A nyugati médiumok és prominens befolyásos emberek 2019 decemberének végén számoltak be először egy halálos új koronavírustörzs megjelenéséről, ami a közvéleményben olyan félelmeket keltett, hogy közeleg a zombi apokalipszis.

Minél több félelmet és hype-ot pumpálnak a médiaorgánumok, annál jobban tudják irányítani a tömegeket. Azok, akik a sajtót irányítják, tudják ezt, és ezt teljes mértékben kihasználják. A média oligarchák megkapják a játékkönyvet, amelyet az uraik írnak meg, azok, akik valójában a világot irányítják, és cserébe ők eljuttatják a tervezett üzenetet a tömegekhez. Ez a Mockingbird hadművelet a maga nemében. Így működik az egész. Olyan, mint a mondás: "Ha te megvakarod a hátamat, én is megvakarom a tiédet". Így működnek az árnyékmesterek.

A hatalmon lévők a közvéleményt mentálisan annyira leverték, hogy a legtöbben, 52%-uk, önként bevette legalább egy adag COVID vakcinát. A pokolba is, a lezárások csúcspontján a legtöbb ember még abban is bűnös, hogy WC-papírt vagy valami ennivalót, például Top Rament halmozott fel. De biztosak lehetnek benne, hogy mindannyiuknak eladták a hype-ot, és be is vették a horgot.


Az emberiség jövőjét előrevetítve az Eco Watch című kiadvány márciusban a következő címlappal jelent meg: Lockdown-méretű kibocsátáscsökkentésre van szükség kétévente a klímaválság leküzdéséhez. A jelentés részletezi, hogy "a koronavírus világjárvány terjedésének megállítására hozott lockdown intézkedéseknek az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésével is megvolt az a járulékos előnye", hogy globálisan csökkentették az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, megmutatva, hogy mindez milyen irányba tart.

"Ez a valaha feljegyzett legnagyobb kibocsátás-csökkentés" - állítja a cikk. "De ahhoz, hogy elérjük a párizsi megállapodásban kitűzött célt, vagyis a globális felmelegedésnek az iparosodás előtti szinthez képest jóval két Celsius-fok alatt tartását, a világnak a következő évtizedben és azon túl is évente egy-két milliárd tonnával kell csökkentenie a kibocsátást..."."

Az elszabadult retorika eredetileg a Nature Climate Change 2021-es, Fosszilis CO2-kibocsátás a COVID-19 utáni korszakban című fehér könyvéből származik, amely kifejti, hogy "a COVID-19 járvány által okozott átható zavarok radikálisan megváltoztatták a globális CO2-kibocsátás pályáját". Dióhéjban: a tudósok megtudták, hogy a globális zárlatok drasztikusan csökkentették a globális szén-dioxid-kibocsátást, és a sajtó ezt a saját előnyére használja fel. De ne feledjük, kié a sajtó és/vagy ki irányítja azt. Ez az egész egybeesik azzal, amit az uralkodó osztály már megtervezett a jövőnkkel kapcsolatban. Ahogy a lap is megerősíti, a megválasztott bürokraták "új politikai döntéseket fognak alkalmazni a globális kibocsátás csökkenésének fenntartására a COVID-19 utáni korszakban". Ez mind része a tervnek és egy sokkal nagyobb képnek.

A terv a felszínen jól hangzik, de nem az, és bonyolulttá válik.

2020-ban a kibocsátás globálisan 7%-kal csökkent a zárlatoknak köszönhetően, mintegy 2,6 milliárd tonnával csökkentve a szén-dioxid-kibocsátást. Bár ezek a statisztikák a felszínen jól hangzanak, úgy tűnik, hogy egy teljesen új kukacpersely nyílt meg. A The Guardian nemrégiben megjelent jelentése szerint "a következő évtizedben minden évben 1 és 2 milliárd tonna közötti csökkentésre van szükség ahhoz, hogy jó eséllyel 1,5 Celsius-fokon vagy 2 Celsius-fokon belül tartsuk a hőmérséklet-emelkedést az iparosodás előtti szinthez képest, ahogy azt a párizsi megállapodás előírja".

Hová vezet mindez

Ha valóban mérlegelünk, akkor csak az a következtetés vonható le, hogy a koronavírus és az azt követő zárlatok csupán bétatesztjei voltak annak, ami ezután következik: még több zárlat és még több ellenőrzés. A kormányok vasököllel akarnak uralkodni, és ezt teszik. A kérdés az, hogy meddig fognak az emberek ebbe belemenni.

Az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) szerint a COVID-19 válság "összefügg" az éghajlatváltozással, és "súlyosbítani fogja a világjárvány által felszínre hozott társadalmi és gazdasági problémákat", ha az emberek nem hagynak fel a magántulajdonú gépjárművek vezetésével, az elektromos áram használatával és a vörös hús fogyasztásával. A sajtóban ezen a héten megjelenő új rejtett téma azt mutatja, hogy ezek az emberek milyen mélységekig hajlandóak elmenni a napirendjük megvalósítása érdekében, ami úgy tűnik, hogy a világvége, a világvége stílusú beszéddel is összecseng.

"A sarkvidéki jég eltolódása, a tomboló erdőtüzek az USA nyugati államaiban és másutt, valamint a metánszivárgás az Északi-tengeren mind-mind figyelmeztető jelek arra, hogy közeledünk a klímaváltozás fordulópontjához, amikor a civilizáció jövőjének védelme drámai beavatkozásokat igényel" - írja Mariana Mazzacato. "Az "éghajlati zárlat" értelmében a kormányok korlátoznák a magánjárművek használatát, betiltanák a vörös hús fogyasztását és szélsőséges energiatakarékossági intézkedéseket vezetnének be, míg a fosszilis üzemanyaggal foglalkozó vállalatoknak le kellene állítaniuk a fúrásokat. Egy ilyen forgatókönyv elkerülése érdekében át kell alakítanunk gazdasági struktúráinkat, és másképp kell csinálnunk a kapitalizmust."

És bár valószínű, hogy az éghajlati káoszt a média és a befolyásosok felnagyítják, hogy gyorsabban bevezethessék az egy-világ napirendet, nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy valami leselkedik a horizonton. (pl. egy nagyobb űridőjárási esemény, aszteroida becsapódás, hirtelen földi változás vagy természeti katasztrófa).

Maradjatok fagyosak, barátaim.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/hova-tart-ez-az-egesz