Sokan beszélnek arról hogy létezik egy beavatás az uj világrendi filozófiába és hogy ezen a beavatáson sok sztár közéleti ember stb.. átesik. A legtöbben erre úgy reagálnak hogy nincsen ilyen vagy ha van is akkor nem tudják hogy mi is az.

Hát íme:

David Spangler, a Reflection on the Christ című könyv szerzője kifejti a szabadkőműves Luciferi Doktrínát:

"Amikor az ember rálép az énhez vezető útra, akkor nagy alkotó kalandba kezd..., az istenség értelmének a megtanulásába, elfogadva a maga számára a mikrokozmosz világának felelősségét, amelyben ő maga az isten... Az a lény, aki segíti az embert, hogy ehhez a ponthoz elérjen, Lucifer... az ember fejlődésének angyala... a mikrokozmosz világában a fény szelleme."


Spangler nyíltan kifejti, hogy "Krisztus ugyanaz az erő, mint Lucifer."
Ezeket írja: "Lucifer felkészíti az embert a Krisztussá válás megtapasztalására... ő a nagy Beavató... Lucifer munkál mindannyiunkban, hogy elhozza számunkra a teljességet, és ahogyan előre haladunk a New Age-ben... valamennyiünk így vagy úgy eljut ahhoz a ponthoz, amelyet úgy határozok meg, hogy a Luciferi Beavatás... Sokan most és az elkövetkezendő napokban szembesülnek majd ezzel a ponttal, mert ez az új korszakba történő beavatás."

A beavatás amin mindenkinek aki sztár politikus vezető bármilyen elit kör tagja akar lenni át kell esnie a beavatáson hogy Lucifert a fény hozóját fogja szolgálni minden tettével és az új világrendet.(erről már nagyon sokan nyilatkoztak hogy ezt megtették)

Ezért van az hogy 7000 illuminati 7 millió kőművesen keresztül irányít 7 millárd embert akár a birkákat,klippeken pártokon vallásokon filmbizniszen bankokon és szolgáltatószektorokon keresztül.


https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-beavatas-es-az-esku/