bub
Mindez 600 kilométer átmérőjű körzetben! Ilyen a világban sincs!-hőbörögtek a teljes süketség és vakság tapasztaltán a NATO-generálisok. Akik amúgy bozasztóan kíváncsiak lettek volna arra, hogy mi is zajlik Észak-Szíria harci övezeteiben. Kiváltképpen a Latakia környéki események izgatták a fantáziáikat, ám minden hiába. Se kép, se hang!
A “Daily OSNet” számolt be a találgatásokról, ami a NATO-generális körökben megindult a hallatlan dolog kapcsán. Merthogy szöget ütött a hadfiak fejében, hogy tán mégsem a véletlen művének tekinthető az, hogy kukkoló és hallgatózó eszközeik mind egyszerre mennek tönkre!
Nem is mentek azok tönkre! Annyi történt mindössze, hogy a sokezer millárd dolláros összértékű ketyerehalmaz egyszeriben egy halom hasznavehetetlen áramfogyasztóvá változott.
Mint azt Philip Bredlove NATO-főinstruktor kijelentette, az oroszok egy hatalmas “buborékot” fújtak Sz-300-as rakétarendszerük köré-fölé, amit Latakia környékére telepítettek. Innentől kezdve oldódott meg számukra a rejtély, hogy mit is jelent az orosz katonai kódok sorában az A2/D2. Hát az bizony az anti-hozzáférés / tilalmi zóna elnevezést jelent. A gyakorlatban pedig azt, hogy se nem láthat, se nem hallhat, se nem tudhat a “buborék” alatt zajló dolgokról az arra nem jogosult.
NATO-generálisék már eljutottak odáig, hogy ez a “buborék” az általuk már megtapasztalt-de még ki nem ismert “КРЭТ Richag”-rendszer nagyra növesztett testvére lehet. (Ez tréfálta meg többek között a Fekete-tengeren tavaly a “Donald Cooc” amerikai rombolót, és változtatott még jónéhány amerikai csecsebecsét hulladékká a világ néhány részén.)
Hanem a “buborék” mérete-ez a 600 kilométer átmérő-ez lemeresztette NATO-generálisékat. Mi jöhet még?-vakargatják a fejüket. Még nagyobb? Vagy valami ettől is rémisztőbb?

http://www.balrad.com/2015/11/09/a-buborek/

Mégsem volt kitaláció és véletlen ami eddig történt !
1 Az USA abbahagyta Szíria rakétázását.
2 Az orosz légierő körberepüli Európát úgy hogy csak Portugália partjainál veszik észre őket.
3 A Fekete tengeri eset. Az USA szupermodern Aegis rendszere megbukott .
4 Az ukrán légierő a földön ragadt a “szakadárok” ellen .
5 Az Oroszok megjelenése óta az USA és Izrael gépei nem mernek repkedni Szíria felett ,mert vakon repülnek.
6 Ez a “buborék” amikor már területet tesznek vakfolttá .
7 Ha igaz akkor már a Tesla erőmű is kész ,csak tesztelni kell . Ami oda továbbit energiát ahova kell, vezeték nélkül .
Senki nem játssza ki az adu ászt egyből .
Persze az USA sem tétlenkedhetett eddig csak lemaradtak !
Szóval nyugati mérnök urak húzzanak bele a fejlesztésbe ,bár mire utolérik az oroszokat addig ők megint évekkel előrébb járnak . Inkább találjanak ki valami újat!