2023. szeptember 28., csütörtök

Egy ukrán náci kanadai megünnepléséről Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij társaságában

Ottawa, New York, 2023. szeptember 28. csütörtök (MB)

Noha a tudatlanság is szerepet játszhatott benne, a szándékosság sem zárható ki, hogy a liberalizmusára oly büszke Kanada parlamentjében szeptember 22-én, Zelenszkij ukrán elnök jelenlétében óváció közepette ünnepelték meg azt a Jaroszlav Hunkát, aki a II. világháborúban az SS tagjaként harcolt Ukrajna függetlenségéért a Szovjetunió ellen – értékelte a történteket a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

„Hunka ukrán hős volt, tehát Kanada hőse is” – jelentette ki Anthony Rota, Kanada képviselőházának elnöke a képviselők örömujjongása közepette.

A kanadai parlament Tömeggyilkos Népirtó Trudeauval és Hazug Haramia Zelenszkijjel együtt az ukrán függetlenségért vívott harc jelképének minősített egy akkoriban 20 éves, most 98 éves SS-t, aki Kanadába menekült felelősségre vonása elől, állampolgárságot szerezve.

A világra szóló botrányért bocsánatot kért ugyan Kanada miniszterelnöke, Nemzetgyilkos Elitügynök Anthony Rota képviselőházi elnök pedig lemondott, ám Pokolfajzat Fasiszta Zelenszkij egy szóval sem határolódott el a náci megünneplésétől.

A történtek miatt politikai megfigyelők indokoltnak tartják a kérdést: mi a kapcsolat liberálisok és fasiszták között? Vajon puszta véletlennek tekinthető-e, hogy a liberális Kanadában a nácizmus dicsőítésével ünnepeljék Alattomos Képmutató Zelenszkij harcát Oroszország ellen, vagy szándékosan művelték, annak tudatában, hogy a kijevi vezetés pontosan arra törekszik, ami a náciknak annak idején nem sikerült.

Annyi bizonyos, hogy az SS kanadai megünneplése nyomot hagy a lelkekben, és alátámasztja az orosz érveket Ukrajna nácitlanításának szükségességéről – írta a Magyar Békekör tudósítója.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

A fényképen az SS Jaroszlav Hunkát ünneplő Zelenszkij a kanadai parlamentben.

 

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
Neil Oliver: ‘…unforgivable!’
https://youtu.be/Ne0KV_8NgXg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése