Tegnap délutánra a Brjanka melletti “minikatlanban” teljese egészében felmorzsolta a milicia a jobb belátásra nem tért valcmanista latorhordát. Az alábbi video meglehetősen silány minőségű felvételei nem a véletlen műve.

A nyugati mainstream hircsatornák teljes gőzzel dolgoznak a állitólagos orosz invázió bizonyitásán. A NATO – kreativjai élen járnak a bizonyitékgyártásban. Tegnap olyan felvételekkel rémisztgették a nyugati hirfogyasztókat, amelyeket egyszerűen háborús videojátékból ollózgattak ki. A “Fleyming Cliff 2″ elnevezésű hadijáték egy olyan töredékét vetitették a szörnyülködő nyugati polgárok elé, amely csak a tüzérségi csapás pillanatát mutatják. Ilyen marhaságokkal kábitják a szerencsétlen nyugati hirfogyasztókat.

ját

Donyecket közben – ha már nem is az eddig “megszokott intenzitással” – tovább ágyúzta tegnap a valcmanista latortüzérség. A város Kalinyin – kerületében tiz civil halt meg, amikor a művelődési házat találat érte.

“GRAD” lövedékek találták el Donyeck egyik kórházát is. Itt szerencsére halálos áldozatok nem voltak.

Háromszáz bányász rekedt a föld alatt, meg egy tüzérségi találat megrongált egy elektromos állomást.

Nyalókakirály egyik körbezárt alakulatának 250 kiéhezett és szomjas egyede az este megadta magát a miliciának. A létszámból mindössze ötvenegyen távoztak a csatatérről, a többiek vállalták a további fegyveres marcot – ám mostmár Újoroszország fegyveres erőinek katonáiként. Szinte biztosra veszik, hogy távozott társaikat Valcmanék hamarosan visszaküldik a frontra.

Luhanszkot is lőtte tegnap a latortüzérség. A KPRF segélyszállitmányát szállitó egyik teherautó találatot kapott. A rakomány és a teherautó is megsemmisült, a sofőr meghalt.

A városban ismét több lakótömböt ért találat. A fasiszta tüzérség Sztahanovban is lakóépületeket bombázott.

Donyecktől északi irányban a miliciák sikeresen befejezték a bekeritő hadműveletet. Itt csapdába ejtették az “Azov” és a “Dnyepr” neonáci latorzászlóaljak főerőit.

Az Ilovajszk melletti katlanban vergődő “Donbassz” fasiszta horda megsegitésén töri a fejét kijevben Ljasko “zászlóaljtulajdonos”. Majdanistáknak könyörög, hogy álljanak már csatasorba zsoldosainak megsegitéséért amig nem késő, ám valahogyan nem tülekednek a segiteni szándékozó náci fattyak. Donbasszi kiránduláshoz nem fűlik a foguk. Biztonságosabb dolog számukra Kijevben randalirozgatni.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/29/ujoroszorszag-harcteri-hirei-2/



Ma délelőtt Klugino-Baskirovka falu mellett a harkovi népfelkelők rajtaütöttek Nyalókakirály 92. gépesitett dandárjának menetoszlopán.

http://voenkor.info/wp-content/uploads/2014/08/vTQ1Xzn3NMY.jpg

Három darab BMP és a legénysége porrá égett. Négy – latrokat szállitó – teherautó szintén megsemmisült. A rakomány huszonnyolc tagja fűbe harapott. Lángba borult három darab üzemanyagszállitó valcmanista tanker is. Huszonnyolc zsoldos megadta volna magát, de a népfelkelők csak a fegyvereiket szedték el, és gyalog útnak inditották őket arrafelé, amerről jöttek.

http://voenkor.info/wp-content/uploads/2014/08/10616196_709106455830198_3877334480539815991_n.jpg

Ma már Zaporizzsja – régióban is fellángoltak a harcok. Újoroszország fegyveres erői Oszipenko és Csjervona – Polje térségében a kozák sztyeppén ütik a neonáci latorhordát.

A Mariupol – Dnyepropetrovszk útvonal mintegy hetven kilométeres szakaszát Újoroszország fegyveres erői ellenőrzik.
(Itt kell megemlítenünk, hogy TEGNAP EGY TÉVES INFORMÁCIÓ ALAPJÁN AZT KÖZÖLTÜK, HOGY MARIUPOLT ELFOGLALTÁK A NÉPFELKELŐK CSAPATAI! A HIR – SAJNOS – NEM VOLT IGAZ, CSAK KÖRBEVETTÉK A VÁROST! A hír téves volta miatt, olvasóink elnézését kérjük!)

Az E-58-as út Mariupol – Zaporizzsja között szintén mintegy negyven kilométer hosszúságban a népi erők ellenőrzése alá került, miután Gyemjanovka faluból kiűzték a valcmanista hordát.

A jelek szerint a kijevi udvar már a végét járja a haditechnikai arzenálnak.

Ezen a tegnap készült felvételen – Donyecktől nyugatra – egy “Kasalot” (“Ámbráscet”) becenevű, még a régi szovjet időkben gyártott és rendszerbe állitott vegyi felderitő páncélozott lánctalpas jármű látható.

csernobil1

A tipust “kényszerkivonásra” itélték a csernobili atombaleset után, hiszen minden ilyen akkoriban a Szovjetunióban a hadseregben szolgált jármúvet a kárelháritásra vetettek be. És mint sugárszennyezetteket – a helyszinen hagyták, és újabb tipusokkal helyettesitették őket.

csernobil2

Ám most hirtelen felbukkant egy ilyen. Márpedig ez annak a jele lehet, hogy Nyalókakirály hadainak fogytán a készlet. De vajon felhomályositották-e a legénységet, hogy fiúk, nektek már el sem kell mennetek a donbasszi húsdarálóba meghalni! Ücsörögjetek egy félórácskát ebben a vasdobozban, és ha már nagyon hányingeretek van, biztos a közeli vég! (Vagy ez lenne Gázos – Kapelmann Julcsa gáz és belsőségnagykereskedő hires – hirhedt álma? “Atomot a zoroszoknak Donbasszban!”)

http://balrad.wordpress.com/2014/08/29/lenduletben-ujoroszorszag-fegyveres-eroi/