2014. július 24., csütörtök

A Valcman-féle latorhorda komoly erősitéseket vont össze Luhansz és Donyeck ellen. De…

a latorbanda vezéreinek hozzáértése-pontosabban NEM HOZZÁÉRTÉSE-miatt, sőt…! A horda vezérkara megint – úgy tűnik – lőtt jónéhány bakot. Mert vagy a felderitésük rossz, vagy a népfelkelők nagyon ügyesen tudják rejteni erőiket.
Valcman barmai összegyülekeztek több helyen is. Szépen-kényelmesen. A miliciák meg csak erre vártak! Meg arra, hogy tüzérségi lőtávolon belül kerüljenek a latrok.
Azok meg azon belül gyülekeztek.
Az egyik páncélos zsoldosgyülekezés Kutyejnyikovonál, a másik Bondarevszkojénál cihelődött Donyeck ill. Luhansz ellen.
A kutyejnyikovoi csoportositást a “Batyeijra” a bondarevszkojei gyülekezetet a “Nona” tüzérsége vette gondjaiba. Percre pontosan reggel nyolc órakor. Kiváló hatékonysággal.
Nagyon megrövidült Kijevben a zsoldlista!
Gorlovkát viszont hevesen bombázza a zsoldoshorda tüzérsége. Találatot kapott egy templom, és sok lakás. Legalább húsz civil halt meg a tüzérségi támadásban.

Viszont a “Sztirol” nevű vegyiüzemet egyetlen-kimondottan célzott-rakétacsapás érte. A műanyaggyár teljes egészében lángol. Itt nagyon sok civil áldozat lehet.
Donyecknél csak a repülőtérnél van lövöldözés. Itt a milicia lövi a reptéren reszkető hiénákat.

https://balrad.wordpress.com/2014/07/24/fronthelyzet-donbasszban-3/


Eljött a bosszú ideje!-lelkendeznek a milicisták. Eljött a bosszú ideje?-rettegnek a valcmanista 25-ösök.
Cservonaja Zorjánál bezárult a miliciák gyűrűje a 25. légiszállitású dandár körül. Ennek a latorhordának lett volna a feladata, hogy a luhanszki repülőteret “felszabaditsa”. Szlavjanszk-úgy ám-Szlavjanszk “felszabaditása” elsősorban az ő nevükhöz fűződik. Sokat nem fosztogathattak-gyilkolászgathattak a “felszabaditott” városban, mert a zsoldosi kötelesség, meg Valcman “Új Taktikája” megint a tűzvonalba szólitotta a dicstelen orgyilkoshordát. Nekik szánta Nyalókakirály a luhanszki reptér megkaparintását.
Nevük azonban egyenesen garancia volt a miliciák körében a düh és a bosszúvágy felkorbácsolására.
Hamarosan már a saját bőrükön érezhették is ezt a dühöt a bérgyilkosok. Igen vad milicia-támadások érték őket. Olyan vadak, hogy nem hogy közelebb jutottak volna Luhanszkhoz, hanem egyre távolodtak. Csakhát irányt téveszthettek, mert egyszercsak megálljt parancsoltak nekik! Az orosz határőrök! Merthogy rövid idő alatt odáig szoritotta őket a milicistaharag!
prav
Most ott toporognak a határnál. Jobbról-balról-hátulról a milicia. A dühös és elszánt milicia! Előttük az orosz határ!-de ott meg Misa! Egyelőre abból az irányból még nem lövik őket. Majd’ ezer lator latolgat most és retteg. Többen már fehér rongyok után kutatnak.
Az orosz határőrök szerint mozgalmas időszak vár rájuk. A kórházakat már értesitették. A Dél-donbasszi határ mentén szolgáló kollégáik tájékoztatták őket, hogy milyen fejlemények várhatók.
https://balrad.wordpress.com/2014/07/24/eljott-a-bosszu-ideje/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése