Kezdenek mutatkozni a korai jelek:

2023.8.8: „Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz” – hajmeresztő dolgok hangzottak el az orosz állami televízióban

Nem vicceltem, amikor arról beszéltem, hogy Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz – fogalmazott Nikolaj Vavilov orosz politikai elemző az állami televízió egyik műsorában. Hozzátette, Oroszország egyre inkább kezdi azt a szerepet betölteni a világban, amelyet az Orosz Birodalom töltött be.

Angol eredeti itt: https://www.theyfly.com/prophecies/prophecies.htm

Jelenések 6:4
És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.

“Az EU megvetendö tárgyalási politikája lesz a fö oka annak, hogy a háborús hatalmak keletröl megszállják Európát és mindent tönkretesznek, mindenkit leigáznak.”

Az oroszok nyáron fogják megtámadni Európát.
Az elsö célpont Magyarország lesz, majd Auszria és Olaszország. Egy másik hadoszlop Németország és Franciaország irányába fog vonulni.

Az orosz agresszió központjává a megszállott Franciaország fog válni, ahol bizonyos kollaboráns elemensek az oroszok oldalára állnak, a francia hadsereg nukleáris arzenálja is orosz kézre kerül, s a francia hadsereget arra kényszerítik, hogy az ö oldalukra álljon, ezután közösen megindulnak dél (Spanyolország) és észak (Svédország és Norvégia) felé is.
Dél-keleti irányban az oroszok megszállják a Balkánt, illetve megtámadják Törökországot és Iránt is. A távol-keleten megtámadják Alaszkát és Kanadát, ami hatalmas nukleáris, vegyi és biológiai konfliktusba torkoll az amerikai földrészen. Az egykori USA nagyvárosai elpusztulnak. stb. stb.

https://pokolraveluk.info/2023/08/14/billy-meier-profecia-harmadik-vilaghaboru/