James Roguski aktivista megszerezte az IHR nem hivatalos frissített változatát, amely az orvosi zsarnokság révén a nemzetek önrendelkezési jogától, valamint az emberek szabadságától való megfosztásával fenyeget. Ezt 10 pontban foglalta össze:

1) Egy háromlépcsős terrorizmus-protokollt állítottak össze , amely lehetővé teszi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója számára, hogy egyoldalúan hirdessen
– korai cselekvési riasztást (EAA),
– pandémiás vészhelyzetet (PE), valamint
– nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC).

2.) A WHO főigazgatója teljes jogkörrel fog rendelkezni, hogy az egész világot karanténba helyezze felügyelet vagy külső ellenőrzések és hatáskörök ellensúlyozása nélkül. Ez alkotmányellenes.

3.) Az új IHR arra kényszeríti az utazókat, hogy olyan egészségügyi dokumentumokat mutassanak be, amelyek azt mutatják, hogy bármely „vírus” vagy más egészségügyi fenyegetés „tesztelése” megtörtént.

4.) Az új IHR talán legfélelmetesebb eleme az oltási mandátum komponens , amely lehetővé teszi a „sürgősségi felhasználású” injekciók azonnali és tömeges alkalmazásának kiterjesztését az egész világra. (Pentagon- Warp Speed ​​hadművelet.)

5.) Az új IHR értelmében a nem állami szereplőknek is meg kell felelniük a WHO által meghatározott közegészségügyi intézkedéseknek.

6.) WHO új IHR-je tömeges megfigyelést ír elő, amely az emberek magánéletének teljes megsértését jelenti. Alkotmányellenes.

7.) A WHO a „pandémiás potenciállal” rendelkező kórokozók egységes hozzáférési,megosztási és terjesztési rendszerét is szeretné létrehozni a megfelelő genetikai szekvenciaadatokkal együtt, és ezt valamennyi kormány számára biztosítani, szerte a világon.

8) Minden országnak létre kell hoznia a Nemzeti IHR Hatóságot, amely gondoskodik az IHR a szabályok végrehajtásáról.

9.) Ahhoz, hogy mindez a tervek szerint működjön, a személyes adatok teljes körű nyilvánosságra hozatalára is szükség van, ami a ami alkotmányellenes, mert megsérti a magánélethez való jogot.

10.) Totális cenzúra bevezetése, amelynek célja a szólásszabadság korlátozása, ami alkotmányellenes.
Ez maga a totalitárius diktatúra, és orvosi zsarnokság, amelyet teszteltek a COVID-19 alatt
https://lumi-news.gr/oi-top-10-logoi-gia-tous-opoious-oi-proteinomenes-tropopoiiseis-stous-diethneis-kanonismous-ygeias-einai-aparadektes/