2015. június 10., szerda

Donbassz ma reggelre

reg
Sztanyica Luhanszkánál aknavetőpárbaj zajlott egész éjszaka. Ebbe avatkozott be éjfél körül néhány lator rohamlöveg. Viszonylag gyorsan rájöttek, hogy az ötlet a lehető legrosszabb. Ám hiába volt a gyors felismerés, négy “Akáciájuk” odaveszett a kezelő latorszemélyzettel együtt.
Pervomajszkot Zolotojéból ágyúzta mára virradóan az “Ajdar” latorzászlóalj bérgyilkostüzérsége.
A Bahmutka autópálya Zsjelobokhoz közeli 29. népköztársaság blokkposztját is aknavetőzték és ágyúzták a kijevi banditák.
A Sumaban és Artyemovoban fészkelő martalóctüzérséget alaposan megzépázta egy frissen érkezett népköztársasági tüzérüteg.
Gorlovka éjszakája mára virradóan is a többi éjszakához hasonlóan telt el. A város egész éjjel ostrom alatt állt.
ma
Donyeck “Október” kerületét és a repülőtérre vezető útszakaszt, valamint a város “Putyilov” kerületét kora este gyújtólövedékekkel ágyúzta a valcmanista latortüzérség.
Peszki ellen a mára virradó éjszaka több alkalommal is tankrohamot kísérelt meg a martalóchorda. Egy romos településen aknavetőző népköztársasági védelem ellen az ilyesmi eleve öngyilkos kísérlet, de a pribékek csak a harmadik kísérlet közben jöttek erre rá. Addigra viszont a tankpark egy része leolvadt. Latrostol-mindenestől.
Donyecktől délre viszont az éjszaka meglepő csendességben telt. Voltak pesze lövöldözések és csatározások, ám azok az északi fertály történéseihez képest nyugalmi állapotot jelentenek. Sirokino kivételével.
Sirokinot az éjszaka folyamán is bombázta az ordashad, de most Mariupol vidékéről, és ágyúkból.
birokhttps://balrad.wordpress.com/2015/06/10/donbassz-ma-reggelre-7/



Magyarország segíti ki Valcmanékat fegyverrel!

Közel hétórás latortüzérségi ostromot élt át ma Gorlovka.
A zömmel a város északi-északnyugati lakónegyedeire zúduló gránátzápornak ezidáig négy gorlovkai civil esett áldozatul, a súlyos sebesültek száma több tucat.

A donyecki repülőtér ellen ismét támadást kisérelt meg ma a latorbanda. Tankok és egyéb más páncélosok által támogatva akartak betörni e reptérre tüzérségi tűz fedezete alatt-de ismét kudarcot vallottak. Két tankjuk pusztult el, a benne ülőkkel együtt.
Mindazonáltal Donbassz más frontszakaszain ma jelentősebb összecsapások értesüléseink szerint nem voltak.
Jelentések szerint a donbasszi frontok megpróbáltatásait átvészelt latrokkal teli kórházakban titkos izraeli módszerekkel próbálják rendbeszedni a pszichésen is megnyomorodottakat. Ám ami Izraelben működik a palesztinok ellen “megsérült” katonák esetében, az a donbasszi frontok megpróbáltatásait túlélteknél nem tűnik hatásosnak. A dolog komoly főfájást okozott ezidáig a doktoroknak, ám valószínűleg rájöttek a dolgok nyitjára.
Donbasszban valódi háború dúl-nem pedig parittyás suhancokra való lövöldözés.
A háború minden jel szerint leapasztotta a kijevi junta hadi készleteit.
Nyalókakirály martalóchordáit Magyarországról származó reaktív tüzérségi fegyverekkel látják el az utóbbi napokban. A hírek szerint a magyar raktárakból rakétafegyverek is át lettek szállítva Maradék-Ukrajnába, amelyek hamarosan fel fognak bukkanni Donbassz közelében.
mag
Már Kárpátalján haladnak a magyarországi raktárakból kikunyerált-adományozott fegyverek.
https://balrad.wordpress.com/2015/06/10/magyarorszag-segiti-ki-valcmanekat-fegyverrel/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése