2016. január 3., vasárnap

Szíria

Szíriában a terrorbandák sírva nosztalgiázhatnak akár az egy esztendővel ezelőtti, boldog zavartalan gyilkolászással köszöntött újesztendei murikra. Nagyot változott azóta a helyzet. Ráadásul tegnap a szír kormányhadsereg ott folytatta az újesztendőt, ahol abbahagyta az óévet! Bősz latorirtással.
Homsz tartományban a “Dzshabhat en Nusra” latorjai nyögik a kormánycsapatok és a szövetséges milíciák folytatódó féregirtó műveleteit.
Hama provinciában Ramlától nem messze egy banditafészket pusztítottak el a kormánykatonák, míg Maartik település mellett egy tíz terepjáróból álló latorkonvojt semmisítettek meg, a hozzá tartozó nem csekély számú banditaegyeddel együtt.
Aleppo tartományban a szír kormányerők is már modern technikát alkalmaznak. “Távirányított” rajtaütésben irtották tegnap a dzsihadistákat. Fölöttébb fényes eredménnyel. A rajtaütést egyetlen pribék sem élte túl. Pedig hatvannál többen voltak. Négy tankjuk is leolvadt, meg egy csomó autójuk pusztult el.
A tartomány északi részén Tel Mseybin, Azzaz és al-Bab
Daraa tartományban a szír légierő intézett el egy latorbandát Sheikh Miskin település mellett. Itt legalább ötven sátánfajzat lett kinyújtóztatva.
Kelet-Gutut aknavetővel lőtték a “Jaish al-Islam” martalócai tegnap. Rossz ötlet volt, mert a kormánycsapatok keresték őket. A lövöldözésre föl is figyeltek. Oda is csaptak rendesen.
http://www.balrad.com/2016/01/03/sziria-28/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése