2015. szeptember 19., szombat

Valami olyasmi történhetett Szíriában az utóbbi héten, ami a Legfőbb Latorállam USA-t komolyan fejbekólithatta.

Hirtelen eszükbe jutott, hogy tárgyalniuk kéne Oroszországgal a szíriai konfliktus megoldásáról. Persze komoly ösztöke lehetett Obamakinak és adminisztrációjának “az a valami történés ott Szíriában”, hiszen annak a valaminek az okán az ISIS nevű szörnyszülöttjük úgy irtózkodik, mint ördög a tömjénfüsttől.
A történések-amitől az ISIS-nek több helyen is inába szállt a bátorsága-vélhetőleg az orosz ilyen-olyan katonai segítség következményei. Amikkel Oroszország segíti Szíriát, és annak törvényes kormányát. De belerandítottak a Legfőbb Latorállam térségbeli terveibe.
Oroszország beleunt a világfölforgató tervekbe, és abba, hogy négy esztendeje már javaslatai a szíriai polgárháború rendezésére-mint a falrahányt borsó-peregtek le a Nyugatról. Sk. elkezdte rendezni a dolgokat.
Lett is riadalom Legfőbb Latorék háza táján. Hirtelen eszükbe jutott Oroszország. Hirtelen úgy kezdtéklátni bizonyos szíriai történések kapcsán, hogy tán mégiscsak meg kéne hallgatniuk a Kreml véleményét. Mégpedig sürgősen!
Történt ugyanis, hogy a Legfőbb Lator új hadügyére Ashton Carter tegnap előkotorta az elődje által a fiók mélyére kavart telefonszámot. És rácsörgött Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterre. (Ilyesmire a Legfőbb Lator aktuális hadügyére tavaly fanyalodott, a donbasszi kedvezőtlen hírek hallatán! Azóta sem!) Kicsikarta Sojgutól az ígéretet, hogy Oroszország tájékoztatni fogja az dzsihadista terroristák elleni harc dolgainak állásáról. Szergej Sojgu örömmel vette, hogy ugyanezt lelkesen megígérte a kissé megilletődött Carter latorhadügyér.
Kerry washingtoni külügyér is hirtelen jónak látta beszélni ISIS-ügyben Szergej Lavrovval. Meg amúgy egész Szíria ügyében. Oroszország külügyminisztere fölvilágosította Kerryt a dolgok állásáról, aki rögvest úgy ítélte meg, hogy szerinte jó lenne, ha az ő főnöke-Obamaki-SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNA Szíria ügyében Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Hátha sikerülne rávenni Oroszország elnökét, hogy adjon már valami részt a Legfőbb Latorállamnak is a dzsihadisták elleni akciókban.
Merthogy valami olyasmit súgott Obamakinak a titkosszolgálata, hogy Oroszország rászánta magát a terrorállammalvaló végleges leszámolásra! Amely terrorállam-az ISIS-köztudottan az USA édesgyermeke! És hát félő, hogy ha a likvidálásából a Legfőbb Lator kimarad, akkor bizony alaposan lemarad a HELYZET UTÁNI rendezkedésről.
Márpedig-ugyancsak a Legfőbb Lator titkosszolgálatai szerint-Oroszország valami nagy dobásra készül Szíriában. Olyan nagyra, hogy… Az USA számára fejfájdítóan nagyra!
Ezért kezdenek a Legfőbb Latorállam Legfőbb Tisztségviselői lázasan sürögni-forogni!
Hogy eddig miért nem tették?
Hááát…! Elkalkulálták magukat! De nagyon.


http://www.balrad.com/index.php/2015/09/19/surog-forog-az-usa-gondban-vannak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése