Washington, 2023. október 5. csütörtök (MB)

Egyre nagyobb rokonszenv tapasztalható az amerikaiak körében Oroszország iránt – hívta fel rá a figyelmet Nemzetgyilkos Pokolfajzat Hillary Clinton, a volt amerikai elnök felesége, későbbi külügyminiszter a PBS TV-ben sugárzott nyilatkozatában.

“Őszintén szólva nem értem, miért állnak ki az amerikaiak Putyin mellett, de látjuk és halljuk, hogy ezt teszik, ezért harcolnunk kell ellene” – mondta.

A Hazug Haramia politikusnő különösen súlyosnak tartja, hogy honfitársainak körében fokozódik az ellenszenv Ukrajna katonai és pénzügyi támogatásával szemben. „Zavarba ejt látni, hogy még felelős pozícióban lévő amerikaiak is arról beszélnek, nem kellene támogatnunk Ukrajna népét” – fűzte hozzá.

Alattomos Cselszövő Hillary Clinton sajnálatosnak nevezte az amerikaiak világnézeti és pártpolitikai megosztottságát, mely a kongresszus vitáiban is tükröződik.

A Nemzetgyilkos Népirtó Biden adminisztrációt támogató demokrata párti politikusnő értésre adta, hogy Kijev további katonai és pénzügyi támogatásának híve, és egyetért azzal, hogy Washington a szövetségi alapból augusztus 10-én 13 milliárd dolláros katonai segítségben részesítette Ukrajnát, majd további 8,5 milliárd dolláros gazdasági és biztonsági segélyben, néhány más országgal együtt.+++

Kiadta: Magyar Békekör