2024. március 10., vasárnap

Petíció: KIK VÁLLALNAK ERKÖLCSI és ANYAGI FELELŐSSÉGET a gyermekkori kötelező oltásokban lévő a halmozott idegmérgekből származó lehetséges betegségekért ?

 

2030-ra minden második gyerek autista lehet  a jelenlegi statisztikák szerint.

Három közérdekű kérdés a gyermekkori kötelező oltásokról -feljelentés MINTA indoklással és egy javaslat a szülőknek

Kedves Szülők,  Nagyszülők és GYERMEKVÁLLALÁS előtt álló FIATALOK !

2030-ra minden második gyerek autista lehet  a jelenlegi statisztikák szerint Várjuk szíves aláírását, megosztását.

Kérjük szíveskedjenek megadni a rendszernek email címüket, hogy  közérdekű adat kikérésünk és a petíciónk ügyében további értesítést küldjünk a peticio.com rendszerén  keresztül.

Kép a Nebáncsvirág Egyesület  TERMÉSZETES IMMUNIZÁLÁST segítő  és komplex tájékoztató honlapjáról

Klikk ide: https://nebancs.hu/

Az Európai Unióban Ausztriában, Cipruson, Hollandiában, Dániában, Észtországban, Görögországban, Finnországban, Norvégiában, Izlandon, Írországban, Lichtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Svédországban egyetlen kötelező oltás sincsen, és mégsem tombolnak járványok – az, amit írnak a romániai kanyarójárványról puszta médiahajhászás és félretájékoztatás.


Az oltások kikényszerítésére irányuló, alapvető jogelvekbe ütköző, békés családokat terrorizáló gyakorlat amit a gyámhatóság emberei művelnek, példátlan a világon: Egyedülálló az, hogy a békés, a gyermekük egészséges nevelésére törekvő családoktól el akarják venni a gyermeket és óriási pénzbírságokkal sújtják, és azzal fenyegetik a szülőket, hogy a gyermeküket olyan gyermekintézményekbe zárják, ahol akár pedofilok kezébe kerülhet a gyermek.

1.sz.Kérdés

Egyetért-e Ön azzal, hogy

a gyermekkori oltásokat kötelezővé tevő Államnak súlyos   anyagi felelőssége is van ha a gyermeknek az oltások együttes vagy egyszeri hatására visszavezethető súlyos autoimmunbetegsége  autizmus ADHD SNI  ételintolerancia…stb.  keletkezik ?

  • 120 millióra perli az államot két autista gyerek édesanyja

https://infostart.hu/bulvar/2024/02/18/veresre-harapta-a-gyermekem-a-kezet-egy-anya-120-milliora-perli-az-allamot-a-gyerekei-oltasa-miatt

Oltóanyag tartalom: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Közzétette a John Hopkins Egyetem Vakcinabiztonsági Intézete megtalálható a http://www.vaccinesafety.edu/ címen.

összetevők-Segédanyagok.htm. Vaccine Excipient Summary Excipients Included in U.S. Vaccines, by Vaccine

A feltüntetett oltások 2/3-ában van halmozott mennyiségben idegméregnek számító alumínium ill. formaldehyde vagy mindkettő.

  • Érvek az oltások ellen Írta: Nebáncsvirág Egyesület – 2011. május 29.

https://nebancs.hu/miert-ne-oltsunk/ervek-az-oltasok-ellen.html

  • Amerikai autista gyerek szülei közzétették: meglátásuk szerint az MMR oltástól lett autista a gyerekük.

3 nap alatt 49 ezer levelet kaptak szerte Amerikából SORSTÁRS szülőktől  ugyanezzel a gyanúval.

Dr. Angelik Mihalik Ügyvéd és nemzetközi tolmács

az USA-ban  a világ legmagasabb szintű képzését kapta statisztikai vizsgálatokból

három részes  hirlevele mely szerint 2030-ra a gyerekek fele autista 2050-re mindegyik, ha jelenlegi oltási rendből származó statisztikai adatok   elemzése alapján.

X akták – Oltás 3/3   Vaxxed 3/3.

Ez a film a harmadik része egy három részes sorozatnak, az első részt erre a linkre kattintva, a második részt pedig ide kattintva nézheted meg,  összesen másfél óra.

