Nyilvánosságra hozta az orosz Egyes Csatorna azt a fotót, melyet egy meg nem nevezett katonai kém műhold készített a malajziai Boeing kilövésekor Ukrajnában.

Az Egyes csatorna tette közzé George Bilt légi szakértői csapatának vizsgálati eredményeit. A szakértők azt állítják, hogy Boeinget egy vadászgép üldözte, majd gépágyúval, illetve levegő-levegő rakétával lőtt rá.

A képen jól látható a Boeing 777 támadója egy SZU-25-ös vadász. Szintén jól látható a jobboldali képen a vadászgép pilótafülkéje és az elindított rakéta is. A terep, az időjárás, a repülőgép mérete teljes mértékben összhangban van a katasztrófa körülményeivel.

Magunk ellenőriztük a műholdas felvételt, mely alacsonyabb kozmikus pályáról lett készítve. Ilyen légi és földi felvételeket készítenek a katonai kémműholdak. Összhangban a megadott koordinátákkal azt feltételezhetjük, hogy a fotó egy amerikai vagy brit műholdról készült. Végeztünk egy részletes képelemzést, és semmi jele nincs, hogy hamisítvány lenne, mondta az orosz mérnöki kamara szakértő alelnöke, Ivan Andrievsky.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a kép megjelent a világhálón október 15-én, azzal a megjegyzéssel, hogy az Orosz Wikileaks tette közzé.

Ugyanakkor az orosz védelmi minisztérium az adatokat objektíven, a greenwichi időhöz viszonyítva ellenőrizte, így a kapott adatok alapján leszűkült a bizonyítás, mely szerint a fotót egy amerikai felderítő műhold készítette.

Már korábban, a rendelkezésére állt egy dokumentum, amely igazolja, hogy a maláj MH17 közelében volt egy katonai repülőgép, amely tényt próbálta figyelmen kívül hagyni a Nyugat.

Ez a pillanatfelvétel olyan dokumentum, melyet a nemzetközi légirányítók radar képeivel megegyeznek.

A Rostov légiforgalmi irányító központ rekonstruálta a a radar adatokat- a kép a lelövés előtt 20 másodperccel készült, plusz egy fotó a katasztrófa után szintén ugyanannyi idővel.

Érdekes, hogy ukrán oldalról a fotó ellenére azt mondják, hogy abban az időpontban nem végeztek katonai repülést az ország felett.

A Malaysia Airlines Boeing 777-es járata Amszterdamból tartott Kuala Lumpur irányába, és lezuhant Donyeck keleti régiójában Luhansk határához közel, melyeknek területén kiterjedt fegyveres konfliktus van.

A fedélzeten 283 utas és 15 főnyi legénység volt, akik mindannyian meghaltak.

Kapcsolódó:
Oroszország küldi a 11. segély konvojt Kelet-Ukrajnába
A NATO mesterlövésze robbantotta ki a kijevi forradalmat
Örményország is csatlakozott az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz
Kadirov 20 ezer csecsen harcost ajánlott fel Vlagyimir Putyinnak
Cseh alezredes: a NATO egy szervezett bűnözői csoport
Előretolt NATO-bázissá fejlődik Pápa
Finnország folytatni kívánja az együttműködést Oroszországgal
Száz magyar katona megy Afganisztánba
Svájcban is hozza a formáját az amerikai diplomácia
Berlin szerint Görögország kilép az euróövezetből
Szaúd-Arábia az USA-val szövetkezve felégeti saját tartalékait
A magyar kormány rendezze a viszonyt Szíriával!
Az összeesküvés 2014-ben hatalmas vereségeket szenvedett, így a 2015-ös Kecske éve is hasonlóan fájdalmas lesz számukra



Az illuminátus uralmának vége, krízis a Vatikánban...


"Csak a megfelelő, hatalmas válságra van szükség és a világ népei elfogadják az Új Világrendet!"
(Dávid Rockefeller a sátán)


magyartudat.com