Dehogynem. Megbetegít, megnyomorít és öl. Pontosan azt teszi, amire tervezték és legyártották, és nem azt, amit a hazug propaganda-kampány szerint tennie kéne. Vagyis eufémisztikusan népességet csökkent, kevésbé finoman szólva irtja a népeket, mint a gazt, mégpedig drasztikus mértékben, főleg, ha a meg nem született gyermekeket is beleszámoljuk.

A teljes büntetlenséget élvező “oltóanyag”-maffia embereken kísérletezi ki a halálos dózist, ahelyett, hogy drága laborkísérletekkel csökkentené a rekordprofitját. Ugyan miért is tenné, ha az égvilágon senki és semmi nem kötelezi rá? A következményekért meg majd az adófizetők vállalják a felelősséget, ahogy mindig.

Amúgy kit lep meg, hogy az EU a saját törvényeit és szabályait is rendszeresen szembe köpi? De van Lejjebb Ursulának talán a haja szála is meggörbült azért, mert degeszre kereste magát azon, hogy eladott 500 millió EU-s polgárt az “oltóanyag”-maffiának? Mindenki tud róla, mégsem akadt még senki, aki bilincsben vitte volna el. A brüsszeli és strasbourgi bagázs mostanra annyira elszemtelenedett, hogy már a látszatra sem ad. Nem is csoda, ha soha semminek nincs következménye. Néhány tisztességes EU-parlamenti képviselőn kívül láthatóan senkit sem zavar, ami ott folyik.

A hölgy vehemensen kiáll az állítólagos mRNS használata ellen – bár a többezer ampullára kiterjedő vizsgálat nem talált ilyet a kotyvalékokban -, de mi van a toxinok (köztük grafén és nanorészecskék) tömkelegével, amelyek bizonyítottan benne vannak a méreginjekciókban? Azokat milyen alapon adták be egészséges embereknek, köztük gyermekeknek és várandós anyáknak? Azokkal miért nincs problémája?
Továbbá miért nem említi meg, hogy több ezer fiola vizsgálata során sem élő, sem elölt “vírust” nem találtak a kamu-vakcinákban? Akkor mire is gyártották ezeket? Mert hogy nem a “vírusok” ellen, az ezek alapján teljesen nyilvánvaló!

Legfőbb ideje lenne ezeket az lapvető kérdéseket feltenni!

 

Cassandra