2015. december 26., szombat

Damaszkusz lassan latormentes övezetté válik.

Latakia tartományban az előre nyomuló kormánycsapatok Al-Kabir, Al-Durra és Dagdagan falvak térségében a dzsihadisták komoly méregkeverdéjére bukkantak.
A hadsereg érkeztének hírére a hóhérkülönítmény gyorsan fölszívódott, de hátrahagyták az árulkodó nyomokat. Adtak a munkavédelemre rendesen. Az amerikai hadseregben rendszeresített vv. ruházatok, gázálarcok, gyógyszerek, vérzéscsillapítók glédában álltak a magára hagyott bázison.
vegy
Mi több: egy komplett tábori kórház is előkerült, ami kizárólag a vegyi sérülések kezelésére hivatott felszerelésekkelvolt ellátva. Amerikai, török, katari, és szaudi gyártásúakkal.
Tegnap egyébként az orosz légierő komoly karácsonyi meglepivel szolgált a mindenféle terrorbandáknak, akik esetleg abban reménykedtek, hogy a keresztény Karácsony alkalmából pihi lesz. Tévedtek. Mert a jelek szerint az orosz légierő inkább az ortodox Karácsonyra van kihegyezve pihenőileg. Ha egyáltalán betartják.
Tegnap tovább rontották a török-dzsihadista olajbizniszt. Meglehetősen népes konvojra bukkantak. A kalifátus szállítókapacitása bizonyos hírek szerint 12 ezer (NEM TÉVEDÉS!-TIZENKETTŐ EZER) tankerautójának csoportosulására csaptak le.
A szárazföldön is nagy intenzitással pusztítja az iszlám férgeit a szír kormányhadsereg. Hama és Homsz térségének sátánfattait föld-föld rakétákkal kínálgatták Tel Biszoynál lévő bázisukról, de közvetlen harcérintkezéssel is irtották a latrokat.
Damaszkusz egyik elővárosában a kritikussá vált helyzetről tartottak termelési tanácskozást a dzsihadista hordák vezéregyedei.
A dolgot pedig megneszelte az orosz légierő. Márpedig az ilyesmi megneszelés az álmoskönyvek szerint egészségre káros ártalommal szokott járni. Újfent beigazolódott az álmoskönyvek jóslata. Az Iszlám Hadsereg nevű bűnbanda latorvezére Zahrán Allús nem bírta ki élve a megpróbáltatásokat. (Egyébként még igen sok bűnöző nem bírta ki rajta kívül.)
zahran_allush
Úgyhogy Zahrán Allús kipipálva a zsoldlistáról. (Az ő ötlete volt civilek ketrecbe zárása, és Damaszkusz háztetőire telepítése. De kiagyalt és véghezvitt az ő bandája számtalan rémséges cselekményt!)
sl
Nyilván az egyik legfőbb latorvezér pusztulásának gyorsan Damaszkuszba érkező híre is arra ösztökélte a szír fővárosban tanyázó bűnözőket, hogy innen el kell pucolni mielőbb!
Kétezer bandita úgy döntött, várjon még az a Paradicsomba menetel! Így aztán élve a kormányerők által felkínált lehetőséggel, Damaszkusz egyik déli negyedében verődtek össze. Hogy békében távozhassanak-kényelmes buszokon. Fegyvertelenül. Az elszállítandó banditacsapatok között az Iszlám Állam (IÁ) nevű hóhérbanda és az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat szíriai szárnya, az an-Nuszra Front martalócai is vannak. Az érintett városrészbe pénteken 18 autóbusz érkezett, hogy megkezdjék a kétezer pribék, és másfélezer családtagjuk evakuálását a IÁ és más bűnbandák kezén lévő területekre.
Damaszkusz lassan latormentes övezetté válik.
http://www.balrad.com/2015/12/26/damaszkusz-lassan-latormentes-ovezette-valik/




Latorjajtól hangos Szíria

Észak-Irakban a dzsihadista kutyák már öngyilkos autóbombákkal akarnának maguknak utat vágni a kurd miliciák gyűrűjén. Csakhát…! A terroristabatárt még a célja előtt kilövik a pesmergák.
Szíria Észak-Latakia tartományának hegyei között még mindig ide-oda kószáló turkomán bűnbandamaradványok sikeres felszámolása zajlik.
Nyögik a latrok a Maaret el Haasannál őket és a benzinpiacukat ért orosz légicsapás következményeit. Kérjük az Urat, hogy védjen meg bennünket az orosz medvétől” nyafogja egy életben maradt lator, aki a rengeteg kinyúlt tstvér miatt is síránkozik bőszen. Deir Al Aszafirnál pedig irtózatos erejű “Grad” tüzérségi támadást küldött a martalócok nyakába a kormányhadsereg.
Damaszkuszban a kormánycsapatok folytatták offenzívájukat a a latorvezér likvidálása miatt váratlanul megszakadt-valójában el sem kezdődött-pribékevakuáció miatt a városban rekedt bűnbandák fölszámolására. Újabb latorvezér lett tegnap Damaszkuszban kinyuvasztva. Ezúttal a “Szíriai Forradalmárok Frontja” nevet viselő bűnbanada vezéregyedete, Lida Muhammad al Masaalma és közvetlen segítői hallották meg Allah invitációját a túlvilágra. Nem kevés hordaegyed társaságában szálltak be Kharon ladikjába.
A Derayya-kazánban sülő-fővő “Dzshabhat en Nusra” kétségbeesett rádióüzenetekben kéri Allah és a földi degítők mielőbbi gyors-és hatékony-közbeavatkozását, mert ha nem érkezik meg a segítség, nekik “reszeltek”. Márpedig segítség az nem lesz.
kazhttp://www.balrad.com/2015/12/27/latorjajtol-hangos-sziria/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése