eredetileg a munkanélküliséggel és jövedelmi egyenlőtlenségekkel foglalkozik, és kiderült belőle, hogy a migránsok nem csak többségben vannak, de nagyrészt mélyszegénységben élnek.
Korábban a német pénzügyminiszter egy interjú során nyíltan beszélt arról, hogy nem gazdasági okok miatt engedik be a migránsokat, hanem amiatt, hogy közösüljenek az európaiakkal. A Németországban propagált fajelmélet szerint kívánatos a rasszok keveredése, mert a vegyes házasságokból származó személyek egészségesebbek, szebbek és intelligensebbek, mint az azonos faji hovatartozású szülők gyermekei.

http://www.hidfo.ru/2017/06/hivatalos-a-nemetek-kisebbsegbe-jutottak-egy-nemet-varosban/