Elítéltek néhány kolompost, akik nem számítottak az askenázi – kazár zsidó bankárhatalomnak, akik pedig igazán főbűnüsök voltak menedéket és munkát kaptak a Wall street uraitól, a kazár világhatalom továbbépítéséhez.
Ha el kellene ítélni az emberek 2/3-át, az valójában a DS-t (Cabal) igazolná, hogy jogos az emberiség kiírtása.
Ahol most öregségemre élek egy kb. 420 lakóst számláló zsákfalu (a nyugalom és a béke szigete), az emberek, főleg idősek beoltatták magukat, azzal az orvossal aki 50 éven át kezelte az embereket. Ugyan miért is kételkedtek volna benne, olyan emberek akik kétkezi munkából a föld műveléséből éltek és élnek, amikor agyondiplomázott (igazából tudatlan) emberek képesek voltak a családtagjaikat is rábeszélni a rockefeller féle eutanázia kezelésre.
Ennyi gonoszságot nem tételeztek fel a hatalom részéről.
Az emberiséget évezredek óta vezetik az orruknál fogva. Itt magát Noé és Mózes törzsének tartottak egy része, nem kímélve a saját fajtáját sem (akik szembe szálltak a hazugságokkal), egy idő óta már globális szinten (XVII-XVIII. Sz-tól) az egész emberi faj ellen.
Ázsia kazárjait elsősorban Kínában kell keresni.
Nálunk is vannak olyanok a családban, akik hittek a több évszázados áltudományban, a XIX. század vége óta kiépített hamis orvostudományban, amely nem gyógyít, hanem a tüneteket kezeli, lassan gyilkol, ami a háttéripar számára mérhetetlen extra profitot termel.

De azok, akik jogi procedúrákban hisznek, ugyanolyan hibásak.
Eddig a történelem során minden hatalom úgy szerveződött és szervezett, irányított és hülyített, hogy a társadalom minden szegmense, mint horizontális, mint vertikálisan az érdekeit szolgálja.
A társadalmi rendszerek kiépítése gazdasági szintjének kialakítása az ideológiákkal együtt az emberiség megosztását és szembenállását szolgálta.
A közoktatás kiépítése az agymosást, a célirányos profit és hatalom érdekelt képzést tűzte ki célul, és szolgálja ma is. Nem tudásra és gondolkodásra készít fel, hanem engedelmességre. Bár már ez sem számít, (hirdetés: Nyelvtanárt keres vidéki iskola középfokú végzettséggel és középfokú angol nyelvvizsgával), mert a finálénál vagyunk.
A történelem rabszolgatartó társadalmak sorozata.
Ókor – rabszolgatartó: a rabszolgatartónak kell gondoskodni a rabszolgáiról, és nem ölik őket halomra ( mint a történelem könyvekben hazudják), mert drága.
Feudalizmus- jobbágy – mindenben ki kell szolgálni a hűbérurat, de csak ad, az élete is bármikor elvehető.
Kapitalizmus – bérrabszolga – nincs semmije a saját fizikai és szellemi tőkéjén kívül, ha nem tudja eladni magát éhen hal. Valójában csak jól álcázott látszatjogai vannak.
A rangok címek megnevezések változnak, de a lényeg nem.

A konferenciák, tüntikék, demonstrációk, petíciók, jogi procedúrák nem jelentenek semmit, mert ezek csak az emberek hülyítését, félrevezetését, altatását szolgálják.

Miközben egy álcázott kazár háború zajlik, a valójában nem létező Ukrajna területén, a 300-ak tanácsa, élén a Római Klubbal töretlenül folytatja az Agenda 30 ( most már a vége felé jár), megvalósítását, és sorban hozza létra a gettó városokat. Mindenütt ki vannak jelölve, az induló települések. Kina főrészese és megteremtője az Új Világrendnek, és egyben évtizedek óta kísérleti telepe is. Annak idején Mao Ce-tung nem véletlenül tudta végig vinni a nagy menetelést, mert a Rothchild család egyengette az útját, mivel ez a bűnöző kazár család a zagyvált maoista rendszerben látta az egyik fő lehetőséget a világhatalom kiépítésére, és nem tévedett. A 3 éve tartó parlamenti dumák egy fityinget sem érnek. A törvényeket és szabályokat soha nem a nép hozta, és soha nem is döntött semmiben. A DS úgy irányított és irányít, hogy az általa jelölt személyek kerüljenek hatalomra, és ezt könyörtelenül meg is tette és teszi. A 89-90-es rendszerváltás sem volt más, mint egy jól előkészített nép ellenes puccs, mint a 2014-es ukrajnai DS hatalomátvétel, kelet német turistáknak álcázott ügynökökkel, amely aztán végighullámzott Közép és Kelet – Európán. Csak egy komoly harc érne valamit, de a DS a 3 év alatt globálisan felkészült minden ellenállás letörésére. Akik a jogrendszert alkották, maguk számolják fel.

...

Mit igazol az ítélkezési szándék? Mit is mondtak a fő strómanok? Miután az emberek hajlandók voltak felvenni az oltást, elfogadták az új világrendet.
Az 50-es évek elején néhányukban erkölcsi aggály merült fel az emberiség kiirtásával kapcsolatban.
A válasz az volt, ha az emberek elfogadják az általuk diktált eljárásokat, akkor nem is emberek, csak jószágok, így nem lesz erkölcsi akadály a terv végrehajtására.
De különben két cselekvési terv volt, a járvánnyal (valójában oltással) való népirtás, vagy nukleáris háború. Mind a WHO-t.mind A NATO-t azért hozták létre, hogy a terv végrehajtható legyen.

Ha valaki úgy gondolkodik, hogy jogos az emberiség felének, kétharmadának elítélése, ez gondolkodásban nem más mint a DS világa, mert ezt a gondolatvitelt igazolja.

A jog tenné a dolgát, ha a politikát irányítók az igazsággal törődnének, meg ha ez lenne a feladata. Valójában mit értek el, semmit. A jog nem igazság, ezt már annak idején jogvégzett politikus is elmagyarázta.
A nép akkor lázadt, ha voltak hangadók, irányítók, de ezek a lázadások, forradalmak, felkelések nem a népért történtek. Mind a háttérhatalom érdekében zajlott le.
Épülnek a gettók, a narratíva lépéseinek bevezetése, egy elterelő háború. Egyik intézkedés hozza maga után a másikat.
Már olyan mértékben mérgezik és pusztítják a természetet, hogy nem is lenne szükség másra, a 2/3 teljesülni fog. Orbán vajda és a parlamenti környezete az elmúlt működése során (de az elődjei is) úgy variálta az alaptörvénynek nevezett új Werbőczy törvényt, hogy az állítólagos magyar honvédség (mennyire magyar?) lőhet a népre. Persze ennél már sokkal korszerűbbek a népirtási lehetőségek. De nem hiszem, hogy a megoldás a népirtás, hisz ez a Cabal narratívája.
De nem ez a fő probléma, hanem a háttérhatalom játékának folytonossága.
Mikor megkérdeztek egy Római hadvezért, milyen jogon teszi a hódítást, a válasz- az erősebb jogán.
Mindig a nép volt gyengébb, csak az ideológiai szólamok mutatták erősebbnek. Nem hiszek abban, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Amúgy a világban minden mindennel összefügg.
A lényeg, a nagy jogi procedúrák ellenére az emberiség zöme le lesz darálva, de nem azért amit egyesek hisznek. Aki marad az jár rosszabbul.
Az emberek a színpadon élnek, a történelem meg a kulisszák mögött zajlik. Ahogy Shakespeare mondta, színház az egész világ.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/egyre-tobben-kovetelik-a-nyilt-vitat-a-vakcinakrol/