Nyalókakirály USA-ból importált pénzügyminisztere bizony megdobogtatta ma Maradék-Ukrajna hitelezőinek szívét! Sőt! Többségük vérnyomásával is eljátszadozott.
jaresko
Natalja Jareszko ugyanis bejelentette a kijevi trón döntését: Maradék-Ukrajna NEM FIZET azon hitelezőinek, akik a továbbiakban nem hajlandóak továbbra is “segíteni” a birodalmat! Magyarán: megzsarolta a spekulánsokat, akik a gazdag és bőséges megtérülés reményében öntötték a pénzt a feneketlen kijevi kincstárba! Ahonnan persze nagy részét ellopták, a maradékot meg elháborúzták! Most aztán ha legalább ígéretet akarnak kapni pénzük viszontlátására, ismét a bugyellárisba kell nyúlniuk! Jó mélyen.
Maradék-Ukrajna fő-fő gázkereskedő cége a “Naftogaz” ma olyan kéréssel fordult a Gazpromhoz, hogy Alekszej Miller a cég nagyfőnöket alig kapott levegőt.
Az RT orosz tévécsatornának Miller elmondta, hogy a kijevi gázkereskedő cég ma arra kérte Oroszországot, hogy NE szállítsanak Donbassznak orosz földgázt. A riporteri kérdésre, hogy “és mit válaszol a “Gazprom” a kérésre?”-Miller visszakérdezett: “hát mit lehet hülyeségre válaszolni?”
Íme egy valcmanista díszpinty Donbasszból. A kijevi junta által is már a bűnei miatt megszüntetésre ítélt “Tornado” latorzászlóalj egyik keresett pribékje. A “Mudzsahed” harci nevet felvett bérgyilkosról fotókat tettek közzé a népköztársaságiak, mint levadászandó hiénáról.
tornado
Bizton jelenthetjük ki: a népköztársaságiak listájáról viharos gyorsasággal szokták kipipálni a latrok neveit! Ennek a féregnek sem sok ideig lesz a neve mellett karika!


https://balrad.wordpress.com/2015/06/26/kijev-zsarol-es/