2015. november 22., vasárnap

Sikeres a Szíriai latorirtás

Szíria Homsz-tartományában nagyon a vége felé jár Allah kutyáinak kiirtása. Mára virradóan a szír kormányerők az utolsó-jelentősebb dzsihadista-erősséget is fölszámolták. A járni tudó martalócok mind elmenekültek.
Csecsenföld kormányzója tegnap a Tv Zvezdának arról számolt be, hogy a hét folyamán 50 bűnbánó dzsihadista tért vissza Csecsenföldre Szíriából. Kadirov beszámolója szerint kb. ötszáz csecsen származású iszlamista szélsőséges közül az utóbbi másfél hónapban mintegy 200 harapott fűbe Szíriában, ötvenen pedig jobbnak látták hazatérni. A megtérők szerint Törökországon keresztül, háborítatlanul tehették meg az utat. Csak annyit kellett mondaniuk, hogy Oroszországba tartanak. Dzsihadot csinálni. Az elhárításnak készséggel átadták az “útibeszámolót”!
Hogy mennyire cudarul állnak a sátánfattyak Szíriában, azt az alábbi video remekül ábrázolja. Egyre több eszközt kénytelenek barkácsolni önmaguknak. Akik még háborúzni akarnak. Bár ezek az éklécelmények több kárt okoznak a felhasználóiknak, mint azoknak, akiknek szánták.
Mára virradó éjszaka és ma délelőtt az orosz légierő csak módjával pusztította a pokolfajzatokat. Az érintetteket mondjuk ez nem vigasztalja!
http://www.balrad.com/2015/11/22/sikeres-a-sziriai-latorirtas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése