A wyomingi Egészségügyi Minisztérium felfüggesztette Igor Shepherdöt a beszéd után, és a StoptheVaccine weboldalát törölték, azonban a videóbeszélgetése még mindig fent van.

A honlapja még mindig elérhető a Wayback Machine segítségével. Ő és a felesége elköltöztek Wyomingból, de nem tudták, hogy hová mennek.

Balra, Igor Shepherd toxikológus, 54 éves -- "Orosz katonaorvos vagyok, Oroszországban éltem a kommunizmus alatt, amíg 1993-ban Amerikába nem költöztem. A szovjet hadseregben teljesített katonai szolgálatom alatt, az 1980-as évek végén, a parancsnokaim folyamatosan azzal ostorozták a kadétokat, hogy Oroszország célja a nyugati világ átalakítása a globális kommunizmussá. Terveik szerint ezt nem háborús invázióval, hanem a kormányokba és egyetemekre való gondos beszivárgással akarták elérni. 2020 márciusában, amikor figyeltem, ahogy az amerikai kormányzók egymás után feladták a tudományos orvosi indoklást és a megfelelő világjárványreagálási protokollt, és árnyékot vetettek a kommunista Kína irreális és kemény válaszlépéseire az új koronavírus kitörésére, tudtam, hogy a nyugati világ kommunizmussá alakítására irányuló beszivárgás teljes lendületben van, és hogy a Covid-19 világjárvány egy teljes és tökéletes csel volt, amellyel a világ kormányait visszaállították és az emberiséget leigázták.". - Igor Shepherd [weboldal már nem elérhető]

Nemrégiben kaptunk egy linket egy bátor előadáshoz, amelyet egy volt orosz állampolgár tartott a Colorado állambeli Loveland egyik templomában 2020. november 10-én. A mintegy 90 perces előadás a következő címen érhető el: https://drive.google.com Mivel a beszélgetés szúrós vádiratot tartalmaz az amerikai nép saját vezetői által elkövetett árulásról, valószínűleg nem sokáig marad elérhető.

Az előadó, Dr. Igor Shepherd hosszú éveken át dolgozott a volt Szovjetunióban, mint a halálos biofegyverek kifejlesztésére szakosodott orvosszakértő. Tudta, hogy ez a szigorúan titkos program a világkommunizmus fejlődését szolgálja, és egy napon az Egyesült Államok elpusztítására fogják használni. Abban az időben, a kommunista ideológiától áthatva, nem látott semmi rosszat százmillió ember meggyilkolásában. Ő és kollégái is úgy vélték, hogy ez csekély ár a világméretű kommunista utópia megteremtéséért. ... Dr. Shepherd körülbelül hét évig töltött be vezető beosztást Wyoming állam közegészségügyi minisztériumában, de nemrég menesztették, amíg a november 10-én tartott előadásával kapcsolatos vizsgálat le nem zárult. Ő és felesége, June is tudta, hogy a karrierje szenvedni fog, ha megteszi ezt a lépést.

Mivel a Szovjetunióban nőtt fel, és szorosan együttműködött az orosz hadsereggel, tudja, hogy a Szovjetunió 1917-es megalakulása óta folyamatosan folyik a tervezett kommunista hódítás minden nemzet felett. A Szovjetunió 1991-es állítólagos "bukása" csupán a működésének átszervezése volt. Ugyanaz az elitcsoport maradt mindvégig az irányítás mögött. A honlapján (https://www.stopthevaccine.com/) található életrajzi adatok a Szovjetunióban töltött időszakáról a következő részleteket tartalmazzák: "A Szovjetunióban, az oroszországi Szentpéterváron nőtt fel, és az SM Kirov Katonai Orvosi Akadémián szerzett belgyógyász katonai orvosdoktori diplomát. Az orosz Stratégiai Rakétahadseregnél képezte magát, és katonai toxikológiára, fertőzésellenőrzésre, CBRN-terjedésre, tömegpusztító fegyverekre és nukleáris/biológiai/kémiai hadviselésre szakosodott."

Állításai között szerepelnek:

Trump egy áruló. "Trump részt vett a lezárásokban és a [társadalmi] távolságtartásban, valamint a polgári jogok megsértésében azzal, hogy figyelmen kívül hagyta országunk legfelsőbb törvényét. Ehelyett az Agenda 2030 irányadó szabályait követte, amely a helyi joghatóságokra ruházza a kormányzás nagyobb hatalmát. Ez egy zseniális terv volt a nemzetünk szétverésére. További bizonyíték Trump globális rendhez való hűségére, hogy egy kukkot sem tett azért, hogy megállítsa bármelyik kormányzó vagy polgármester törvénytelen rendeletét. Bár halljuk őt szónokolni a tisztességtelenségről, soha nem fogjuk látni, hogy megállítaná a tisztességtelenséget. Ez azért van így, mert a Világgazdasági Fórummal, Klaus Schwabbal és más globális vezetőkkel együtt támogatja az Új Világrendet (amely magában foglalja a nem biztonságos védőoltások katonai erővel történő rákényszerítését a lakosságra)." - Igor és June Shepherd.

Az amerikaiak lefegyverzése vakcinákkal. "Az oltóanyagoknak egyáltalán semmi közük az egészségünkhöz, hanem mindenük az elménk és a testünk irányításához van. Részei annak az előre megtervezett hoax-járványnak, amellyel alá akarják ásni az életmódunkat minden elképzelhető szempontból. Irányítani fogják, hogy mit eszünk, hova megyünk, mit csinálunk és hogyan gondolkodunk, ha nem állunk össze egységesen és nem vágunk vissza. Tudják, hogy ahogy egyre több szabadságjogtól fosztják meg az amerikaiakat, végül a felfegyverzett amerikaiak hatalmas ellenállása fog felkelni. ...A lakosság gyors beoltása (Operation Warp Speed) ... egy briliáns taktika, amellyel polgárok százezreit lehet kiiktatni anélkül, hogy egyetlen lövést is leadnának. A mérgező vagy DNS-módosító oltásokkal való befecskendezés lassan megbénítaná a nemzetet, és lehetővé tenné az Új Világrend Nagy Újrateremtésének befejezését." - Igor és June Shepherd.

Tervezett "világjárvány". "Egy biztos, az ENSZ Agenda 2030-at nem lehetett volna ilyen gyorsan és gyorsan megvalósítani a Covid-19 világjárvány nélkül. Ezt a pandémiát előre eltervezték, hogy megnyissa a kaput a globális elit évtizedes célja előtt, hogy vasököllel uralkodjon a világon. Van egy 2012-ben kiadott szövetségi német pandémiavédelmi dokumentum (az 55. oldalon kezdődik), amely szinte pontosan olyan pandémiás forgatókönyvet ír le, mint amilyet ma látunk. A forgatókönyvükben szereplő vírus neve "modi-sars" (módosított koronavírus)... A dokumentum azért hátborzongató, mert azt jósolja, hogy a világjárvány 2-3 évig fog tartani, és... 'hullámokkal', szigorú válaszlépésekkel, élelmiszerhiánnyal, polgári zavargásokkal és társadalmi változásokkal". - Igor és June Shepherd [szöveg a honlapjukról] Megjegyzés: A szövetségi német dokumentum (angolul) a https://matrixhacker.de/pdf/BT-Bericht_Schmelzhochwasser_E oldalon található.

Maszk viselése. "Csak zsarnokok és embergyűlölő emberek kényszerítenék arra a kisgyermekeket és időseket, hogy megfosszák őket az egészségükhöz szükséges létfontosságú oxigéntől. Mindenkit arra kényszeríteni, hogy lemondjon a friss levegőhöz való jogáról, teljesen ördögi és őrült dolog. És mégis, ezek az országunkat irányító őrültek megússzák ezeket az állampolgári jogok megsértését, mert a polgárok egy pisszenés nélkül tűrik ezt a paródiát." - Igor és June Shepherd.

Technokrácia. "A technokrácia egy olyan ideológiai kormányzati rendszer, amelyben a hatalmon lévők (a technokraták) a fejlett technikai tudás segítségével irányítják a tömegeket és vezetik a nemzeteket. Ez az egyik oka annak, hogy az 5G vezeték nélküli technológia fontos volt, és bevezetésre került, annak ellenére, hogy tudományos bizonyítékok bizonyítják az egészségügyi veszélyeit. A zárlatok, üzletbezárások és a távolságtartás része a kondicionálásnak, hogy a tömegeket felkészítsék erre a fajta keményen szabályozott életmódra." - Igor és June Shepherd.

Csendes biológiai hadviselés. "Mivel nincs világjárvány, és a vírus egy átverés, úgy vélem, hogy ezek a vakcinák biológiai tömegpusztító fegyverek, és arra fogják használni őket, hogy elnéptelenítsék a világot, valamint hogy megváltoztassák az emberi genomot más baljós okokból, amelyek a napirendjüket szolgálják.... Ezek a Covid-19 vakcinák a puha gyilkolásra szolgáló fegyverek, mint a többi, évtizedek óta forgalomba hozott számos mérgező gyógyszer, de sokkal rosszabbak, mert most már rendelkeznek a technológiával, hogy megbolygassák az eredeti emberi genomot. Meg fogják úszni a tömeggyilkosságot, mert ha hat hónap vagy egy év múlva több száz vagy ezer haláleset történik, akkor azt "más tényezőkre" lehet fogni, és nem a Covid vakcinára. Így működik a csendes biológiai hadviselés. " - Igor Shepherd.

A nagy visszaállítás. "A Nagy Visszaállítás egy tervezett kommunista rezsim stílusú globális kormányzat, amely jelenleg (erőszakkal) folyamatban van az előre megtervezett és átvert Covid-19 pandémián keresztül. Ez egy totalitárius globális program, amely 1987-ben vált népszerűvé az ENSZ-en keresztül. Azért kapta az Agenda 21 címet, mert a cél az volt, hogy 2021-re teljesen visszaállítsák a világ összes kormányát és gazdaságát. Mivel ezt a célt 2021-ig nem tudják véglegesíteni, és meg kellett hosszabbítaniuk az idővonalat (bár idén, 2020-ban hatalmas előrelépést tettek a világjárvány segítségével), az Agenda 21-et Agenda 2030-ra frissítették. Ez további tíz évet ad nekik a globális hatalomátvétel befejezésére". - Igor Shepherd.

Szinte minden vezető támogatja az Új Világrendet. "A világ majdnem minden vezetője, beleértve Donald Trump elnököt is, az Agenda 21 / Agenda 2030 / Fenntartható fejlődés új életmódként való megvalósítása mögött áll, vagy egyszerűbben fogalmazva, a zsarnoki élet új módjaként a technokrata Új Világrendjük alatt." - Igor és June Shepherd.

Népességfogyás, sterilizáció és lassú távú népirtás. "Hogyan bízhatunk meg a Covid-19 vakcinákat gyártó cégekben, amikor támogatnak egy olyan globális programot, amely támogatja a népességfogyást? Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy olyan vakcinákat fejlesztettek ki, amelyek valóban biztonságosak számunkra, és nem sterilizálási célokra, lassú távú népirtásra vagy DNS-eltávolításra használják fel....?" - Igor és June Shepherd.

Bill Gates és a vakcinagyárak. "Bill Gates, aki az összes amerikai Covid-19 oltóanyaggyártó cég mögött áll, rajtakapták, hogy sterilitási hormont, HCG-t rejtegetett a tetanuszoltásban Afrikában és a Fülöp-szigeteken, ami nők ezreinek meddőségét okozta. Tényleg azt hiszed, hogy ugyanezek az emberek egyáltalán törődnek az egészségeddel? A Covid-19 vakcinákat nem az ön életének megmentésére fejlesztették ki, hanem inkább az emberiség elnéptelenedésére, géntechnológiával történő megváltoztatására és a populációk ellenőrzésére." - Igor és June Shepherd.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/szovjet-toxikologus-a-covid-vakcina-nepirto-biologiai-fegyver