By: Burrowes

Míg az elit ellenőrzése az emberi társadalmak felett a neolitikus forradalommal 12 000 évvel ezelőtt kezdett felgyorsulni, addig az emberi civilizáció 7000 évvel későbbi hajnalán ez a folyamat rohamosan felgyorsult. Azóta az olyan "hétköznapi" emberi lények, mint te és én, véget nem érő csaták sorát vívták meg, hogy megvédjék magukat az elitek azon folyamatos törekvéseivel szemben, hogy megöljenek vagy irányítsanak minket, és a Föld erőforrásainak nagy részét saját használatukra zsákmányolják.

Az elitekkel szemben rengetegféle összefüggésben kellett felvennünk a harcot: Fáraók és császárok politikailag, a pápák és más vatikáni tisztviselők vallásilag, a City of London Corporation és más pénzügyi elitek gazdaságilag, uralkodók és politikai elitek nemzeti szinten, és most egy globális elit, amely hatalmas ellenőrzést gyakorol technológiailag, gazdaságilag, politikailag, katonailag és más módon az egész világ felett. Ennek a pontnak a részletesebb magyarázatát lásd a "Miért buknak el az aktivisták" című fejezetben.

De van egy mélyreható különbség a korábbi korszakok csatái és a mostani között.

Ha ezt a csatát elveszítjük, nem lesz következő csata. Az emberiség elleni hosszú háborút egyszer és mindenkorra elveszítjük.

Miért? Mert ez a csata mindazért folyik, amit embernek lenni jelent - emberi identitás, emberi szabadság, emberi jogok, magánélet, méltóság, szabad akarat és minden más, ami miatt érdemes élni -, valamint a Föld és minden erőforrása feletti uralomért.

És bár igaz, hogy egyetlen ember sem rendelkezik ezek közül az elemek közül akár csak egyikkel sem teljes egészében - ki állítaná, hogy teljesen "szabad" lenne ebben a világban? - és sok ember még mindig nem rendelkezik mindezekkel az elemekkel semmilyen értelmes formában, mégis igaz, hogy a ránk kényszerített program totalitárius jellege olyan módon fogja átalakítani az "ember" fogalmát, ahogyan azt csak az elmúlt körülbelül 100 évben gondolták, és korábban nem próbálták meg. Sőt, ha ez sikerül, akkor az emberekben még meglévő "szabad akarat" teljesen megszűnik.

Hogyan történik ez? A mélyszint

Azoknak az embereknek a véget nem érő erőfeszítései ellenére, akik elég tudatosak ahhoz, hogy érzékeljék e konfliktus valódi mélységét, az eliteknek sikerült technikák hosszú sorát alkalmazniuk annak biztosítására, hogy a "hétköznapi" emberek nagy része vagy nem érzékeli a konfliktust, vagy elpazarolja az ellenvéleményét azzal, hogy azt az elitek által pontosan erre a célra tervezett és ellenőrzött keretek között fejezi ki. Ezáltal úgy tűnik, hogy az ellenvéleményt "megengedik" és értékelik, holott valójában egyszerűen eloszlatják.

Így az elit egyik legfontosabb módja, amellyel képes volt elnyomni a hatékony ellenállást, az, hogy meggyőzött bennünket, hogy higgyünk a "demokrácia" téveszméjében: elhitette velünk azt a kettős téveszmét, hogy valóban mi döntünk arról, hogy ki kormányozzon minket, és hogy az általunk megválasztottak képviselni fognak minket. Lásd: "A demokrácia egyszer és mindenkorra történő megölése: A globális elit államcsínye, amely elpusztítja az általunk ismert életet".

A másik módja annak, hogy az elit el tudja terelni a figyelmünket arról, hogy hol van a társadalomban a valódi hatalom, az, hogy meggyőzött minket arról, hogy "jogorvoslattal" élhetünk az igazságtalansággal szemben, beleértve az elit ellen, amely megöl és kizsákmányol minket. Lásd: "A jogállamiság: Igazságtalan és erőszakos".

Az elit egy harmadik módja a társadalmak feletti ellenőrzés megtartásának az, hogy olyan kötelező oktatási rendszereket tervez, amelyek biztosítják, hogy a gyermek születésekor meglévő egyedi érzelmi, intellektuális, érzékszervi és fizikai potenciálját a születést követő néhány éven belül vagy teljesen kiiktatják, vagy az elit akaratának szolgálatába állítják. Lásd: "Iskolát vagy oktatást akarunk?

És természetesen az elit a lakosságot kiterjedt propagandával irányítja - amelyet különbözőképpen "oktatás", "szórakoztatás" és "hírek" néven forgalmaznak -, hogy biztosítsa a lakosság nagy részének passzív alávetettségét az elit irányelveinek.

Röviden, az erőszak véget nem érő sorozatát - "látható", "láthatatlan" és "teljesen láthatatlan" - használják arra, hogy az egyént egész gyermek- és serdülőkorában terrorizálják, és engedelmes engedelmességre kényszerítsék. Ez az erőszak biztosítja, hogy csak egy ritka egyén marad életben az "Én" érzésével, a társadalom kritikájának képességével, valamint az erőszakkal és a kizsákmányolással szembeni stratégiai ellenállással. Lásd: "Miért erőszak?" és "Félelem nélküli pszichológia és félelemmel teli pszichológia: Alapelvek és gyakorlat".

Itt vagyunk tehát 2022-ben, az emberiség védelméért folytatott végső csatában, miközben a lakosság nagy része nincs tisztában azzal, hogy mi történik, és azok nagy része, akik tisztában vannak vele, az elit által ellenőrzött csatornákon keresztül oszlatja el a nézeteltéréseit.

Ezért, ahogy a Világgazdasági Fórum egyik promóciós videójában világosan megfogalmazza: 2030-ra "Semmi sem lesz a tiéd. És boldogok lesztek. Lásd: "8 jóslat a világra 2030-ban".

És ez akár igaz is lehet, azon egyszerű oknál fogva, hogy a folyamatban lévő átalakulás kulcsfontosságú intézkedései a vagyont a kevesebbel rendelkezőkből azokhoz tolják át, akik rövidesen mindent birtokolni fognak, beleértve Önt is, ahogy Dr. Joseph Mercola rámutat - lásd: "Ki fogja végül birtokolni a mindent, beleértve Önt is?" -, és a technológiák, amelyek elpusztítják az akaratát, a boldogság minden fogalmát is megszüntetik.

Röviden, egy transzhumán rabszolgának semmire sincs szüksége, és csak azokat az érzelmeket éli meg, amelyeket beprogramoztak. Egy transzhumán rabszolga, legyen az akár munkás, katona vagy fogyasztó, egyszerűen elvégzi a programozott feladatait, amíg nem lesz többé működőképes és "leszerelik".

A szabad akarat nélküli ember nem tud ellenállni, mert nem tudja, hogy rabszolga.

Hogyan történik ez? A felszínes szint

Nos, egy soha nem izolált (és így bizonyítottan létező) "vírus" leple alatt - lásd: "COVID-19: A vírus nem létezik - megerősítették!", "Nyilatkozat a vírus izolálásáról (SOVI)" és "Világszerte 187 egészségügyi/tudományos intézmény nem tudott akár csak egyetlen feljegyzést sem idézni a "SARS-COV-2" tisztításáról, bárki, bárhol, valaha" - a Globális Elit a Világgazdasági Fórum "Nagy Újraindítás" című programján keresztül hajtotta végre végső "gyilkolás és ellenőrzés" menetrendjét, amely részletezi az emberi élet mintegy 200 területét érintő változásokat. Lásd: "A nagy visszaállítás". Érdekességképpen: emlékszik-e arra, hogy megkérdezték Önt arról, hogy például inkább szeretne-e laboratóriumban termesztett "húst" és rovarokat enni, mint valódi élelmiszert?

Valójában ez a "Nagy Újraindítás" egy régóta tervezett és összetett intézkedéssorozat, amelynek célja az emberi népesség jelentős részének kiirtása, és az életben maradottak transzhumán rabszolgaként maradnak egy technokrata világban. Részletesebben lásd: "A globális elit "Gyilkolás és irányítás" programja": Az élelmezésbiztonságunk elpusztítása" és "Alvajárás a pokolba: A globális elit technológiai államcsínye az emberiség ellen".

Minden nap, miközben a legtöbb ember megelégszik azzal, hogy megpróbál tovább élni a 2020 előtti életének valamilyen változatát, a világ egy vagy több országának engedelmes politikusai újabb részleteket térképeznek fel és újabb intézkedéseket hoznak, hogy elpusztítsanak mindent, amit valaha ismertünk. És a hurok egyre szorosabbra húzódik.

Hadd adjak csak egy kis ízelítőt abból, hogy mi minden történik még azon túl, amit általában a "Nagy Újraindítás" részeként, a Globális Elit napirendjének elemeiként szoktak megvitatni, amiről nem konzultálnak veletek, és még csak átgondolt kritikát sem kaptok, amit a kormány és a vállalati média megfontolhatna.

Az Egészségügyi Világszervezet: Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat és a Pandémiaszerződés

Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is támogatja a "Pandémiaszerződés" létrehozására irányuló kezdeményezését. Csodálatosan hangzó szavakat használva, mint például "egy szilárdabb globális egészségügyi struktúra kiépítése, amely megvédi a jövő generációit", a Szerződés úgy hangzik, mint valami, amiről mindannyian álmodtunk. Lásd: "Globális vezetők egyesülnek a nemzetközi pandémiaszerződésre irányuló sürgős felhívásban".

De mint minden ilyen jellegű elit kezdeményezésnél, itt is a részletekben rejlik az ördög, és elég gyakran a szemünk előtt rejtőzik. Ahelyett, hogy itt részletes kritikával szolgálnánk, a következő cikkekben és videókban számos jó kritikát olvashatnak átgondolt tudósoktól:

James Roguski: "Ezek a javasolt módosítások további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört engednek át az Egészségügyi Világszervezetnek.". Lásd: 'Ébredj fel és érezd, hogy ég az alkotmányunk'.

Kit Knightly: A "Pandémiaszerződés" "nemzetek feletti hatásköröket adna át egy nem megválasztott bürokratának vagy "szakértőnek", aki azokat teljes mértékben saját belátása szerint és teljesen szubjektív kritériumok alapján gyakorolhatná. Ez a technokrata globalizmus definíciója". Lásd: "A "Pandémiaszerződés" a WHO-t a globális kormányzat kezébe adja".

Tessa Lena: "az Egészségügyi Világszervezet javasolt pandémiaszerződése... potenciálisan felszámolhatja a nemzeti szuverenitást, ahogyan azt ismerjük". Lásd: "A WHO pandémiaszerződés és a gonosz banalitása".

Dr. Joseph Mercola: "Ne tévedjünk, a WHO pandémiás szerződése közvetlen támadás a tagállamok szuverenitása ellen, valamint közvetlen támadás az Ön testi autonómiája ellen.". Lásd: "A WHO pandémiaszerződés. A globális kormányzás hátsó ajtaja: "Az egyéni jogok és szabadságjogok elvétele"".

Anthony J. Hall professzor: "Egy ilyen szerződés létrehozása megfosztaná a nemzeti, állami és tartományi kormányokat a joghatóságuktól. A választott kormányok lemondanának arról a jogukról, hogy demokratikus eszközökkel, a közérdeknek megfelelően alakítsák ki a helyi egészségügyi politikát. Lásd: ""Pénzügyi visszaállítás" és gazdasági hadviselés az emberiség ellen: Hogyan kell a globális kapcsolatokat átstrukturálni a nemzeti szuverenitás biztosítása érdekében".

Nem lenne azonban bölcs dolog túl nagy jelentőséget tulajdonítani a nemzeti szuverenitás e legújabb, folyamatban lévő megsértésének. Amint azt fentebb kifejtettük, a globális elit már régóta gyakorolja a nemzeti kormányok (valamint a nemzetközi szervezetek) feletti ellenőrzést, és ennek a folyamatnak a fentebb vázolt különböző intézkedéseken keresztül történő folyamatos formalizálása csupán a legújabb (egészségügyi) részletek ebben a régóta tartó folyamatban.

Következésképpen, ahelyett, hogy ellenállásunkat ezekre a legújabb részletekre összpontosítanánk azzal, hogy ismét az elit ügynökeinek lobbizása csapdájába esünk, ahogy azt olyan szervezetek javasolják, mint az Egészségügyi Világtanács - lásd "#StopTheWHO: Hogyan léphetsz fel a nemzetközi egészségügyi rendeletmódosítások ellen" -, jobb stratégia, ha ellenállásunkat az elit teljes napirendjére összpontosítjuk azáltal, hogy az elit hatalmát a forrásánál ássuk alá.

Világkormányzati csúcstalálkozó

A világkormányzati csúcstalálkozót 2022. március 29-30-án tartották Dubaiban. Lásd a 'World Government Summit 2022' című dokumentumot. Az eseményt az Egyesült Arab Emírségek, a kegyetlen diktatúra és az emberi jogok megsértésének eme bástyája - lásd 'Egyesült Arab Emírségek 2021' - szponzorálta és látta vendégül, és összehozta "a gondolkodó vezetőket, globális szakértőket és döntéshozókat a világ minden tájáról, hogy megosszák egymással és hozzájáruljanak a jövő kormányainak alakításához elengedhetetlen eszközök, politikák és modellek kidolgozásához". Lásd: 'World Government Summit 2022'.

'A World Government Summit közösség lehetőséget nyújt a köz- és magánszektor gondolkodó vezetői számára, hogy világhírű szakértőkkel közösen tervezzenek jobb életet a polgárok számára szerte a világon. A Csúcstalálkozó a tagság és a partnerségek révén összehozza a változtatókat, hogy egy jobb jövőt alakítsanak ki az emberiség számára. Lásd: "Világkormányzati csúcstalálkozó: Közösség".

Megnyugtató tudni, hogy a Világgazdasági Világtalálkozó úgy érezte, hogy a "hétköznapi" emberek - nők, őslakosok, dolgozó emberek, szegények, hajléktalanok, munkanélküliek, földművesek, nem fehér népek, vallásos emberek... - véleményére nincs szükség, és hogy a "világhírű szakértők" nagyon is képesek "egy jobb életet tervezni a polgárok számára szerte a világon" anélkül, hogy velünk konzultáltak volna. Végül is ezek a magas rangú emberek bizonyára teljesen megértik azoknak a mindennapi küzdelmeit, akik a túlélésért küzdenek, akiknek más a világnézetük, vagy egyszerűen csak nem fehérek, gazdagok és "jó kapcsolatokkal rendelkeznek".

Mindenesetre, ahogy a házigazda ország hosszú múltja emlékeztet minket arra, hogy az emberi jogokat ki kell zsigerelni a most bevezetésre kerülő világban, ezért a csúcstalálkozón résztvevők nyilvánvalóan nagyon támogatták az Egyesült Arab Emírségek kíméletlen megközelítését az emberi jogok tekintetében.

Ahogy Derrick Broze megjegyezte a gyűlésről írt átgondolt kritikájában: "Bárkinek, akinek van működő agya... figyelnie kellene a globalista technokraták e kevéssé ismert gyűlésére... [akik] egy olyan világot képzelnek el, ahol a zsarnoki technológiai rendszerek láthatatlanok, és az átlagembernek nulla lehetősége van a kirekesztés vagy büntetés megelőzésére a társadalmi kreditpontja alapján. Lásd: 'Amíg Önt Will Smith elvonta a figyelmét, a nemzetközi elitisták a Világkormányzati Csúcstalálkozón találkoztak'.

A nagy elbeszélés

A The Great Narrative a Világgazdasági Fórum által támogatott fórum volt 2021. november 10-13. között. A WEF szerint: Ez "a világ vezető gondolkodóinak közös erőfeszítése volt, hogy hosszabb távú perspektívákat alakítsanak ki, és közösen hozzanak létre egy olyan narratívát, amely segíthet egy rugalmasabb, befogadóbb és fenntarthatóbb jövőkép kialakításában a közös jövőnk számára". Az összejövetelen "különböző földrajzi területek és tudományágak - köztük futuristák, tudósok és filozófusok - vezető gondolkodói vettek részt, hogy friss ötletekkel járuljanak hozzá a jövőhöz". Lásd: "A nagy elbeszélés".

Talán hozzám hasonlóan önök is nehezen tudnak azonosulni az ezen a találkozón részt vevő emberekkel. Vajon az ön szemszögéből is látnák a dolgokat? Vagy az enyémből?

A jó hír az, hogy Klaus Schwab és Thierry Malleret, a Covid-19 című eredeti könyv szerzői: The Great Reset (A nagy visszaállítás) című könyv szerzői, szintén írtak egy könyvet A nagy elbeszélésről: Egy jobb jövőért. Így legalább elolvashatod, hogy mit tesznek veled, és mit terveznek veled tenni. Feltéve, ha tudsz olvasni a sorok között.

De ismét Derrick Broze volt olyan kedves, hogy egy átgondolt kritikát fogalmazott meg:

A tekintélyelvűek nagy narratívákat használnak arra, hogy legitimálják saját hatalmukat, és ezt úgy teszik, hogy azt állítják, hogy olyan tudás és megértés birtokában vannak, amely egy egyetemes igazságról beszél..... Ennek ismeretében a WEF "nagy elbeszélésre" való felhívását annak kell tekinteni, ami valójában - egy kísérlet arra, hogy kiszorítson minden más elképzelést az emberiség jövőjéről azáltal, hogy a WEF-et és partnereit állítja egy olyan elbeszélés középpontjába, amely őket korunk hőseinek állítja be. Ez tökéletesen illeszkedik a WEF alapítója, Klaus Schwab technokrata filozófiájához. Olyan jövőt képzel el, amelyben a kormányzat és a magánvállalkozások, valamint az úgynevezett filantróp szervezetek "köz-magán társulásai" vagyonukat, befolyásukat és hatalmukat arra használják, hogy megtervezzék azt a jövőt, amely szerintük a legjobb az emberiség számára. Valójában a technokrata filozófia egybeolvad a transzhumanista gondolkodásmóddal, amely az emberiséget korlátozottnak, hibásnak és a technológia általi kiegészítésre szorulónak tekinti annak érdekében, hogy felgyorsítsa azt, amit Schwab a negyedik ipari forradalomnak nevez..... Természetesen Schwab és más globalisták számára a 4IR a központi tervezés és a felülről lefelé irányuló irányítás felé is hajlik. A cél egy olyan nyomon követhető társadalom, ahol minden tranzakciót naplóznak, minden embernek van egy digitális azonosítója, amelyet nyomon lehet követni, és a társadalmi elégedetlenséget okozó személyeket a társadalmi kreditpontok segítségével kizárják a társadalomból. Lásd: "A nagy elbeszélés és a metaversum, 1. rész: Egy disztópikus jövőkép".

Úgy hangzik, mint egy olyan világ, ami jót tesz neked?

A globális elit napirendjének legyőzése

Miközben elgondolkodtok ennek az elit-projektnek a nagyságán, remélem, hogy ez arra ösztönöz benneteket, hogy mélyen átgondoljátok, mit jelent az értelmes ellenállás ebben az összefüggésben. Nem lehetünk sikeresek, ha könyörgünk az elit ügynökeinek, beleértve a politikusokat is, hogy oldják meg helyettünk. Az elmúlt 18 hónapban öt olyan elnököt gyilkoltak meg, akik ellenálltak az elit által irányított narratívának, hogy emlékeztessenek minket erre.

A globális elit, amely bűnösen őrült - lásd: "A globális elit őrült - Revisited" - kíméletlenül és átfogóan bánik velünk.

Tehát a hatékony ellenálláshoz és végső soron a napirendjének legyőzéséhez olyan célzott, stratégiai fellépésre lesz szükség, amely aláássa az elit hatalmát a terve végrehajtásához.

Ha szeretnél részese lenni ennek a stratégiának, akkor a "We Are Human, We Are Free" weboldalon olvashatod el, hogyan teheted ezt meg, amely további elemzéseket, forrásokat és egy 29 stratégiai célt tartalmazó listát kínál ehhez.

Ez magában foglalja azt a kampányt, hogy a társadalom minden szektorában elutasítsák a negyedik ipari forradalomhoz és a transzhumanizmushoz kapcsolódó technológiák (beleértve az 5G és 6G, a katonai fegyverek, a mesterséges intelligencia [AI], a big data, a nanotechnológia és a biotechnológia, a robotika, a tárgyak internete [IoT] és a kvantumszámítógépek) fejlesztését és rendelkezésre bocsátását, illetve megvásárlását/használatát, mivel ezek a technológiák aláássák az emberi identitást, az emberi szabadságot, az emberi méltóságot, az emberi akaratot és/vagy a magánéletet. Lásd "A negyedik ipari forradalommal és/vagy a transzhumanizmussal szembeni ellenállással kapcsolatos stratégiai célok".

Ezen túlmenően ez magában foglalja a frontvonalban dolgozó személyzettel - a rendőrségtől, a katonáktól (valamint a veteránoktól) és a tűzoltóktól kezdve az egészségügyi szakemberekig, valamint a segélyhívókig - való együttműködést, hogy ne kényszerítsék ki a kormányok által bevezetett elit irányelveket. Csak néhány példa a frontvonalban dolgozók szervezeteire, amelyek már ellenállnak az elitprogram egy részének vagy egészének, lásd: Police for Freedom, Global Veterans Alliance, World Doctors Alliance, Operation Freedom of Choice, Australian Firefighters Alliance és Bravest For Choice.

Ezen kívül és még egyszerűbben letölthet egy egyoldalas szórólapot, amely meghatározza a döntő fontosságú erőszakmentes akciók rövid sorozatát, amelyet bárki megtehet. Ez a szórólap, amely jelenleg 15 nyelven (cseh, dán, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, lengyel, lengyel, román, orosz, spanyol és szlovák) érhető el, és további nyelvek is készülnek, letölthető innen: A 7 napos kampány a nagy visszaállítás ellen".

Figyelemre méltó, hogy ez utóbbi akciók elkerülnek bizonyos problémákat. Mivel a lakosság körében szétszórt emberek akcióiról van szó, nem pedig egy helyre koncentrált emberekről (mint a gyűlések esetében), rendkívül nehéz megszakítani őket. Ezért gyakorlatilag kiküszöbölik az erőszakos elnyomás kockázatát.

Ha a "Nagy Újraindítással" (és a kapcsolódó programokkal) szembeni stratégiai ellenállás vonzó számodra, fontold meg, hogy csatlakozol-e a "We Are Human, We Are Free" Telegram csoporthoz (a link elérhető a weboldalon).

Következtetés

Az elmebeteg globális elit elindította egy régóta tervezett programjának utolsó szakaszát, amelynek célja az emberi népesség jelentős részének kiirtása és az életben maradottak rabszolgasorba taszítása. Az egész társadalomban vannak ügynökeik (beleértve a nemzetközi szervezeteket, mint az ENSZ és a WHO, politikusok, egészségügyi személyzet, kormányzati és vállalati média), akik szerepet játszanak a program végrehajtásában a nevükben.

Ha le akarjuk győzni ezt a programot, elegendő megfontolt és bátor embert kell mozgósítanunk, hogy stratégiai lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy aláássuk a Globális Elit hatalmát, hogy ezt a programot ránk kényszerítse. Ezt a fent leírtak szerint lehet megtenni.

Miközben mérlegelitek a részvételeteket, ne feledjétek ezt. Ha most nem harcolunk sikeresen az emberiségünk védelmében, akkor a jövőben egyetlen embernek sem lesz lehetősége harcolni. Ez a "most vagy soha" mindannyiunk számára.

Ebben az értelemben ez a végső csata.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ha-ezt-a-csatat-elveszitjuk-nem-lesz-kovetkezo-csata-az-emberiseg-elleni-hosszu-haborut-egyszer-es-mindenkorra-elveszitjuk