2016. január 9., szombat

Össze­csa­pá­sok Fran­cia­or­szág­ban: verik a mig­rán­so­kat a ki­fosz­tott bol­to­sok

mver
Elegük lett a tehetetlen rendőrségből az üzlettulajdonosoknak. Saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást.
Úgy tűnik, hogy betelt a pohár a francia boltosoknál. A rendőrség tehetetlensége miatt összefogtak az állandóan kifosztott üzlettulajdonosok, és elrendezték a dolgot.
Megelégelték, hogy folyamatosan kirabolták, zaklatták őket a migránsok, így már az önbíráskodástól sem riadtak vissza! A rendőrség nem tett semmit, vagy nem akart. Az egésznek az lett a vége, hogy az üzlettulajdonosok alaposan elverték a boltjaikat fosztogató fiatalokat. Franciaországban már kitört a polgárháború?-teszi fel a kérdést a ripost.hu

Németországban lakol a kölni rendőrkapitány!

Elmozdították pozíciójából Wolfgang Albers kölni rendőrkapitányt.
Azonnali hatállyal nyugdíjazták a kölni rendőrség első emberét – írja a Die Welt. Ralf Jäger, Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere azzal indokolta Albers kirúgását, hogy hiteltelenné vált a lakosság szemében.
Mint kiderült, Kölnben a zaklatók közül közel százat igazoltattak a rendőrök már szilveszter éjszaka, akik szíriai, iraki és afganisztáni regisztrált menekültek voltak. Erről több rendőrtiszt maga számolt be a Die Weltnek.
A nyilatkozatuk ellentmond a kölni rendőrfőkapitány korábbi szavainak, aki keddi sajtótájékoztatóján azt állította, hogy kevés információjuk volt a támadók személyazonosságáról. Emiatt egyre többen követelték Albers távozását. Aki nem is föltételezte, hogy a kancellárja által hazájába invitált agykutatók, fizikusok, kutatómérnökök-általában véve csupa entellektüel-az esztendő utolsó éjszakáját a megszokott hazai módon fogja eltölteni. Ő csak német stílusú óévbúcsúztatóra készült!
Összességében véve elmondható, hogy a német hatóságok-és talán nem csak a rendőrhatóságok-vezetőinek néprajzi ismeretei meglehetősen hiányosak. Már ami a meghívottjaikat illeti.
Meggyőződésünk, hogy talán nem Wolfgang Albers kölni rendőrkapitánynak kellett volna a történtek miatt nyugdíjba vonulnia!
http://www.balrad.com/2016/01/09/magad-uram/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése