2016. november 3., csütörtök

Clinton háborút ígér megválasztása esetére

Hillary Clinton, az amerikai “demokraták” elnökjelöltje megválasztása esetén felfegyverezné Ukrajnát, hogy hatékonyabban tudjanak harcolni az oroszok ellen. Az USA elnökeként fegyverrel támogatná az olyan mesterséges államok egyben tartását, mint Ukrajna.
Egy amerikai kongresszusi képviselő, Dana Rohrabacher azt nyilatkozta egy orosz hírügynökségnek, hogy Clinton megválasztása garantáltan háborús helyzetet jelent, mert a demokrata elnökjelölt “halálos fegyvereket” adna Ukrajnának. A demokraták ugyanis nem ismerik el a kelet-Ukrajnából kiszakadó régiók által tartott népszavazásokat és országgyűlési választást. Cinton ehelyett azt akarja, hogy az ukrán kormány hitelből megvegye az amerikai fegyvergyártó cégek termékeit, és azokat arra használja, hogy erőszakkal ellenőrzés alá vonja az elszakadó területeket, egészen Oroszország határáig.
A képviselő szerint azonban Clinton ma már arra is hajlandóságot mutat, hogy ingyen adjon fegyvereket Ukrajnának. Rohrabacher a Szputnyik hírügynökségnek adott interjúja során kijelentette, hogy 2014 februárjában amerikai támogatással mozdították el a hatalomból Viktor Janukovicsot, hogy így egy olyan kormány jusson hatalomra, ami engedélyezi, hogy az amerikai katonák előrenyomuljanak egészen az orosz határig.
“Felhatalmazásunk volt arra, hogy lázadás szításával megdöntsük Ukrajna választott kormányát, és a helyére állítsunk egy meg nem választottat, és a puccs az európai szövetségesekkel együttműködésben zajlott.” – mondta.
Rohrabacher szerint Hillary Cinton megválasztása csak háborúhoz vezet, és az Amerikai Egyesült Államok most egy történelmi fordulóponton van, ahol kritikus fontosságú, hogy az amerikai kormány tovább folytatja azt a gyakorlatot, hogy demokratikus választással hatalomra jutott kormányokkal szemben olyan csoportokat ismer el legitim kormányként, akik nem választások által kerültek az ország élére.

http://www.hidfo.ru/2016/11/clinton-haborut-iger-megvalasztasa-esetere/




Ki akarják végezni Hillary Clintont

david-duke-hidfo-ru
A Ku Klux Klán volt vezetője szerint ki kell végezni Hillary Clintont. David Duke azt mondta, zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt az amerikai médiát, és az Amerikai Egyesült Államok nem demokrácia, hanem törzsi alapon igazgatott ország.
A Louisiana-i szenátus csütörtöki vitáján David Duke, a Ku Klux Klán volt vezetője azt mondta, azért használja a “CNN Jews” kifejezést a CNN News helyett, mert az amerikai sajtót vérségi alapon zárt közösséget alkotó zsidók egy csoportja tartja ellenőrzés alatt. Szerinte nem érdemes fejlett demokratikus országként beszélni Amerikáról, mert egyetlen, törzsi alapon működő elitcsoport tartja ellenőrzés alatt a médiát és a pénzintézetek nagy részét.
“Az a probléma Amerikával, hogy egy nagyon erős, törzsi alapon szerveződő közösség van domináns helyzetben a médiában és a bankrendszerben. […] Általánosságban véve nem vagyok zsidóellenes, hiszen nem vagyok ellenséges minden zsidóval szemben, ha egyénről van szó. Azoknak a hatalomgyakorlását ellenzem, akik a mi országunk érdekei elé valamilyen más csoportérdeket helyeznek.” – mondta.
David Duke korábban Donald Trump támogatójaként jellemezte magát – bár Trump tagadta, hogy bármi köze lenne a Ku Klux Klán volt vezetőjéhez.
Duke elmondása szerint egy a rokonokat vérségi alapon befolyásos pozíciókhoz juttató, törzsi alapon szerveződő zsidó közösség manipulálja az USA külpolitikáját, ezért történhet meg az, hogy Hillary Clinton Amerika ellenségeit támogatja, például Szaúd-Arábiát, ami viszont az ISIS-t támogatja és az USA érdekei ellen dolgozik. Duke azt mondta, Hillary Clintont hazaárulásért törvény elé kellene állítani, és “nem kérdéses, hogy az elkövetett bűncselekmények miatt halálbüntetést érdemelne”.

http://www.hidfo.ru/2016/11/ki-akarjak-vegezni-hillary-clintont/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése