2020. november 30. ( LifeSiteNews ) - Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) bejelentette, hogy kampányt indít karöltve  a Világgazdasági Fórummal (WEF), a „ Nagy újraindítás program ” vezetőjével , támogassák a COVID-19-hez kapcsolódó vita irányítását. a közösségi médiában.

Melissa Fleming, az ENSZ kommunikációs igazgatója a Világgazdasági Fórum podcastjának adott interjúban kiemelte az ENSZ „#PledgetoPause” kezdeményezését.

ENSZ elindította „az első globális tájékoztatást a koronavírus oltással kapcsolatos félretájékoztatás ellen,” a múlt hónapban  együttműködve  a  több  civil szervezettel  és a Big Tech vállalattal.

A program  célja  "szakértők és kutatók, kormányok bevonásával megállítsák a koronavírus oltásokról keringő hamis információkat."

Végül „céljuk egymilliárdos közönség elérése” - mondta az ENSZ.

Fleming a Világgazdasági Fórumnak elmondta, hogy a #PledgetoPause és a Verified eddig 110 000  önkéntest toborzott.

Hozzátette: "felkészítjük ezeket az önkénteseket arra,  hogy miként terjed a félretájékoztatás, és arra kérjük őket, hogy egyfajta" digitális elsősegélyként "szolgáljanak."

Fleming   másutt kijelentette , hogy az ENSZ „megkereste a tagállamokat, az ENSZ médiapartnereit, a hírességeket és támogatóit” hogy segítsenek nekik abban hogy a kampányuk minél sikeresebb legyen.

 

Kapcsolódó cikkünk: