2016. december 12., hétfő

Megszólalt az egykori bush-csinovnyik Bolton is, ki talán még akkor is hazudik, vagy manipulál, amikor kérdez.

Bolton: Az orosz hackertámadásokról szóló híreket az Obama-kormány terjeszthette
"Clinton levelezését illetően nem találtak közvetlen bizonyítékot külföldi titkosszolgálatok esetleges beavatkozására vagy sikeres számítógépes támadására, igaz, a választási rendszer számítógépein volt jele behatolási kísérletnek."
Clinton levelezését illetöen azért nem találtak bizonyítékot külföldi titkosszolgálat beavatkozására, mert a Wikileaks azt úgy kapta a Mossadtól, utóbbi pedig cionista szövetséges NSA frakcióktól szerezte meg készen. A Wikileaks Mosszad müvelet, melynek alapító atyja nem más mint Rupert Murdoch. Murdoch és a wikileakses Julian Assange egyaránt ausztrál származású, innen a kapcsolat. A választási rendszer számítógépein pedig nem behatolási kísérletek, hanem behatolások voltak. Bolton itt egyszerüen hazudik.
Obama nem meri elmondani a teljes igazságot, inkább csak féligazságokat terjesztve "belekevert nekik a sz-ba", mert a Fehér Ház attól fél, a teljes igazság nyilvánosságra hozatala egyenlö lenne Pandorra szelencéjének a megnyitásával, s akkora botrányt kavarna, ami az USA szakadásához és megszünéséhez vezethetne. Nem veszik észre, hogy már így is késö, már így is minden veszve van. A történelem menetét nem lehet megállítani.

Ejtették ugyan a szavazat újraszámlálást de most úgy tűnik 15 elektor nem hajlandó Trumpra szavazni és még további 17 elektort próbálnak meg meggyőzni, hogy ne szavazzanak Trumpra. Ha sikerül és 32 ember nem szavaz rá akkor problémák lesznek.
Nem tudom, mi lesz december 19-én az elektori szavazáson, de amennyiben az elektori (és esetleges) kongresszusi szavazások végkifejlete netán az lesz, hogy a kirobbantott botrányokat felhasználva el tudják érni, hogy jan. 20-án Paul Ryan üljön be az elnöki székbe, tudjátok, hogy milyen dolgok következhetnek be.



http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése