A kormány "új hullámot" hoz létre éppen karácsonyra, és ugyanazt a trükköt alkalmazzák, mint legutóbb.

Eltökélt szándékuk, hogy az "Omicron-változatot" a lehető legijesztőbbnek tüntessék fel, ami azt jelenti, hogy a lehető legtöbb esetet kell megszerezniük, ami azt jelenti, hogy a Covid játékkönyvének elejére kell lapozniuk.

Lépjünk be az "5 jel, hogy lehet, hogy Omicron Covidod van" című cikkbe, amely tegnap jelent meg a Metro-ban, és amelyet több tucat más helyen is megismételtek.

Azoknak, akik morbid kíváncsiságot éreznek, íme az Omicron öt jele:

  • torokkaparás

  • Fáradtság

  • enyhe izomfájdalom

  • száraz köhögés

  • éjszakai izzadás

Az éles eszű olvasó kétségtelenül észreveszi, hogy ezek a tünetek a megfázás minden egyes vírusának tünetei, amelyek évente emberek millióit fertőzik meg világszerte.

Ez csak a régi Simpsons-vicc az "enyhe éhség, időnkénti szomjúság és éjszakai fáradtság", csak elvárják, hogy komolyan vegyük.

 

Nagy az esélye annak, hogy az elmúlt egy évben legalább egyszer vagy kétszer tapasztaltad ezeket a tüneteket. Ez nem jelenti azt, hogy önnek Omicronja volt. Ez nem jelenti azt, hogy az Omicron egyáltalán létezik.

Inkább csak egy trükk, hogy rávegyék Önt, hogy kövesse a kormányzati útmutatást, és a cikk szavaival élve:

rendeljen meg egy ingyenes PCR-tesztet, amilyen gyorsan csak lehet".

A PCR-tesztek megrendelésére szolgáló kormányzati oldal már leállt a több millió kérés miatt. A végtelenségig ismételgettük, hogy ezek a tesztek tudományosan értelmetlenek, és rengeteg téves pozitív eredményt adnak.

Ennek ellenére PCR-tesztek százezreit végzik el olyan embereken, akiknek csak enyhe megfázásos tüneteik vannak, és ezekben az orrtamponokban rejlik a kezdődő "Omicron-hullám".

Ezért mondja Sajid Javid a tévében, hogy az Omicron esetek "drámai növekedésére" számít karácsony előtt, mert meg fogják valósítani.

Aztán valószínűleg a miniszterelnök új korlátozásokat fog bejelenteni... közvetlenül azután, hogy a Parlament a karácsonyi szünetre visszavonul, így azokat nem lehet felülvizsgálni vagy megszavazni.

Ez ugyanaz a régi trükk, újra és újra és újra és újra. Remélhetőleg az emberek hamarosan nem dőlnek be neki.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/5-jel-hogy-nem-omicron-hanem-megfazasod-van-pcr-teszt