Akik a kivándorlás helyett a harcot választották - szíriai keresztények

2015. augusztus 20-án Szent István király ünnepe nekem itt, – az Európai Unió legnagyobb migrációs nyomásának kitett szárazföldi határától mindössze néhány méterre egy tanyán, ezt jelenti:

A képen az Iszlám Állam ellen harcba induló szíriai keresztények láthatók. Érdekes módon a hatalmas csapatokban Ásotthalomnál beözönlő katonakorú férfiak szinte mindannyian muszlimok.
A minket, európai keresztényeket is sokszor lenéző, őket kiszolgálni hivatott rabszolgáknak tekintő bevándorlók segítése helyett, én a képen is látható szíriai keresztényeket akarom támogatni, akik a kivándorlás helyett a harcot választották.
Őket cserben hagyták az iszlamista szervezeteket támogató USA, Izrael és szövetségeseik.
Számomra elsődleges Ásotthalom és Magyarország (egyben az EU) határának védelme, valamint a politikai küzdelem a már bejutott illegális bevándorlók tömeges letelepítése ellen. Mindezeken felül azonban meg fogom szervezni azt is, hogy a Szíriában otthon maradó keresztényeket támogathassuk. Én magam személyesen is szeretném őket segíteni és egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg európai keresztény kész lenne őket támogatni.
Mi, akik szeretnénk megvédeni a hazánkat, nem szívtelenek és önzők vagyunk, ahogy a migránsokat segítő agyhalottak szeretnének bemutatni minket. Nekünk csupán nem ment el a maradék eszünk is, – ezért igyekszünk megvédeni a hazánkat, népünket, civilizációnkat.
De természetesen készek vagyunk segítő kezet nyújtani a valóban bajban lévőknek, azoknak, akik nem új hont – történetesen éppen a miénket – készülnek foglalni, hanem a sajátjukat próbálják megvédeni.