A legutóbbi közel-keleti vereségek után az Iszlám Állam Európát szeretné csatatérré változtatni – állítja az egyik legtekintélyesebb német lap. Ehhez ezerszám létező alvó terroristák szolgáltatnának segédkezet. Vagy nem? A német politikusoknak is sok közük lehet ehhez, mert egy hét múlva nagy esemény jön.
terr
Január 8-9-én a német nagykoalíció túlnyomó részét – és Angela Merkel kancellár asszonyt – adó CDU pártnapokat tart, talán ezért is aktivizálódtak mostanában igen erősen a német közvéleményben és a menekültkérdésben. A németeket mindenesetre az ünnepek alatt is nagyon aktívan foglalkoztatja a menekültkérdés – és persze sok függ tőlük.
A Frankfurter Allgemeine Zeitung január másodikai vezércikke szerint „a közel-keleti kudarcok után az Iszlám Állam Európát szeretné hadszíntérré tenni”. „Ennek érdekében több ezer alvó harcosra tud visszanyúlni” – írják. A lap a „Dabiq“ nevű dzsihádista, keresztény-ellenes oldalra hivatkozik, amelyet már ugyan nem sikerült elérnünk tegnap délután, de sok más oldal is említi. Állítólag Róma, a Vatikán és a kereszténység lenne a célkeresztben.
terr
A menekültkérdés miatt elég sok népszerűséget veszítő CDU (Keresztény-Demokrata Unió) az utóbbi időben nagyon aktív. Karácsony alkalmából például azzal sokkolták a német közvéleményt, hogy nem szeretnének több olyan menekültet befogadni, akiknek nincsenek hivatalos papírjaik (azonosító okirataik).
Állításuk szerint ez épp a menekültek érdekében történne, akik így sokkal kevésbé lennének kitéve az embercsempészeknek. Nagyon nem világos, hogy mi lenne a papírok nélkül érkezőkkel, hagynák-e őket a német határok előtt megfagyni? Az ellenzéknek persze ez egy magasra feladott labda.
Csak napokkal korábban azzal is fenyegetőztek a CDU-nál, hogy a menekültkérdésben külön utakon járó Magyarországtól, Lengyelországtól megvonnák az EU-s támogatások egy részét – hogy miért is, erről itt írtunk. De arról is volt szó, hogy a németórákat vagy az „integrációs órákat” kihagyó menekültektől megvonnák a szociális támogatásokat, vagy azok egy részét.
Pro és kontra – a CSU (a CDU testvérpártja) nemrég azt is követelte, hogy az úgynevezett “gyűlöletüzeneteket” (“Hassbotschaften”, magyarul inkább gyűlöletbeszédet) minél előbb irtsák ki a közbeszédből – lehetőleg még mielőbb a nyilvánosság elé kerülnének. Vagyis, mielőtt egyáltalán valaki is tudna róluk.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: “…A német politikusoknak is sok közük lehet ehhez, mert egy hét múlva nagy esemény jön…”
-Ha jön nagy esemény az nem biztos hogy egy hét múlva következik be, az sem biztos hogy a német politikusoknak sok közük lesz hozzá, viszont az biztos a német politikusokon-elsősorban is Bundesmuttin-múlt, hogy bármi is bekövetkezett/bekövetkezhet.
A német politika már csak kulloghat az események után, és ez mindenképpen meghatározza mozgásterüket-intézkedéseiket. Többezer-már Európában rejtőzködő-mindenre elszánt dzsihadistával a hátuk mögött a német politika már nem tehet meg bármit. Mint ahogyan a többi “közös piaci” ország sem!
MÁR MINDENKÉPPEN TOLERÁLNIUK KELL A MUSZLIM AKARATOT!