2015. november 12., csütörtök

Az orosz légierő 137 légi csapást mért a dzsihadista banditák fészkeire az elmúlt három napban Szíriában, 458 fészküket-köztük lőszerraktárakat-pusztított el.

Az orosz védelmi minisztérium „rendkívül hatékonynak” nevezte a sátán fattyainak állásaira mért légi csapásokat, amelyekben legalább hatszáz féregegyed is elpusztult.
Igor Konashenkov, az orosz honvédelmi minisztérium szóvivője elmondta, hogy az orosz légitámadások elsősorban a szíriai Aleppó, Damaszkusz, Rakka, Hama és Homsz városok környéki területeket érintették. A háromnapos légicsapás-sorozat során nem csupán az ISIS pozíciói és latoregyedei pusztultak el, hanem az al-Kaida bűnbandák és az al-Nuszra front nevű iszlamista szervezet is lakolt.
Az orosz légierő sikeres működése minden jel szerint mélyen aggasztja a török viktátor Erdogant, aki repülési tilalmi zónát szeretne látni Szíria fölött! Merthogy-az ő indoka szerint-ha az orosz gépek sem repülhetnének, akkor sok szír menekült is hazatérhetne!
Alekszej Meskov orosz külügyminiszter-helyettes viszont megemlítette tegnap, hogy az orosz légierő működésének köszönhetően közel egymillió szíriai menekült tért vissza eredeti lakóhelyére, és kezdődött meg a romok eltakarítása és az újjáépítés.
A szír kormányerők katonáinál pedig az elmúlt napokban fölbukkant a terroristák réme, a “Шмель-Dongó”-ez a thermobarikus bunker és eszközromboló “kézi reaktív gránát”.
Ezen a régebbi videofelvételen jól látható a “Dongó” hatékonysága.
Az alábbi videon pedig az, ahogyan az ISIS ördögfattyait “hazaküldik” egy olyen “Dongóval” a kurd milicisták:
A The Washington Times amerikai újság terjedelmes cikkben foglalkozott azzal a ténnyel, miszerint több száz Nyugat-Balkánról származó dzsihadista tért már vissza Szíriából Bosznia-Hercegovinába, Szerbiába, Albániába és Koszovoba, és alakítottak ki “erőközpontokat”!
– A török ​​vezetés – a jelenlegi miniszterelnök Ahmet Davutoglu és Recep Tayyip Erdogan – több alkalommal is arról elmélkedett, hogy helyre kell állítani az Oszmán Birodalmat. (Már 2009-ben Ahmet Davutoglu a következőket mondta: “Van egy örökségünk, amelyet ránk hagyott az Oszmán Birodalom. Arra vagyunk hivatottak mi “neo-törökök”, hogy ezt megvalósítsuk. Igen, mi vagyunk a “neooszmánok”. Nekünk kell megvalósítanunk a szomszédos országokban az Oszmán Birodalmat, kiterjesztve Afrikára is”)
http://www.balrad.com/2015/11/12/nagyuzemi-feregirtas-sziriaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése