2015. augusztus 31., hétfő

Ez a köszönet: Magyarországot gyalázták a migránsok a Keletinél

Ezek minket gyaláznak
Hazánk gyalázásáról a videó itt látható >>

Az M1 Híradó tudósítása szerint néhány órára feszült helyzet alakult ki a pályaudvar alsó és felső szintjén is, de a tömeg már feloszlott. A menekültek azt szerették volna elérni, hogy engedjék őket tovább Németországba.

A migránsok angolul követelik, hogy “Engedjetek tovább Németországba.” Véleményüket kézjelekkel is kifejezik: Németország említésekor felfelé tartják ujjukat, Magyarország esetén lefelé. A tudósító elmondta: előző nap is voltak hasonló akciók, elhangzottak rigmusok, de vasárnap már az ENSZ jelenlétét is követelték.
A tömeg azt kifogásolja, hogy ugyan megvásárolták a vonatjegyeiket Németország irányába, de a rendőrség nem engedi őket továbbmenni.  Többen kevésnek tartják a napi egyszeri étkeztetést, sokaknak nincs pénze, hogy élelmiszert vásároljon magának. A másik nagy probléma a tisztálkodás.
Az M1 tudósítójának sikerült beszélnie a helyszínen egy régen Magyarországon élő szír állampolgárral, aki a migránsok és a rendőrök közötti tolmácsolást is segíti. Azt mondta: mindent megtesz annak érdekében, hogy lehűtse a kedélyeket, de “óriási a felháborodás”, nem értik a bevándorlók, hogy miért kell rostokolniuk a pályaudvarnál, miközben sokuk megvette vonatjegyét.
Ez hát a köszönet azért, hogy Magyarország érvényes útlevél és okmányok nélkül beengedte őket, – annak ellenére, hogy illegálisan lépték át határunkat. Ez a köszönet azért, hogy ingyen utaztatjuk őket az országban, ingyen kapják az ellátást, az ételt, s az alapvető tisztálkodási lehetőségeket, – miközben egy magyar állampolgárnak mindezekért a dolgokért BÚSÁSAN MEG KELL FIZETNI!
Vajon meddig tűrjük még, hogy így kihasználjanak minket, – s mindennek tetejébe még röhögve gyalázzák hazánkat?! Nézzék csak meg a fenti videót! Katt a képre!

Németország már szelektálja a bevándorlókat – Nem engednek be mindenkit!

A Magyar Belügyminisztérium tájékoztatása szerint; “Csak úti okmánnyal és érvényes vízummal lehet továbbmenni Németországba.” Ez lényegében azt jelenti, hogy nem engednek már be mindenkit, válogatás nélkül. Csakis azokat, akikről úgy ítélik meg, hogy a hasznukra lehetnek, – pl. magasan kvalifikáltak, hiányszakmákban képzettek, stb.
Ezen bevándorlóknak adhat ki a német követség érvényes vízumot. A többiek, az alulképzettek, vagy, akiket a németek valamiért gyanúsnak találnak, – azok bizony a nyakunkon maradnak. Ez szerény számítások szerint is, több tízezer embert jelenthet, de megközelítheti akár a 100 ezret is. – Hiszen nyilvánvaló, hogy nem szaladgálnak csak úgy a világban magasan képzett, s a ritka szakmákhoz értő emberek.
Az MTI a következő tájékoztatást adta ki erről:
“A vonatkozó uniós szabályozás szerint a menedékkérő csak úti okmány és érvényes vízum birtokában utazhat tovább Magyarországról Németország területére.
A fővárosi Keleti pályaudvarnál a hétvégén több alkalommal gyűltek össze migránsok tömegei, s egyebek között azt skandálták, Németország az úti céljuk. Az M1 aktuális csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója vasárnap arról számolt be: az általa megkérdezett demonstrálók azt kifogásolták, hogy érvényes vonatjegyük van Németországba, de a magyar rendőrség nem engedi őket tovább.
A BM a közleményében azt írta: a menekültügyi eljárás idejére kiadott tartózkodásra jogosító engedély nem jogosít Magyarország területéről történő továbbutazásra az Európai Unió más tagállamába, az kizárólag Magyarország területére érvényes. Felhívták a figyelmet továbbá arra, hogy az eljárás idejére kiadott tartózkodásra jogosító engedéllyel a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) is csak akkor tudja a menedékkérőt ellátni, ha a számára kijelölt befogadó állomáson, vagy a hivatalban a menedékkérő kérelmét a hatóság regisztrálta.
A BÁH folyamatos munkarendben, így hétvégeken is dolgozik – emelte ki a BM, hozzátéve: a regisztrációs eljárásban nincs fennakadás.”
Szabad Riport



Tüntetni kezdtek a menekültek a Keletinél

A gondot az okozza, hogy a budapesti tranzitzónák teljesen megteltek a hétvégére, mivel a Szegedről érkezőket most nem a befogadó állomásokra irányítják, hanem a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Budafoki úti központjába.