A Tribeca Filmfesztivált Robert De Niro színész és Jane Rosenthal producer alapította, és 2016-ban ünnepelték a fesztivál létrehozásának 15. évfordulóját.

A fesztivál évfordulós programjába tartozott volna ez a film, azonban végül kivették a vetítésre kerülő alkotások közül, annak ellenére, hogy

De Niro ebben az interjúban így nyilatkozott: “Szerintem ezt filmet látnia kéne mindenkinek.”

https://nebancs.hu/cikkek/cikkek-a-nagyvilagbol/255-robert-de-niro-koti-az-ebet-a-karohoz-a-vedooltasok-es-az-autizmus-kozotti-osszefugges-igenis-letezik.html#


Hol vannak az ötvenes és idősebb autisták? – Robert Kennedy Jr. riport

Eláruljuk nincsenek.

https://angelikamihalik.substack.com/p/hol-vannak-az-otvenes-es-idosebb videó és teljes magyar olvasható szöveggel Robert Kennedy Jr. ügyvédként dolgozik, szakterülete az egészségromlással kapcsolatos kártérítési ügyek – olyan témák, mint az Erin Brockovich ügy, ha megvan a film – és

a demokrata párton belül versenybe szállt az USA elnökjelölti posztért.

Foglalkozásánál fogva nagyon vigyáz hogy állításai minden esetben bizonyítékokkal alátámasztottak legyen, mert ismeri ennek következményeit.

Részlet: …A CDC évente kiadja az adatokat, és minden évben egyre rosszabb a helyzet, mára az arány az, hogy minden 22. fiúból egy autista.   Kérdező Rogan Rogan:  Mi változott? A kötelező oltások mennyisége?

Robert Kennedy Jr. amerikai egészségügyi ügyvéd

Igen, egyre több az oltás, és habár a higanyt a legtöbb oltásból kivették, helyette alumíniumot tettek beléjük, és ez biológiailag ugyanúgy működik, és ugyanolyan módon károsít, nagyon neurotoxikus….

2.számú grafika

kérjük   a grafikus    GRAFIKA JAVÍTÁSÁT és  magyarfeliratozását

A nyílba vastag pirossal kell bele irni az Autismus  mutatószám

régen egy eset jutott 10 ezer  kisgyermekre .   Manapság minden 22.  fiúgyermek  Amerikában  autistának minősül (lásd Robert Kenedy riportját)

2.sz kérdés

Egyetért-e Ön azzal, hogy az Orvosok a TISZTÁNLÁTÁSÉRT szakmai csoport KÖZÉRDEKŰ adatigénylést  indítson az alábbi 2.1-3 sz kérdések ügyében?

Az eredményről Önt  a peticiok.com levelező rendszeren keresztül azonnal tájékoztatni fogjuk.

2.1. Az 1950-es évektől kezdve  milyen régi és új típusú kötelező oltást irtak elő a hatóságok ?

2.2  Az 1950-es évektől kezdve évente hány gyermek lett

2.2.1  autistának

2.2.2  ADHD-snak

2.2.3  speciális nevelési igényűnek

2.2.4  ételintoleranciásnak

2.2.5  ekcémásnak

2.2.6  látás sérültnek

2.2.7  hallás károsodottnak diagnosztizálva  ?

2.3  Az 1950-as évektől kezdve évente hány gyermek született magyarországon

Ezen KÖZÉRDEKŰ valóságos adatok alapján minden szülő  számára  világossá válik, hogy mely  kötelező újonnan bevezetett gyerekoltás után nőtt meg KÜLÖNÖSEN ERŐSEN bizonyos betegségtípus, tehát

melyik oltás milyen betegségre hajlamosit.

3.sz KÉRDÉS

Egyetért-e Ön azzal, hogy az Állam

  1. nem fenyegetheti a szülőket családvédelem ürügyén.
  2. nem írhatja felül a szülő akaratát gyermeke egészségvédelme ügyében.
  3. a szülő feje felett nem hozhat az Állam -sem annak szervei- semmilyen hatósági döntést, bírságot nem szabhatnak ki rá, nem vehetik el a gyermeket a családtól, a lenti indoklásban szereplő  törvényi tényállások miatti  jogtalan gyámhatósági eljárások során.

JOGI  INDOKLÁS Angelika Mihalik from Angelika’s Newsletter <angelikamihalik@substack.com>   alapján:

Az oltásokkal kapcsolatosan

  • az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV törvény (a továbbiakban: Eü. törvény), a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről szóló 18/1998. (VI.3.) NM rendelet és
  • az adóhatóság által foganatosítandó végrehajtási eljárásokról rendelkező 2017. évi CLIII. törvény szabályai alkalmazandók.

A szabályozás a kötelező oltásokkal kapcsolatos hatósági feladatokat az egészségügyi hatóságokra, ezen belül a járási népegészségügyi intézetekre, a megyei népegészségügyi szakigazgatási szervekre bízza.

Semmilyen jogszabály a magyar jogrendszerben nem rendelkezik arról, hogy a gyámhatóságnak, vagy a „családvédelemnek” szerepe lehetne a kötelező oltásokkal kapcsolatos eljárásokban. Mindenekelőtt kijelentjük, hogy az oltás beadatása elmaradása NEM tekinthető jogellenesnek ha hatósági és peres eljárás van folyamatban az oltás alóli mentesség megadása tárgyában. De még ha ezek nem lennének is:

A kötelező oltásokkal kapcsolatos ügyekben a gyámhatóság, mint szerv eljárása jogellenes, az ügyintézők magatartása pedig megvalósítja a Bkt. 222. § (1) bekezdése szerinti zaklatás vétségét, mivel megfélemlítik  a szülőket, azzal fenyegetve, hogy a gyermeküket védelembe veszik és végső soron elveszik.

Folyamatosan beavatkoznak a családi életekbe, magánéletekbe, berendelik őket, telefonálgatnak, leveleket írnak. A Btk. 278. § (4) bekezdésbe is ütközik a magatartásuk, mivel azzal zsarolnak, hogy megfoszják a szülőket  a gyermeküktől, és ezzel akarják arra kényszeríteni őket, hogy oltassák a gyermeküket.  Ráadásul mentesítési hatósági eljárás alatt  (Pl a gyermek megfelelő ellenanyagszintje esetében kért hatósági felmentési kérelem benyújtása után történő várakozási idő alatt) ezzel a kényszerítés hatósági eljárásban minősített vétségét valósítják meg. Továbbá, mivel nincsen erre hatáskörük, ezért a Btk. 305. § b) pontjába ütköző hivatali visszaélést is elkövetik.

Ismételjük, hogy a vonatkozó jogi szabályozás szerint nincs semmiféle szerepe a gyámhatóságnak egy egészségügyi szakkérdésben.

Először is hivatkozunk arra, hogy a gyámhatóság büntető jogkört vindikál magának a kötelező oltásos ügyekben, és ez súlyosan sérti a vonatkozó jogszabályokat. Az Alkotmánybíróság 8/2017. (IV. 18.) AB határozata 3. pontjában az AB kifejtette, hogy  nem döntő valamely eljárás jogág szerinti besorolása, hanem az eljárás és az abban kiszabott joghátrány funkciója tekintendő kiindulópontnak. Az eljárás büntető jellege akkor állapítható meg, ha valamely természetes személy által megvalósított jogellenes cselekmény miatti felelősségre vonásra irányul és az eljárás során alkalmazandó jogkövetkezmény célját és hatását tekintve megtorló jellegű és prevenciót szolgál. Márpedig egy gyermek ideiglenes védelembe vétele megtorló jellegű és prevenciót szolgál, és egy egészségügyi szakkérdés körében ennek nincs helye.

Másodszor ki szeretnénk emelni a Legfelsőbb Bíróság Bfv. II.25/2009/5. számú ítéletét az oltások megtagadásával kapcsolatban, amely szerint közvetlen veszély nélkül nem minősül kiskorú veszélyeztetésének az, ha egy szülő nem akarja a gyermekének beadatni az oltásokat. Az indokolás szerint: ”Mindezt figyelembe véve e közegészségügyi érdek védelmét nem a büntetőjog kiterjesztő – ezért tilalmazott – értelmezése és alkalmazása, hanem a közigazgatási és szabálysértési jogban szabályozott egyéb eszközök hatékony alkalmazása hivatott biztosítani.” Harmadszor utalunk a Kúria, mint felülvizsgálati bíróság Kfv.III.37.508/2023/5. számú végzésére is, amely kimondja, hogy „A teleologikus és történeti jogértelmezés, a lex posteriori derogat legi priori elve és a jogalkotói szándék változása is abba az irányba mutat, hogy a kötelező védőoltás beadásának elmulasztásával szembeni szankció az egészségügyi bírság kiszabása.” [84] Az indokolásban a Kúria a [68]-[71] pontokban kifejti, hogy az oltások beadatásának elmaradása nem minősül szabálysértésnek, nem kriminális cselekmény, nem bagatell büntetőügy, hanem tisztán közigazgatás ellenes cselekmény, és a bírságon kívüli szankció alkalmazása a kétszeres értékelés tilalmát jelentené.

Ezért meglepődve tapasztaljuk, hogy miközben a gyermek oltás alóli mentesítésére vonatkozó hatósági és bírósági eljárások folyamatban vannak, aközben gyakran először a családvédelem, majd a gyámhatóság is megjelenik és a gyámhatóság hivatalból kezdeményezi a gyermek védelembe vételét.

Ennek nincsen semmiféle jogszabályi alapja, hanem egy, a jogszabályok tiltott kiterjesztő értelmezésén alapuló, Alaptörvényellenes, a legsötétebb diktatúrákra emlékeztető hatósági gyakorlat.

Az alaptörvény Nemzeti hitvallása második része első értékkijelentés szerint az állam elismeri azt, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság. A hatodik értékkijelentés szerint a polgárnak és az államnak közös célja a jó élet, a biztonság, a rend, az igazság, a szabadság kiteljesítése.

A nyolcadik értékkijelentés szerint népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi.

Az R) cikk (1)-(3) bekezdése szerint az Alaptörvény a jogrendszer alapja, annak rendelkezései – a jogszabályok mellett – mindenkire kötelezőek, és az Alaptörvényt a Nemzeti hitvallással összhangban kell értelmezni.

A VI. cikk szerint mindenkinek joga van arra, hogy magán- és családi életét, otthonát, kapcsolattartását és jó hírnevét tiszteletben tartsák, és az állam jogi védelemben részesíti az otthon nyugalmát.

Az U cikk (1) bekezdés g) pontja a kommunista rezsim, annak pártja és intézményei elévülhetetlen bűneként tartja számon az állampolgárok és egyes csoportjaik alapvető emberi jogaiktól való megfosztását és azok súlyos korlátozását, és azt, hogy titkosrendőrséget hoztak létre és működtettek az emberek magánéletének törvénytelen megfigyelésére és befolyásolására.

Ehhez képest a kötelező oltásokkal kapcsolatban egy szociális intézmény, egy egészségügyi hatósági  ember (védőnő) által működtetett „jelzőrendszer” „jelzése” alapján a gyámhatóság részéről amiatt, mert szeretem a gyermekemet, aggódom az egészsége miatt, és nem kívánom kitenni az egészségét egy meggyőződésem szerint egészségre ártalmas folyamatnak, gyakorlatilag állami üldöztetésben részesnek szülők , a hatóságok meg nem hatóságok a családi életekbe beavatkoznak, a gyermekeket ideiglenes védelembe akarják venni. Holott megvan ennek a rendje, a hatósági eljárás, az oltás alóli mentesítés, vannak bíróságok, ehhez az egészhez semmi köze a gyámhatóságnak, ez egy egészségügyi szakkérdés.

Ez egy Alaptörvényellenes, hibás joggyakorlat, visszaélés a hatalommal. Az állam ebben a gyakorlatban nem szolgálja a polgárait, hanem zsarolja. Ez a joggyakorlat nem arról tanúskodik, hogy rend, igazság és szabadság lenne.

MINTA feljelentés:

………. VÁRMEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Kapja még tájékoztatásul:      Email: gyamhivatal….. @…..gov.hu

________________ (lakcíme: _________________), mint kk. _________________ (ugyanottani lakos) törvényes képviselője

az F/1 alatt csatolt meghatalmazással igazolt ________________________ jogi képviselőm útján

  • a Btk. 222. § (3) bekezdés c) pont szerinti zaklatás vétsége;
  • a Btk. 278. § (4) bekezdés szerinti kényszerítés hatósági eljárásban vétsége és
  • a Btk. 305. § b) pont szerinti hivatali visszaélés  bűntette miatt

feljelentést teszünk az F2 alatt mellékelt határozat szerinti hatósági ügyben eljáró személyek, azaz

___________________________   ellen az alábbiak szerint.

Gyermekem, kk. ______________ oltás alóli mentesítési eljárása folyamatban van a Fejér Vármegyei Kormányhivatal ……..Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya előtt,______________ számon. (F3 melléklet)

Emellett az oltóorvosokkal szemben peres eljárást indítottunk jognyilatkozat pótlása iránt a szükséges orvosi szakvélemény beszerzése érdekében a ___________bíróság előtt ___________________. számon. (F4 melléklet)

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy ez a hatáskört túllépő, besúgó rendszerhez hasonló, a jogszabályokat áthágó, az elévülhetetlen bűnöket elkövetett kommunista diktatórikus rendszerre emlékeztető gyakorlat megszűnjön, és a gyermekeiket szerető, egészséges állampolgárrá nevelni akaró szülők békésen fel tudják nevelni a gyermekeiket.

A fentieknek megfelelően tehát kérjük Önöket, hogy ügyünkben a nyomozást lefolytatni szíveskedjenek, és a bűnösökkel szembeni felelősségre vonás érdekében eljárni szíveskedjenek.

Ha ezt nem teszik, kénytelenek vagyunk elgondolkodni azon, hogy vajon a gyámhatóságok a nyomozó hatóságok tudtával és beleegyezésével valósítják meg az Alaptörvény U cikk g) pontja szerinti zsarnokság rendszerét, amikor nem tartják tiszteletben a családi életünket, az otthonunkat, a magánéletünket, hanem e helyett a magénéletünk törvénytelen megfigyelésére és befolyásolására törő titkosrendőrséget hoznak létre és működtetnek az egészségügyi ellátórendszer, a családvédelem „jelzőrendszerének” álcája alatt?


Kedves Szülők,  Nagyszülők és GYERMEKVÁLLALÁS előtt álló FIATALOK !

Sajnos a vakcinák engedélyeztetési folyamata sokkal egyszerűbb mint a gyógyszereké,  – sőt amint az a Covid 19 esetében láttuk- akár a hatósági előirásokat is kijátszva kerülhetnek  felhasználásra, mint az a 13.5 milliárd covid vakcina esetében is  történt:  még a KÍSÉRLETI fázisban.

Jelen kiegészítő KÖZÉRDEKŰ tájékozatást indokolja az alábbi  20 mp-s  japán  videó is.

A korábban becsült – COVID oltások okozta egészségügyi kárt okozó – pénzügyi alapot SZÁZTÍZ-szeresére növelték a 2025-ös japán költségvetésben! Az előirányzott 360 millió jen helyett most csaknem 40 MILLIÁRD jen.

https://karikor.substack.com/p/a-korabban-becsult-covid-oltasok?utm_source=post-email-title&publication_id=973900&post_id=142165020&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1g58pq&triedRedirect=true&utm_medium=email

Ön szerint Magyarországon ez az EGÉSZSÉGÜGYI KÁR kit fog terhelni ?

4.szám KÉRJÜK ÖNÖKET, hogy

1./ az oltásgrafikonokat, melyek azt mutatják hogy az emberi ellenállóképesség  már sok esetben legyőzte a fertőzést amikor bizonyos oltástípusokat ENNEK ELLENÉRE bevezettek   Innen:   https://nebancs.hu/grafikonok.html

2./ Az oltóanyagtartalmat (ezen a  linken -a panelen- az utolsó az Oltóanyag tartalom) https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

3./ ezt a kivonatot az  ALUMÍNIUMról és a FORMALDEHYDről oltóanyagtartalomban ……………………………………………link itthttps://orvosokatisztanlatasert.hu/category/irasok/gyerekeink/

NYOMTASSÁK ki és mutassák meg a gyermekorvosoknak, védőnőknek, iskolaorvosoknak azzal a kérdéssel  hogy:

1.      ŐK személyesen vállalnak e ERKÖLCSI és

2.      szerintük KIK VÁLLALNAK ANYAGI FELELŐSSÉGET a családokat és a védtelen gyerekeket mélységesen sújtó halmozott idegmérgekből származó lehetséges betegségekért ?

Petíció szerzője:

SZENT KORONA IGAZSÁGA TANÁCSADÓ ÉS JOGVÉDŐ EGYESÜLET ÉS AZ ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT CSOPORT

https://orvosokatisztanlatasert.hu/category/irasok/gyerekeink/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése