2016. január 10., vasárnap

MINDÖSSZE 143 TONNA ARANY!

Az amerikai elnökválasztási hercehurcának vannak a világ számára tanulságos történései. Egynémelyik momentum fölfedi a világ elsőszámú latorállamának-USA-gyilkos, gátlástalan törekvéseit.
Ennek a hercehurcának köszönhetően kerültek napvilágra az egykori külügyér-mostani aspiráns Clintonné elektronikus levelezésének “néhányszáz” díszpéldánya. Az első Obamaki adminisztráció vérgőzös lotyójának viselt dolgairól. Így a Kadhafi líbiai vezető likvidálásának és Líbia szétzilálásának valódi okairól is bizonysággal szolgáló e-mailek tömkelege.
Líbia vezetőjének lemészárlásának és az ország tönkretételének egyetlen oka volt. Az ország mérhetetlen gazdagság! A készleten lévő 143 tonnányi arany, és a föld mélyében lévő fekete arany! Ez a kettő összetevő-párosulva Kadhafi elnök arab szocializmus eszményével-veszélyeztette az amerikai dollár dominanciáját.
A líbiai aranykészlet ugyanis kellő feezetet nyújtott volna Kadhafi egyik nagy tervének, a pánafrikai valutának, amely kisöpörte volna a térségből az amerikai nyomdaterméket.
Ezért aztán az amerikaiak beindították a fölforgatást Líbiában, és rávették (nem volt nehéz dolguk) az akkori francia főlator Sarkozyt, hogy “támogassa” katonai erővel a líbai “szabadságmozgalmat”! Sarkozy boldogan tett eleget a baráti-szövetségesi kérésnek!
Az eredmény? Az ismert! A fenti videon Clintonné imigyen örömködik: “jöttünk, láttunk, és ő meghalt!”
Joe Baden-aki már akkor is Obamaki helyettesítője volt-pontosan úgy lelkendezett Líbia megsemmisítésekor, mint a kijevi majdanovcik sikerekor: “A líbiai nép megszabadult a diktátortól, és most új esélye nyílt meg!”
-Hát csodás esélyt nyitottak meg! Az egyik fő “esélyes” lett az ISIS!
Nem mellékesen: sikerült az amerikai nyomdatermék-a dollár-dominanciáját megőrizni! De hogy hová lett a 143 tonna líbiai arany?
Jó kérdés! És senki “nem tud” válaszolni!
A dolog márcsak azért is érdekes, mert kiderült: az USA beijedt 143 tonna arany “idegen kézben” lététől. A jelek szerint ez a 143 tonna arany képes lett volna megrengetni Amerika dominanciáját!
MINDÖSSZE 143 TONNA ARANY!
Meglehet ennyin múlik a világ “legerősebb”-SPEKULÁCIÓKON ALAPULÓ-gazdaságának a stabilitása?! És ezért az USA országokat képes romokba dönteni, pusztító háborúkba taszítani, vezető politikusokat legyilkolni!



http://www.balrad.com/2016/01/10/mindossze-143-tonna-arany/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése