2016. november 16., szerda

A tapasztalat az, hogy az exit pollok mindig minden körülmények között pontosan mérnek, erröl már könyvek, doktori disszertációk, meg hasonlók születtek.

A hibahatáruk úgy kb. két százalék alatt van, azon felül már ki kell vizsgálni, hogy mi lett rosszul csinálva, vagy ha semmi, akkor alapos a gyanúja a választási csalásnak.

Nemhiába minösül sok országban büncselekménynek az exit pollok eredményeinek nyilvánosságra hozatala az urnák zárulása elött. Ez az azért van, mert pontos képet adnak a választás addigi menetéröl, s a nyilvánosságra hozataluk mobilizálhatná azokat a választókat, akiknek a jelöltje vesztésre áll.

S azt se feledjük, hogy az ún. demokratikus világban soha egyetlen választási csalás sincs elismerve, a médiumok szinte parancsszóra titkolnak el mident, amit a hatalom nem enged meg nekik nyilvánosságra hozni.

Az USA-ban már 2000-ben, 2004-ben és 2012-ben is meg lett buherálva az elnökválasztás ... 2000-ben Al Gore gyözött, 2004-ben John Kerry, 2012-ben pedig Mitt Romney.

A nép akarata csak akkor érvényesülhet, ha összhangban van a titkos társaságok, a háttérhatalom legfelsöbb szintjeinek akaratával.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=201:2016-11-15-07-15-05&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése