A COVID-19 ÉS AZ mRNS AGENDA EGY BIOLÓGIAI FEGYVER, MELYET AZ EMBERSÉG ELLENI Támadásként hoztak létre????

Hogy az mRNS vakcina része egy globális depopulációs géngyilkossági tervnek, amely dns alterációt és transzhumán babák születését előzi????

Hogy a COVID-19 vakcina program része egy globális összeesküvésnek, amely az NWO diktatúra hatalomátvételét célozza, ahogy azt CLAUS SCHWAB világosan kijelentette a COVID-19 és a NAGY VISSZAÁLLÍTÁS című könyvében????

A Covid-19 Sars Cov 2 és az mRNS Vax Agenda hazugságokon alapul.

A COVID-19 VÍRUS ÉS AZ mRNS VAX TÖRVÉNYEI A SEMMIN ALAPULNAK, CSAK HAZUGSÁGOK.

1) Bizonyító videó A DHS, az NIH igazgatója, Francis Collins és Dr. Fauci egy vírus létrehozását tervezték, hogy az embereket rászedjék az oltásra.

2) Rajtakapták őket, hogy a vírus funkciógyarapításán dolgoznak, és létrehozták a Covid-19 Sars Cov 2 vírust (és még több százat).

3) Bíróságon bizonyított, hogy a vírust soha nem izolálták. Soha nem adtak valós mintát SENKI-nek. A világon sehol nem lehet Covid-19 Sars Cov 2 mintát kapni. Nem tudják bizonyítani a létezését.

4) Az egész világon használt Covid-19 Sars Cov 2 modell nem egy vírusmintán alapul. Minden a Kínában megbetegedett betegektől vett mintán alapul. Ezeket a mintákat elemezték a géntani jegyek szempontjából, amelyeket a vírus azonosítására használtak.

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor valakit tesztelnek - NEM VÍRUSRA TESZTELNEK.

OLYAN GENETIKAI MARKEREKET VIZSGÁLNAK, AMELYEK EGY BETEG EMBERTŐL SZÁRMAZNAK.

(A probléma ezzel az, hogy - MINDENKINEK MEGVANNAK AZOK A GÉNJEGYEIK).

Soha nem bizonyították, hogy Covid-19 Sars Cov 2-t kaptak (ezt soha nem izolálták és nem bizonyították, hogy létezik).

Az egyetlen módja annak, hogy a kínaiak tudták, hogy ez egy új vírus, a Covid-19 Sars Cov 2, ha ŐK TEREMTETTEK, VAGY ELSŐ KÉZBŐL TUDNAK A TEREMTÉSÉRŐL....

5) A PCR vizsgálati módszer hamis, és nem használható a vírusfertőzés pontos kimutatására. A PCR tesztmódszer Nobel-díjas feltalálója nyilvánosan kijelentette, hogy a PCR tesztmódszer NEM érvényes módszer a Covid-19 fertőzés tesztelésére. (Vicces, hogy ezt követően hamarosan meghalt).

6) A Pandémiamodell, amely milliós nagyságrendű halálozási arányt jósolt, azért jött létre, hogy világméretű pánikot keltsen. Ennek a hamis modellnek a megalkotója Dr. Neil M. Ferguson volt.

7) A globalista bűnözők már régóta tervezték, hogy létrehozzák ezt a járványt.
ELŐRE TUDTÁK, HOGY MIKOR FOG BEKÖVETKEZNI.

A 201-es Pandémiaszimuláció eseménye ugyanazon a napon történt, amikor a vírus először szabadult el Kínában a Katonai Világjátékokon.

8) Az ENSZ Egészségügyi Világszervezet, a CDC, a NIH és az FDA, valamint az MSM Fake News bábmesterek mind tudták, hogy a pandémia előre meg fog történni.

9) A WHO valójában MEGVÁLTOZTATTA A PANDÉMIA DEFINÍCIÓJÁT, hogy lehetővé tegye számukra, hogy hamisan azt állítsák, hogy a Pandémia valóban megtörtént....

10) A globalisták, a mély állam bennfentesei, a vállalatok és a korrupt politikusok előre felkészültek és befektettek olyan cégekbe, amelyek hasznot akartak húzni a járványból.

11) Trump elnök engedélyezte az mRNS vakcinák használatának tanulmányozását a meglévő oltástípusok kiváltására.

12) Az amerikai hadsereg az mRNS technológia származási forrása. Már nagyon régóta dolgoznak rajta. AZ USA MILITÁRSÁG MEGADTA AZ mRNS KUTATÁSÁT A VAKCINAVÁLLALÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK.

13) Az amerikai kormányhivatalok, az amerikai hadsereg és a politikusok a globalistákkal és a szélhámos tudósokkal és kutatókkal összefogtak az mRNS technológia kifejlesztésében.

Az egyik ilyen kutató, aki kulcsszerepet játszott az mRNS kifejlesztésében, az a Harvard professzor volt, akit a KKP-nek való kémkedésért vádoltak meg. Az ő szakterülete a grafén-oxid nano-botok voltak. Rengeteg kutatást végzett a mi hadseregünknek, a kínai hadseregnek, és több mint 30 évig a Rothschildok vezető tudósa volt, aki ezen a technológián dolgozott...

Ez a Harvard professzor történetesen egy izraeli oltóanyaggyártó cég igazgatótanácsában is helyet foglalt...

A 13-as szám történetesen szimbolikusan az ördögöt jelképezi, úgyhogy itt abbahagyom.

https://ordogugyvedje.hu/blog/mennyi-bizonyitekra-van-szukseged-hogy-megertsd