A központ azonban hétvégén nem működik, így a most Budapestre érkezőket nem tudják hova irányítani, nekik a pályaudvarokon kell várniuk.
A Nyugati pályaudvarnál dolgozó civilek szerint ez okozza, hogy ezen a hétvégén sokkal több menekült tartózkodik az államások területén, mint korábban. Ez pedig egyre komolyabb ellátási problémákat okoz a pályaudvarokon.



Újabb tiltakozás van a Keletinél

Mintegy kétszáz körüli létszámú migránsnak hazudott határsértő zavarog, üvöltözik a Keleti Pályaudvar főbejáratánál (vasárnap 11,30 h.).

Németországot éltetik, Magyarországot szidják! Németország nevét skandálva a szokásos jelet használva felfelé mutatnak, amikor Magyarország nevét skandálják, akkor az ujjukkal lefelé mutatnak. Vagyis halál ránk!

Örülünk, hogy olyan lojális kormányunk van, hogy mindezek ellenére akár évekig eltartat benneteket velünk!
Amikor beeszi őket a fene, eldobálják az irataikat, és átjőve a vasúton, Röszkén az igazoltatáskor hazug adatokat diktálnak be! Cirka a fele Mohamed Aliként iratkozik be, és több mint felének január 1-jén van a születésnapja.

A hatóság félrevezetése bűncselekmény! Magyar ember, ha igazolvány nélkül megy ki az utcára, megbüntetik! Ezektől meg elfogadja a hazug bediktálásokat! Hát hol élünk magyarok? Hülyét lehet belőlünk csinálni? A teljes ellátást egyedül Magyarország biztosítja nekik! A görögök még vizet se igen adnak nekik.

Elbocsátó szép üzenettel minél előbb el kell köszönni tőlük, mert bizony ilyenből még vagy kétmillió készül megszállni bennünket. Mi lesz, ha már kisebbségben leszünk a saját hazánkban?
Köszönjük Amerika!Köszönjük NATO! Köszönjük tökéletlen Európai Unió! Köszönjük teszetosza kormány!
Isten legyen irgalmas hozzánk magyarok!
SVPSZ

MÁR AZ ELKÖTELEZETT FIDESZHÍVŐK IS SOKAN ÁTLÁTNAK A KORMÁNY INTÉZKEDÉSEIN!!!

Mára már nincs abban a helyzetben a kormány hogy megvédje a polgárait. Végül is mára ezt kommunikálják a szómenők. De nem is akarja. Véglegesnek látszik ha tettszik ha nem, az uniós forrásokért képes a hazát átadnia. A Merkel-féle politikának. Mivel nem sikerült az országunkat eddig anyagilag tönkretenni a librális komcsis uniónak, ezzel most sikerült. Most már rengeteg pénzt áldoz...(a szegény menekültekre.) De nem az országnak a stabilitásának s annak megőrzését látjuk. Mivel a határunkba beözönlötteket nem állítja le, ráadásul megakadályozása vagy annak a rendezése csak szómenésen alapul. Ezért a jelenlegi kormánynak a felelőssége ezt, is amit naponta tagadnak le a mellébeszélésükkel. Ameddig napi 3000-3500 menekültnek látszók lépik át a határt embercsempészek segítségével, igen ezek a valós tények. Mindezért mit várhatunk a jövőnkre nézve? Most lettünk kormányunk által rabszolgák? Erre álltunk ki a Békemenettel. A nagy szlogen is elmaradt. Minden magyar állampolgárt m egvédünk!
Karácsonyi Mihály - Facebook

Kapcsolódó:
A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében - egy történelmi áttekintés
A cigányszaporulat nem elég, Siklósnagyfalu vezetője bevándorlókat is telepítene a 20%-nyi magyarság nyakára
A szír menekültek 90 százalékának esze ágában sincs Európába jönni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése