“2024. március 8-án új bűnügyi nyomozás indult a Pfizer, az MHRA és az Egyesült Királyság tisztviselői ellen. A nyomozó tiszt, Mark Sexton, a londoni Acton Rendőrkapitányság munkatársa közhivatali kötelességszegéssel, közszolgálati kötelezettség megszegésével, hamis képviselettel történő csalással, tömeges emberöléssel vádolta meg a brit tisztviselőket.
Sexton tisztet egy ügyvédi csapat támogatja, köztük Philip Hyland, Lois Bayliss és Dr. Sam White.
Mark Sexton azt mondja: “Nem meszelhetik ki, mert túl sokan tudják, mi történik, és a túlzott haláleseteket többé nem lehet elrejteni vagy figyelmen kívül hagyni.”

Több mint 400 szakértő tanú, bejelentő és áldozat készül azonban tanúskodni a gyógyszercégek és kormányzati tisztviselők által az elmúlt négy évben elkövetett bűncselekmények ellen. Legalább 40 világszakértő kész bizonyítani a bűncselekmény elkövetését. Az egyik szakértő tanú a biotechnológiai kutatás korábbi vezetője, Dr. Michael Yeadon.

Dr. Michael Yeadon súlyos vádakat fogalmaz meg:
– A Covid-19 „oltóanyagai” egyáltalán nem oltások voltak, hanem szándékos és tömeges károk okozására készültek
– Tagadja az állítólagos “globális járvány” létezését, és dokumentálja a kormányzati zárlatok és egyéb korlátozások által okozott károkat, amelyek arra kényszerítették a lakosságot, hogy részt vegyenek egy halálos kísérletben.
– A pandémiás illúziót a PCR nevű klinikai diagnosztikai teszttel való visszaélés lehetősége teremtette meg.
A kormányok finanszírozták a PCR-csalást, és csalárd pénzügyi ösztönzőket hoztak létre, arra ösztönözve a kórházi rendszereket és laboratóriumokat, hogy magas cikluskorlátokat alkalmazzanak az új PCR-teszteknél.
– A magas halálesetek hátterében a téves diagnózisok, a lélegeztetőgéppel összefüggő tüdőgyulladás, valamint az orvosi műhiba és hanyagság különféle formái álltak.
– Bárki, aki a pozitív teszt után néhány héten belül meghalt, “Covid-halálnak” nyilvánítottak”.
– A COVID-19 nem világjárvány volt, hanem tömegpszichózissal kiváltott “orvosi csalás, ami arra késztette a kormányzati tisztviselőket, hogy olyan lépéseket tegyenek, amelyek megsértették az egyéni jogokat és az autonómiát.
– Azok vakcinák, amelyeket „biztonságos és hatékony oltóanyagként” forgalmaztak, “BIOFEGYVER-KÍSÉRLETEK” voltak.
– Az injekciókat “gondosan úgy tervezték meg, hogy szándékosan mérgezést okozzanak azokban, akiknek beadták.”
Amikor az mRNS hatására a szervezet sejtjei expresszálják, az immunrendszert azonnal megtámadja, ami potenciális autoimmun problémákhoz vezet. Ezenkívül a lipid nanorészecskés készítmény lehetővé teszi a tüskefehérjék felhalmozódását a petefészkekben, ami rontja a termékenységet.
Ez csak a kezdete annak a szándékos tömegkárosításnak, amelyet az elkövetkező nemzedékekre fognak okozni.”
https://nikolaosanaximandros.gr/gia-paraptoma-apati-kai-varia-anthropoktonia-apo-ameleia-katigorountai/