2015. január 16., péntek

A kijevi junta bűnbandái talán minden eddigit fölülmúló pusztításba kezdtek ma délelőtt.

Donyeck “Putyilov” kerületét “Grad”-ütegekkel lövik ma délelőtt kilenc óra óta Avgyejevkából és Tonyenkojéból. A borzalmas tüzérségi tűz néhány óra leforgása alatt tucatnyi civilt ölt meg.
Szlavjanoszerbszk is hasonló sorsot szenved. Ma délelőtt legkevesebb negyven lakóépület vált romhalmazzá. Itt az áldozatok számát még csak megbecsülni sem lehet. A jelentés legalább ötven civil meggyilkolását feltételezi.
A 31. blokkposzt (Bahmutka) környékén tombol a háború. Ma délelőtt három milicista esett el, és két teherautót is veszítettek a népfelkelők. Lehallgatott latorrádió-forgalmazásból az derült ki, hogy itt már a kijevi banditák nem képesek pótolni a veszteségeiket.
A Krimszkojéba tegnap átvezényelt latorerősítés is “elpárolgott” ma délelőtt.
Hasonló a helyzet valcmanista berkekben (Орехово-Донецкий)Orjehovo-Donyeckij, (Счастье)Szcsasztyje és (Станицa Луганска)Sztanyica Luhanszka térségében.
(Дебальцево)Gyjebalcsevot se elhagyni, sem pedig megközelíteni nem képesek a valcmanista hordák. A népköztársasági tüzérség minden utat folyamatos tűz alatt tart. Emiatt ma délelőtt öt latortank olvadt le a város közelében, és három “Ural” teherautó.
A gyjebalcsevoi katlanhoz köthető nyikisinoi “zsebben” kétségbeesetten védekezik a körbezárt bérgyilkosbanda a számára láthatatlan miliciával szemben. A horhos aljáról ugyanis nem lehet látni az “áldást osztó kezet”-csak “élvezni az áldást”! Ez ellen pedig csak a föld alá bújva tudnak “védekezni”. A DNR – felől érkező jelentések szerint Gyjebalcsevot minél előbb latormentesíteni kell, mert a város a humanitárius katasztrófa szélére sodródott.
(Новoтошковкa)Novotoskovkánál nekirugaszkodtak a pribékek egy támadásnek dél tájban, ám nemhogy a településre nem jutottak be, de körbe is zárta őket a milicia. Alig egy óra elteltével “ajánlatot” tettek a népfelkelőknek, ám azok már nem hisznek a szép szavaknak. Jelenleg is rendkívül véres le-felszámolása zajlik ennek a hordának.
Becslések szerint a kijevi junta az utóbbi öt napban legkevesebb hétszáz egyedét bukta, a sebesültjeinek száma kétezerre tehető. (Ez a szám a teljes frontszakaszra értendő) Bizonyos számítások szerint a technikai veszteségük elérte a 25 százalékot.
Kijevben Nyalókakirály bejelentette ma délelőtt, hogy sürgősen erősítéseket küldenek Donbasszba! A donyecki repülőtér elvesztését “derék, hősies csatának” nevezte.
Elemzők szerint a két Népköztársaság erői KELLŐ MUNÍCIÓT HALMOZTAK FEL, ÉS TÁMADÁSI PARANCSRA VÁRNAK!
ler
Luhanszk repülőterén ma hivatalosan is bemutatkozott az LNR frissen megszületett légierejének büszkesége, a nyáron zsákmányolt SzU-25 bombázógép.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/16/pusztit-a-kijevi-junta-latorhada/


Maradék-Ukrajna és Donbassz mai érdekességei

Nyalókakirály ma nagy melldöngetések közepette bejelentette, hogy martalócai szilárdan uralják a donyecki repülőteret! Aki pedig ennek az ellenkezőjét merészeli állítani, az az életével fog lakolni! (Tehát már ott tart a kijevi junta, hogy ha bárki meg merészeli kérdőjelezni állításaikat- falhoz állítják!
Alekszander Zaharcsenkot ez az udvari fenyegetés nagyon nem riasztotta meg! A körülményekhez képest igencsak udvarias gesztust tett a Donyecki Népköztársaság elnöke. A repülőtéren megsemmisített latorzászlóalj zászlaját szépen összehajtogatta mai reptéri látogatása alkalmával, és szívélyes hangú üzenet kíséretében elküldte Valcmannak! Megkérve Maradék-Ukrajna urát, hogy temesse el tisztességesen az érte fűbe harapott banditáit.
Persze Maradék-Ukrajna Nyalókakirály és hiénacsordájának uralmát nyögő alattvalói erről tudomást aligha szerezhetnek! Az udvari lakájmédia folyamatos dicsőségjelentés-özönébe ez nem férhet bele!
Van itt aztán egy videofelvétel a volnovahai buszrobbantásról! Hát az bizony fél órával a tüzérségi-semmi kárt nem okozó-össztűz után készült. A busz mögött. Egy autó “fedélzeti kamerájával”!
Telepített, távirányított akna volt ez kérem! (МОН-50) MON-50-típusúra tippelnek a hozzáértők.
Valami fordulatféle látszik az EU-ban Maradék-Ukrajna kapcsán. Határozat született ugyanis, hogy anullálják a kijevi alattvalóknak már eddig kiadott Schengen-vízumokat, és a továbbiakban NAGYON MEGFONTOLJÁK, hogy egyáltalán adnak-e ki ilyesmit. Az ok: az Oroszországban nem kívánatossá nyilvánított ukrán munkavállalók irtózatos számú áradata “fenyegeti” Nyugat-Európát! Amely nagyon szereti a KIJEVI JUNTÁT, de egyetlen ukránt sem akar látni a zónán belül. Kezd foszladozni a majdanista EURÓPAI ÁLOM!
vízum
De így legalább Maradék-Ukrajna alattvalói megmaradnak a kijevi trón ellenőrizte határok között. Szükség is lesz rájuk, hiszen a “Mobilizáció 4.0″ keretében a donbasszi darálóba már asszonyokat is vezényelni kíván a Helytartó! Mint az UTOLSÓ REMÉNY!
utr
Megszületett ám a kijevi udvar nagyívű terve a légierő tevékenységének felújítására is!
lég
Gyenisz Pusilin a DNR, Vlagyiszlav Dajnye pedig az LNR képviselőjeként dekkolt ma Minszkben, a kontaktcsoport soros szócséplésére készülve. Ott volta az EBESZ-delegált is, ám Nyalókakirályt senki nem képviselte.
Így aztán a jószándékú donbasszi küldöttek ott is hagyták a randi színhelyét. Valcman pedig Kijevben örömködik banditaseregletének eléje vetített sikerei fölött.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/16/maradek-ukrajna-es-donbassz-mai-erdekessegei/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése