2022. október 1., szombat

Eric Zuesse: Az amerikai kormány pszichopátiájának további elrejtésének rendkívüli veszélye

 Minden pszichopata gyakorlott a hazugságban; aki eltűri az ilyen személy hazugságát, az nemcsak bátorítja a pszichopátiát, hanem maga is pszichopata módon nem törődik a nyilvánosság jólétével, mert minden ilyen bátorítás maga is elősegíti a hazugságok további terjedését és a nyilvánosság megtévesztését. Így válik a pszichopátia, amely pusztán személyes betegség, elterjedtté és járványossá, ezáltal egy diszfunkcionális társadalmat, széleskörű megtévesztést eredményez. Ez nem csak a pszichopaták jelenléte miatt történik, hanem a passzív segítőik miatt is, akik elmulasztják a hazugságot és a hazugot felhívni és nyilvánosan leleplezni, hogy segítsék a büntetésüket, ahelyett, hogy a hazugságoknak és a hazugoknak segítenének, hogy azok terjedjenek és gyarapodjanak.

Egy társadalom tagjának lenni annyit jelent, hogy az embernek jogai és kötelességei is vannak benne. A hallgatás a hazugságokkal szemben, amelyekről az ember tudja, hogy hamisak, egy ilyen kötelezettség elmulasztása: az a kötelezettség, hogy ne terjesszünk önként egy társadalmi betegséget - a hazugságok és a hamisságok terjesztésének betegségét - a féktelenül és egyre jobban fertőzött közönség körében.

Így történhetett meg, hogy 2003-ban az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormánya szétverte és kiherélte az ENSZ-t azzal, hogy Irakot kizárólag hazugságok alapján szállta meg és szállta meg, és soha nem vonták felelősségre őket, amiért ezt tették. Sem a kormányokat (vezetőiket) nem vonták felelősségre ezért, sem a hírmédiát (az őket irányító tulajdonosokat), amelyeket ugyanaz a milliárdosok csoportja (az amerikai milliárdosok, mindkét politikai pártból) irányított, nem vonták felelősségre ezekért a nemzetközi háborús bűnökért. E vezetők és propaganda-szervezeteik (vagy a hírmédia - a tulajdonosaik) egyikét sem vonták felelősségre azért, mert ezt tették, vagy segítettek ebben. Ez az egyértelmű tény precedenst teremtett, amelyet azóta is követ az állandó nemzetközi hazugság, amelyet ugyanez a két pszichopata rezsim folytat, és most a III. világháború kitörése felé tart, ugyanezen az alapon, az állandó kormányzati és hírmédia hazugságok és hazugságok terjesztése alapján. Az "oroszországi rendszerváltás" helyett az "iraki rendszerváltás" érdekében, de, csakúgy, mint korábban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban lévő rezsimek, amelyeket kétségbeesetten KELL "megváltoztatni", ennek a hatalmas csalásnak az elkövetői. Az Egyesült Nemzetek Szervezete sajnos képtelen erre - 2003 óta gyakorlatilag semmissé vált -, de meg kell tenni, mielőtt a végeredmény mindannyiunkat megsemmisít.

Amerika vezetésének pszichopátiája most már nem csak egy nemzet (Irak; vagy mondjuk Szíria - annyi más példa van) lakosaira jelent halálos veszélyt, hanem minden nemzet lakosaira (III. világháború); és ha ezt most nem állítják meg, akkor a világnak is vége lesz, méghozzá hamarosan. Ez lenne a szélsőséges vége a hazugságok járványának, amelyek nem csak büntetlenül maradnak, hanem a nyilvánosság elől elrejtve, ahelyett, hogy a nyilvánosság elé tárnák őket (mint ahogyan itt történik). Ha ez a világjárvány - amely sokkal rosszabb, mint a covid-19 betegség vagy bármely más pusztán fizikai világjárvány az egész emberi történelemben - nem kerül most a teljes, őszinte nyilvánosság fényében leleplezésre (feltehetően olyan hírmédiumok által, amelyek NEM amerikai és szövetséges milliárdosok tulajdonában vannak), akkor mi remény marad a gyermekeink és az unokáik számára (ha a gonoszságnak ez a világjárványa addigra nem fog véget vetni a világnak)? Ez nem CSAK a szélesebb nyilvánossággal, hanem még a saját utódainkkal (ha vannak) szemben is kötelesség, mert ez kötelesség - és mindenki nevében - mindenkivel szemben. A bűntudat elrejtegetésének most kell véget vetni, mert később lehet, hogy már késő lesz. Tehát: kérem, küldje el ennek a cikknek az URL-jét mindenkinek, akit ismer, és minél több olyan embernek, akit nem ismer, mert ez mindenkit érint.

https://southfront.org/the-extreme-dangerousness-of-continuing-to-hide-the-u-s-governments-psychopathy/

Eric Zuesse oknyomozó történész új könyve, AMERICA'S EMPIRE OF EVIL: Hitler's Posthumous Victory, and Why the Social Sciences Need to Change, arról szól, hogyan vette át Amerika a világot a II. világháború után, hogy az USA és a vele szövetséges milliárdosok rabszolgasorba taszítsák. Kartelljeik nemcsak a "hírmédiát", hanem a társadalomtudományokat is ellenőrizve - a közvéleményt megtévesztve - a világ vagyonát vonják ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése