“Valami elindul Nagy-Britanniában:

Az AstraZenecának bíróság előtt kell felelnie a káros korona-oltóanyag miatt – és a brit kormány is kereszttűzbe került. Hirtelen olyan oltottak is megszólalnak a fősodratúban, akiknek maguknak semmilyen egészségügyi problémájuk nincsen az oltás után, de éles kritikát fogalmaznak meg a politikusok hazugságaival és az oltási kényszerrel kapcsolatban. (…)

Még a Mainstream is mérföldkőnek tartja, hogy Jamie Scott, egy kétgyermekes édesapa, aki súlyos maradandó agysérülést szenvedett egy vérrög miatt, miután 2021 áprilisában beoltották, egy mintaeljárásban beperelte az AstraZenecát a brit Legfelsőbb Bíróságon. Majdnem meghalt és azóta nem tud dolgozni.
A másik pert az AstraZeneca-“oltás” után elhunyt, 35 éves Alpa Tailor özvegyen maradt férje és két kisgyermeke indítja.

Ezek az esetek a későbbiekben akár 80 kártérítési per előtt is megnyithatják az utat, mintegy 80 millió angol font (csaknem 91,5 millió euró) értékben. Ezek mindegyike az úgynevezett „vakcina által kiváltott immun-trombocitopéniához és trombósishoz” (VITT-hez) kapcsolódik.”


Forrás: https://report24.news/astrazeneca-und-britische-regierung-muessen-sich-verantworten-und-impfkritik-wird-im-mainstream-salonfaehig/