Több mint 160 szakértő “szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősíti a COVID vakcinákat egy erőteljes levélben
“Röviden, a rendelkezésre álló bizonyítékok és tudományos eredmények azt mutatják, hogy a COVID-19 vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és a Doctors for COVID-19 Ethics társalapítója

2021. május 19., (LifeSiteNews) – Több tucat orvosszakértő ebben a hónapban figyelmeztetést adott ki a COVID-19 oltóanyagokkal kapcsolatban, amelyben az oltásokat “szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősítették, és valószínűleg “előreláthatóan tömeges halálesetekhez” vezetnek.

“Röviden, a rendelkezésre álló bizonyítékok és a tudomány azt jelzik, hogy a COVID-19 vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak” – áll a Doctors for COVID-19 Ethics két héttel ezelőtti nyílt levelében. “A kísérleti COVID-19 oltást engedélyező, arra kényszerítő vagy azt beadó szereplők súlyos, szükségtelen és indokolatlan orvosi kockázatoknak teszik ki a lakosságot és a betegeket.”

A Doctors for COVID-19 Ethics csoport, amelyet a  korábbi alelnöke, Michael Yeadon alapított, több mint 160 orvosi szakértőt számlál az aláírók között a világ minden tájáról. Az alapító tagok között van még Dr. Sucharit Bhakdi professzor, a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi vezetője és Dr. Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése egészségügyi bizottságának korábbi vezetője.
Az orvosok több levelet írtak az Európai Gyógyszerügynökségnek a COVID-19 vakcinával kapcsolatos kérdésekben, és cenzúrával szembesülnek, bár legutóbbi levelük itt archiválva megtalálható. A csoport a Twitteren is megtalálható. Tanúvallomásuk tükrözi a szakértők, például Dr. Janci Chunn Lindsay és Dr. Peter McCullough egyre növekvő felhívásait, hogy állítsák le az oltásokat.

‘Egy hatalmas jéghegy csúcsa’
A Doctors for COVID-19 Ethics e hónap elején írt levelükben a vakcinák súlyos egészségügyi következményeit hangsúlyozták mind az egészségesekre, mind a betegekre nézve, mondván, hogy az oltások “nem biztonságosak sem a befogadók, sem azok számára, akik használják őket, vagy engedélyezik használatukat”.

Rámutattak a “véralvadás halálos és nem halálos zavarainak – beleértve a vérzési zavarokat, az agyi trombózist, a stroke-ot és a szívrohamot -“, az “antitest-függő betegségfokozásnak”, az autoimmun reakcióknak és a “vakcina szennyeződések lehetséges hatásainak kockázatára, amelyek az elsietett gyártás és a nem szabályozott gyártási szabványok miatt” következhetnek be.

“Ellentétben azokkal az állításokkal, amelyek szerint az oltás utáni vérzavarok “ritkák”, számos gyakori oltási mellékhatás (fejfájás, hányinger, hányás és vérzésszerű “kiütések” a testen) trombózisra és más súlyos rendellenességekre utalhat” – mondták a szakértők. “A jelenleg a média figyelmét élvező vérrögképződési események valószínűleg csak a “hatalmas jéghegy csúcsát” jelentik”.

“Az immunológiai alapozás miatt a véralvadás, a vérzés és más nemkívánatos események kockázata várhatóan minden egyes újraoltással és minden egyes közbeeső koronavírus expozícióval megnő” – tették hozzá a COVID-19 Ethics orvosai. “Idővel, akár hónapokig, akár évekig, ez mind az oltást, mind a koronavírusokat veszélyessé teszi a fiatal és egészséges korosztályok számára, akikre oltás nélkül a COVID-19 nem jelent érdemi kockázatot” – érveltek.

“Ahogyan a dohányzás az első elvek alapján tüdőrákot okozhatott és okozhatott, úgy minden génalapú vakcina molekuláris hatásmechanizmusa alapján várhatóan véralvadási és vérzési zavarokat okozhat” – mondták. “Ezzel összhangban az ilyen jellegű megbetegedéseket korcsoportokon átívelően megfigyelték, ami világszerte a vakcinák ideiglenes felfüggesztéséhez vezetett”.

“A vakcina bevezetése óta a COVID-19 előfordulása számos olyan területen emelkedett, ahol magas az oltási arány. Ráadásul a COVID-19 több halálos kimenetelű sorozatos halálesete röviddel az oltások megkezdése után történt idősek otthonában” – mondták az orvosok. “Ezek az esetek nemcsak az antitest-függő fokozódásnak, hanem a vakcinák általános immunszuppresszív hatásának is betudhatók, amire a Herpes zoster fokozott előfordulása utal egyes betegeknél.”

“Függetlenül attól, hogy pontosan milyen mechanizmus felelős ezekért a bejelentett halálesetekért, arra kell számítanunk, hogy a vakcinák inkább növelik, mint csökkentik a COVID-19 letalitását” – folytatták.

A csoport hangsúlyozta, hogy az oltások technikailag továbbra is kísérleti stádiumban vannak – ez a tény sok esetben jogilag kizárja a kötelező oltást:

“A vakcinák definíció szerint kísérleti jellegűek. A 3. fázisú vizsgálatokban maradnak 2023-ig. A befogadók olyan emberi alanyok, akik a nürnbergi és más védintézkedések – többek között az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének 2361. számú határozata és az FDA sürgősségi felhasználási engedélyének feltételei – alapján jogosultak a szabad, tájékozott beleegyezésre”.

https://civilekatisztanlatasert.hu/tobb-mint-160-szakerto-szuksegtelennek-hatastalannak-es-nem-biztonsagosnak-minositi-a-covid-vakcinakat/