Az Index.hu liberális sajtóorgánum szerint a kormány olyan óriásplakátok kihelyezését tervezi, ami figyelmezteti a bevándorlókat, hogy ha Magyarországra jönnek, nem vehetik el a magyarok munkáját.
Az állítólag most tervezés alatt lévő óriásplakátról ugyanakkor semmi nem bizonyítja, hogy azt nem az Index unatkozó újságírója állította össze tíz perc alatt, hangulatkeltés céljából.
Az óriásplakátra vonatkozó információ lehet újságírói blöff, de a probléma nagyon is valós, és a munkahelyek megszűnésének valódi oka máig tabunak számít.
Ön szerint mi fenyegeti inkább a magyar munkahelyeket?
http://hidfo.ru/2015/06/adjatok-vissza-a-munkahelyeket/


Kovács Zoltán kormányszóvivő vasárnap jelentette be, hogy a következő napokban egy, a konzultáció témakörével kapcsolatos tájékoztató kampány is elindul. Az egyik óriásplakáton a bevándorlóknak üzen a kormány.
“Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját” – ez a felirat áll azon az óriásplakát-terven, amit az Index egyik olvasója küldött egy nyomdából. Az olvasó azt állítja, ebből 333 darabot rendelt a kormány.
A plakát tetején a “Kormány Információ”, az alján pedig a “Nemzeti Konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról” felirat szerepel.
Az Index azt írja, hogy ezen kívül még két másik plakátfajta lepi majd el a magyarországi közterületeket.
Kovács Zoltán kormányszóvivő vasárnap jelentette be, hogy a következő napokban egy, a konzultáció témakörével kapcsolatos tájékoztató kampány is elindul, amely a kabinet alapvető elveire hívja fel a figyelmet. Ezek között szerepel, hogy minden Magyarországra érkezőnek tiszteletben kell tartania az ország és az unió kultúráját, törvényeit, továbbá nem veszélyeztetheti a magyarok munkahelyét – fejtette ki a kormányszóvivő.
Megkérdeztük a kormányszóvivői irodát, valóban ez a felirat olvasható-e majd az óriásplakáton, illetve milyen más szöveg jelennek majd meg a hirdetőtáblákon. Kovács Zoltán kormányszóvivő nekünk ugyan nem, de az MTI-nek nyilatkozott kedd este, a következőket: “A kampány a kabinet alapvető elveire hívja fel a figyelmet. Ezek között szerepel, hogy aki Magyarországra érkezik, annak tiszteletben kell tartania az ország és az unió kultúráját, törvényeit, továbbá nem veszélyeztetheti a magyarok munkahelyét”. Mindez egyúttal állásfoglalás és üzenet azok felé, akik illegálisan kívánnak belépni Magyarország, egyúttal az Európai Unió területére – tette hozzá.
(HVG)
Bal-Rad komm: Érdekes dolog figyelhető meg “menekülőileg”! A télen-amikor naponta tömegével özönlöttek Magyarországra déli határainkon keresztül a “menekültek”-úgy két hét után a qrmány beleunt a dologba. Határmenti megbeszélés volt a szerb illetékesekkel, és máris megszűnt a nagy hullám.
Hanem most! Amióta Döbrögink ismét háborút hirdetett! A “bevándorló menekültek” miatt! AZÓTA-MINTEGY RENDELÉSRE, ALÁTÁMASZTANI VEZÉNYLŐ TÁBORNOK URUNK RÉMLÁTOMÁSAIT ÉS ELSZÁNT HARCÁT-ISMÉT SZÁZÁVAL JÖNNEK NAPONTA!
Mintha ki lenne ez csinálva!
Na de nem is ez a lényeg. Mert a “menekült”áradatot meg lehetne szüntetni pillanatok alatt. Néhányszáz katona a határon, és renndben is lenne a dolog. Mehetnének a “menekültek” Horvátországon és Szlovénián keresztül úticéljaik felé!
HISZEN MAGYARORSZÁGON EGY SEM AKAR MARADNI! Óriásplakátokon riogatni a magyarokat azzal, hogy az afrikai menekültek elveszik a magyarok munkáját-úgy hülyeség ahogy kimondják!
Legfeljebb ausztriai, németországi, meg egyéb-magyarok által is “kedvelt” Nyugat-európai országban-VEHETNÉK EL a munkalehetőséget KIVÁNDOROLNI SZÁNDÉKOZÓ HONFITÁRSAINK ELŐL!
plakát1 plakát2 plakát3
Ami-valljuk be-komoly veszély úgy a döbrögista hordára, mind az ellenmaffiáira nézvést! Hiszen akkor ITTHON KÉNE MUNKÁT ADNIUK A MAGYAROKNAK! Azoknak, akik eddig sem kaptak munkát! Abból pedig gond lenne! Nem is kicsi! (Arról nem is beszélve, hogy a “menekültek” hazájukban is keresnek annyit, mint amennyit Magyarországon kapnának! Akkor meg mi a francért jönnének IDE?)
Döbrögiék “izgató plakátkampánya” (meg még a fene tudja mit koholtak ki) kizárólag a döbrögista horda alaposan megkopott NEMZETI ELKÖTELEZETTSÉGÉT hivatott szidolozni egy kicsit! Tájékoztatni a magyar népet, a “keményen dolgozó kisembert”, hogy a Nemzetvezető és bandája elkötelezett továbbra is! Hatalma megtartása érdekében! Mi több, az EGYETLEN ERŐ, amely nemmzetthyleg elkötelezett!
Pedig elég lenne csupán a Hende Zrt-t megbízni egy kis határőrizeti melóval. Természetesen nem Afganisztánban meg Irakban. Honi déli határszakaszainkon. Elvégre-állítólag-MAGYAR HONVÉDSÉG!
A “menekültáradatot” nyilvánvalóan fel kell tartóztatni! El kell terelni Magyarország irányából. Az óriásplakátokat nem az ország belsejében kéne utak mellett kirakosgatni, hanem a HATÁRVONALON a szomszéd ország felé fordítva. Ha jó nagyok-tán nem tudnak rajtuk átmászni!
De ha még a Lucifer fizimiskájú Kovács Zoltán kormányszóvivőt is a határra vezényelnék, nincs az az elszánt “menekült” akit a látvány vissza ne riasztana! “Inkább az ISIS mint az Ördög”!