2015. november 26., csütörtök

Szíriában a nemzetközi helyzet alakulása a patkányirtást nem zavarja

Homsz tartományban komoly lendületet vett a dzsihadista sátánfattyak irtása. A szír kormánycsapatok-kétségtelen hogy az orosz-szír légipáros igen hatékony közreműködésével-ma délelőtt egy újabb stratégiai pontról, Mahin városból pucolták ki a patkányokat.
Ez a Mahin-nevű település Homsz-tartományban van, és rajta vezet keresztül a Homsz-Damaszkusz útvonal. De ha már Mahintba mentek, útba esett egy Huvvarin nevű település is. Ott is belebotlottak néhány bekábszerezett dzsihadista féregbe. További sorsukat a jelentés nem részletezi.

Ankarában Erdogan megint fordított egy 90 fokot a köpönyegen. Miután Washingtonban a legfőbb latorállam-az USA-és a NATO-haramiaszervezet egyik “vezető jogásza” úgy nyilatkozott, hogy Törökországnak JOGA VOLT lelőni az orosz Szuhojt, Erdogan megint keménykedni kezdett. “Ezentúl HA TÖRÖKORSZÁG ÚGY ÉRZI…!”-hőbörgött az öreg szürke farkas-akkor bizony…!-majd ők megmutatják…!-stb. stb. stb. Adta alá a lovat Washingtonból Mark Toner külügyi szóvivő is, aki szerint a turkomán “mérsékeltek (akik mint kiderült se nem turkománok se nem mérsékeltek!-hanem csak az USA és Törökország által abrakolt kegyetlen terroristák) – teljesen jogszerűen gyilkolásztak ejtőernyőst.
Őfelsége II. Erzsébet-Nagy-Britannia Uralkodója, a hit védelmezője, stb.-miniszterelnöke David Cameron Szíriában bombázgatna. Ebbéli óhaját ma rikkantotta világgá a perverzióiról elhíresült angol kormányfő. Damaszkuszból viszont azt üzenték neki, gogy ekőbb talán tőlük kéne engedélyt kérni mindehhez, aztán tervezgethet. A hírek szerint a Kremlben is így vélik. Akárhonnan is nézzük, az ügyben nem a Downing street 10. lakója mondja ki a végső szót.
Moszkvában is tervezgetnek. A Honvédelmi Minisztériumban.
itt
Viszont NEKIK VAN JOGALAPJUK!

http://www.balrad.com/2015/11/26/sziriaban-a-nemzetkozi-helyzet-alakulasa-a-patkanyirtast-nem-zavarja/


Kapják rendesen a “pilótalelövöldöző” turkemanusok a nyakukba az orosz áldást. Fohászkodnak is miatta egyfolytában.
Némelyik latornál mintha fölakadt volna a fohászlemez. Aztán a video végén mintha egy kósza gránát leemelné a tűt a lemezről. (Eléggé fülsértő és nevettető is a folyamatos Allahu Akhbart hallani!)

http://www.balrad.com/2015/11/26/folakadt-a-lemez/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése