BBC: Az Egyesült Királyságban 3 megerősített COVID-19-es esetből 2 a beoltottak között van; a kórházi esetek 87%-a a beoltottak között van.

A mainstream média, a BBC véletlenül elismerte, hogy az Egyesült Királyságban a megerősített wuhani koronavírus (COVID-19) megbetegedések legalább 66 százaléka oltott személyek között van.

Szeptember 24-én a BBC közzétett egy cikket, amelyben a walesi COVID-19-es helyzetről számolt be. A cikk címe: "COVID-19 Walesben: A pozitív esetek egyharmada nem oltott". A cikk rámutat, hogy a kórházi kezelést igénylő COVID-19-es esetek mindössze 13 százaléka volt oltatlan. Ez azt jelenti, hogy a fennmaradó 87 százalék részben vagy teljesen be van oltva.

A BBC cikke ezt egy későbbi bekezdésben még be is ismeri, ahol a mainstream médium azt állítja: "Bár a betegek 80 százalékának kétszeres adagolták a vakcinát, a közegészségügyi tisztviselők szerint ez nem bizonyíték arra, hogy a vakcina nem működik - és a vakcinák az emberek 95 százalékát távol tartják a kórháztól".

Ez az állítás a Public Health Wales-től (PHW) származik, a kormány által ellenőrzött Nemzeti Egészségügyi Szolgálat fő ágától, amely Wales egészségügyi szabályozását felügyeli.

A PHW azt állítja, hogy a védőoltások nélkül sokkal több ember kerülne kórházba a COVID-19 miatt. (Kapcsolódó cikkek: Az Egyesült Királyságban a fiatalok közel 90%-a a természetes immunitásnak köszönhetően már rendelkezik a COVID-19 elleni antitestekkel).

A PHW jelentésének megjelenésekor Walesben 19 140 COVID-19-es esetet regisztráltak. Az esetek mindössze 33 százaléka - azaz 6 321 ember - volt oltatlan. A részlegesen beoltottak az eseteknek csak 4,5 százalékát - vagy 868 embert - tették ki. A teljesen beoltottak az esetek 41,2 százalékát, azaz 7 878 embert képviselnek.

A fennmaradó esetek oltottsági státusza nem ismert, de a Walesből származó legfrissebb oltási adatok alapján valószínűsíthető, hogy az esetek többsége részben vagy teljesen beoltott.

A PHW legfrissebb walesi COVID-19 oltási adatai szerint a lakosság 70,1 százaléka teljesen be van oltva, míg további 4,9 százalékuk részlegesen.

A teljes mértékben beoltottak az egész Egyesült Királyságban megbetegedtek a COVID-19-ben.
Skóciában a közegészségügyi hatóságok az ország tömeges oltási programjának kezdete óta csak 616 COVID-19 halálesetet ismertek el, amelyek teljesen beoltott személyekből származtak.

Az oltás okozta halálesetek eltussolására tett kísérletükben a közegészségügyi hatóságok azzal érveltek, hogy a teljesen beoltottak halálát nem a vakcina okozta, hanem a zárlatkorlátozások hiánya.

Augusztus 9-én a skót kormány gyakorlatilag az ország összes COVID-19-es korlátozását megszüntette. Most a Public Health Scotland (PHS), Skócia egyik fő egészségügyi szabályozó hatósága azt állítja, hogy a teljesen beoltott skótok körében a COVID-19 halálesetek közel kétharmada a zárlat megszűnését követő hat hétben következett be.

A PHS szerint a 616 teljesen beoltott halálesetből 380-at az augusztus 14. - öt nappal azután, hogy Skócia megszabadult a legtöbb korlátozás alól - és szeptember 24. közötti hat hétben jegyeztek fel.

Linda Bauld, az Edinburghi Egyetem közegészségügyi professzora és tanszékvezetője szerint az oltási halálesetekre számítani lehet, és nem kellene, hogy aggodalmat keltsenek a vakcinával kapcsolatban, ha csak a legveszélyeztetettebb korosztályokat érintik.

"Valószínűleg az idősebb korosztályok körében van némi fogyatkozás a lakosság körében. De azt hiszem, a legnagyobb tényező itt az, hogy egyszerűen csak sok a kétszeresen beoltott ember, akik sérülékenyek" - mondja. "Ha ezekben az idősebb korcsoportokban az emberek közel 100 százaléka teljesen be van oltva, akkor a súlyos esetek, amelyeket látni fogunk, ezekben az idősebb korcsoportokban lesznek, és néhányan bele fognak halni."

Bauld a helyzetet ahhoz hasonlítja, hogy az influenza ellen teljesen beoltott emberek minden télen mégis belehalnak az influenzába.

A Vaccines.news legújabb cikkeiből többet is megtudhat arról, hogy a BBC-hez hasonló mainstream médiumok hogyan próbálják eltitkolni a COVID-19-ben elhunyt, teljesen beoltott emberek számát.

A források között szerepelnek:

TheBlueStateConservative.com

BBC.com 1

BBC.com 2

HeraldScotland.com

Forrás

https://pokolafoldon.hu/pandemia/bbc-a-korhazi-esetek-87-a-a-beoltottak-kozott-van