2015. november 20., péntek

Szíria

Ilja Rogacsjov az orosz külügyminisztérium osztályvezetője tegnap délután kemény hangú üzenetben figyelmeztette a francia “illetékeseket” az esztelen bombázgatásaik TŰRHETETLEN VOLTÁRA.
A francia nagy nekibuzdulásban ugyanis a francia gépek nem célpontokat bombáznak, hanem ha valami nagyot látnak-oda ledobják a bombáikat. Ezek a nagyok meg városok! Rogacsjov szerint a franciák gyakorlatából elég volt. A lebombázott városok lakossága ugyanis nem a gépek felségjelzéseit bámulja, hanem szenved és gyászol.
Rogacsjov azt is megjegyezte, hogy a fene sem kérte a franciák beavatkozását, Szíria törvényes kormánya pedig végképp nem!
Az orosz légierő pedig teszi a dolgát. ELLENSÉGES CÉLPONTOK százait bombázta le Szíria egész területén tegnap. Ezek a célpontok pedig kimondottan terrorista bázisok voltak.


Az orosz stratégiai légierő nagy hatótávolságú bombázói huszonnyolc felszállás során egész Szíria területén szórták meg ismét a pánikoló martalócbandákat.


Aleppotól nyugatra a szír kormányerők elfojtották a dzsihadista banditák erőlködését, ellentámadásba mentek át, és megkezdődött ennek a falkának a teljes megsemmisítése.

Az ISIS patkányhorda egyik kuvaiti származású “ügyintézője” tegnap elismerte, hogy a banditahad Maradék-Ukrajnától is kapott FN6-típusú kínai gyártmányú kézi légelhárító rendszereket. A cuccot Törökországon keresztül juttatták el Maradék-Ukrajnából Szíriába.
slu
Az orosz beavatkozásnak köszönhetően a dzsihadista és más egyéb bűnbandák kezdenek kifogyni a “rendes” fegyverzeteikből. Sok helyen már maguk barkácsolta ágyúkkal-aknavetőkkel próbálkoznak.

http://www.balrad.com/2015/11/20/sziria-9/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése