A washingtoni külügy minden kétséget kizáróan megháborodott. Épelméjűségüket eddig is mindenki kétségbe vonta, ám a mai naptól bárki számára világos lehet: a Kerry-féle objektum nyilvánvalóan bolondok háza.
Tom Malinovszkij helyettes államtitkár ugyanis ma fölszólította Oroszországot, hogy haladéktalanul bocsásson szabadon minden Oroszországban fogva tartott bűnözőt! (Számuk nem csekély! Valamennyi kizárólag köztörvényes bandita!)
Malinovszkij példaként említette a fogvatartottak “legnagyszerűbbikét”, a GYILKOSSÁGRA VALÓ FÖLBUJTÁS, ÉS GYILKOSSÁGBAN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉS ALAPOS GYANÚJA miatt orosz börtönben fogvatartott Nagyezsda Sevcsenko helikopterlövészt, aki tavaly nyár óta tiltott módon lépett be Oroszország területére, és ott le is kapcsolták a művésznőt. (Miután az ő navigálásával gyilkoltak meg hordatársai két orosz újságírót Donbasszban.) Már börtönben csücsült, amikor a tavalyi-Kijev által rendezett parlamenti “választásokon-Gázos Julcsa belsőségnagykereskedő pártlistájának első helyével kínálták meg a ribancot. Így aztán börtönben ücsörgőként “Népi Képviselője” lett a kijevi Rada fasiszta hordájának.
De hát Sevcsenkot csak kiemelte a követelései között a félnótás ötlet bolond előadója. A dologban az a legfelháborítóbb, hogy az USA külügyminisztériuma eljutott arra a pontra, amikor jogot formál magának arra, hogy FELSZÓLÍTSON MÁS ORSZÁGOKAT köztörvényes bűnözők szabadon bocsájtására!
Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy ha mondjuk Kadirov csecsen elnök felszólítaná Amerikát a tegnap halálra ítélt Carnajev gyerek szabadon bocsájtására, egyáltalán tudnának-e Washingtonban csuklani a meghökkenéstől.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/26/megzakkant-az-amerikai-kulugy/